Nórika, én Szegeden váltottam be. Lellenőrizték a kódokat, gondolom, hogy SMS révén, valójában nem tudom, mert mondták hogy nyugodtan nézelődjek, s aztán nem néztem, hogy mit csináltak.
Semmi gond nem volt.
én ma záráskor (13 órakor) váltottam be, semmi gond nem volt!
Debrecen
villám, smile
bp-en váltottátok be? ott is sms-es rendszer működik?
Én is hétvégén váltottam be a kuponokat, s nem volt semmi probléma vele.Ez csak magyarázkodás.
Nem,mert biztosan kétszer is hétvégén váltottunk be. Nekem is volt két kódom amit nem fogadott el a rendszerük.
Csak nem bírtam ki, átmentem a Fun Sportba(beváltóhely), és azt mondták: sms-ben kell elküldeniük a kódot, és az hétvégén ugyanúgy nem működik, mintha én akarnék kódot beküldeni. Hihető magyarázat, nem?
Júni 4 nézd meg a játékszabályban

meddig lehet levásárolni?
nekem is volt egy kódom amre azt mondták nem jó

silver
köszi, de "csak" 16.000 ft-om van,- a "csak" nem elégedetlenség, nagyon örülök neki, de itt a fórumon ez az összeg kicsinek számít
Most jut eszembe viszont: Győr Plaza/Fun Sport-nak a sok fekete mellett jár 1 piros pont is: már nem csak az akciós (kifejezetten erre a célra kapott) árukészletből válogathatunk, hanem a saját Fundango-készletükből is

Érdemes volt várni..

És azt le tudom valahogy ellenőrizni, hogy nem használta-e fel valaki a kodom?
Vagyis, hogy felhasználták-e már?
Igen,szerintem is Veszprém,kedvesek és még választék is akad

na, akkor csak nem volt kedve a csajnak..

Pedig Plaza-dolgozó vagyok én is évek óta, jól ismer látásból .. mindegy, hétfőn átmegyek, elrakattam a cuccokat. Nekem nem gond, de ha belegondolok, hogy ha vki pl. csak ezért jön ide, és elküldik..

A játéknak vége,de a honlap még üzemel: www.nyeropercek.hu
A játékszabályban sem olvastam hasonló korlátozásthogy hét végén ne lehetne,szerintem 1x-űen átvertek.
Más is mondta,hogy hétvégéken vásárolta le,még az elején is!
Nórika ha sok kódod van érdemes dockyardba menni pld veszprém

Hétvégén is belehet,ez tuti,mi mindig hétvégén mentünk.Egyszer nem működött a gép az elején,de az csak rendszerhiba volt.
De ott mobiltelefonnal ellenőrzik, nem? Mert itt szgépbe pötyögik. :-)
óh, dehogy, én Vidéki vagyok

Győr Plaza
Norika, te hol akartad? Dockyard?
kokika
tegnap este befejeződött a játék..

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások