Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 233 oldal |
szeretnék Vegeta meghívót küldeni,ha segítenétek és kértek,azt megköszönném! köszi!
ez utóbbi már el is fogyott
" alt="
">
" alt="
">Vegeta meghívót küldhetek valakinek?
Garantált ajándékok a készlet erejéig (kávéfőző, pendrive, főző cd, kötény, számítógépes letölthető játék)
Garantált ajándékok a készlet erejéig (kávéfőző, pendrive, főző cd, kötény, számítógépes letölthető játék)
Én is küldenék Vegeta meghívót, ha még nem regisztrált valaki.
Nívea meghívóm is van még, ha kell.
Nívea meghívóm is van még, ha kell.
A vegeta játékra én is küldenék meghívót.
Várom a jeletkezőket! Köszönöm.
Várom a jeletkezőket! Köszönöm.
vegeta játékra meghívót tudok küldeni.
köszönöm
köszönöm
köszi mindenkinek. lassan a pontom meg lesz. már "csak" vásárolni kell,ez olyan,mint a tv reklámban a mák ,szemenként :-)
törpi
nekem jöhet meghívó
nekem jöhet meghívó
szeretnék pontokat gyűjteni a Vegeta játékán. ha küldhetek és regizel azt megköszönném. írj! köszi!
szívesen
cappucci!köszi!
Ment.
" alt="
">
" alt="
">cappucci!
Én kérnék egyet!
" alt="
">
Köszi!
Én kérnék egyet!
" alt="
">
Köszi!
Küldhetek valakinek vegetas meghívót?
" alt="
"> Biztos nagy csoport van már alattad.akkor most itt vagyok! nekem már több alkalommal is teljesítettek kifizetést, pedig az elején nem nagyon hittem benne.
Én meg vagyok elégedve.
Én meg vagyok elégedve.
Hát már több éve tag vagyok, de mivel nem szerveztem magam alá csak egy embert, így nem gyűltek a pontjaim.
Bevállaltam, hogy akár naponta küldjék az sms-eket, csak hogy minél több pontom legyen, erre jó, ha 2 havonta kapok egy smst. A több év alatt sikerült 150 pontot szereznem. Lehet, hogy csak nekem nem megy ennyire, de még nem hallottam olyanról akinek esetleg annyi pontja lett volna, hogy ki is fizették.
Bevállaltam, hogy akár naponta küldjék az sms-eket, csak hogy minél több pontom legyen, erre jó, ha 2 havonta kapok egy smst. A több év alatt sikerült 150 pontot szereznem. Lehet, hogy csak nekem nem megy ennyire, de még nem hallottam olyanról akinek esetleg annyi pontja lett volna, hogy ki is fizették.
capucci:
neked mennyire jött be a mobilpont? mióta vagy tag? milyenek a tapasztalataid?
neked mennyire jött be a mobilpont? mióta vagy tag? milyenek a tapasztalataid?
beleba
küldtem
" alt="
">
küldtem
" alt="
">Küldene valaki egy meghívót a mobilpontra? köszi!!