Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 284 oldal |
nálam a pepsi reggel óta tökéletesen működik, és sajnos tökéletesen küldi, hogy SAJNOS....
Csalódtam volna, ha sikerül egy játékot rendesen megszervezniük és tökéletesen indítaniuk.
Akkor az nem a Pepsi lenne.
Akkor az nem a Pepsi lenne.
Nekem ilyet írt válasznak:"A Pepsi BEP nyereményjátéka augusztus 31-én véget ért. Találkozzunk a következő Pepsi-játékban!"
Valami nem stimmel náluk.
Valami nem stimmel náluk.
A hivatalos még mindig nincs fönn.... 

Danplex Hozzászólás - 2007. június 15. :: 07:23
Egy kérdés: Szerintetek a Pepsi játéka jól működik ?? Mert pl a mobilon elküldött kódot vissza sem igazolja és a weblappal is problémák vannak !
Egy kérdés: Szerintetek a Pepsi játéka jól működik ?? Mert pl a mobilon elküldött kódot vissza sem igazolja és a weblappal is problémák vannak !
Nekem jobban bejön az íze, mint tavaly a Pepsi Goldnak. Tényleg lehet érezni az alma illatát és ízét is.
ZÖLDALMÁS
" alt="
">
" alt="
"> Pepsi??
Nem bírom elképzelni, milyen íze lehet..
" alt="
">
" alt="
"> Pepsi??
Nem bírom elképzelni, milyen íze lehet..

óbudai "madaras" áruház , nem tudom,h írják, a-val kezdődik és francia
Mi a fóti Corában vettün 2 l-es Pepsit (zöldalmás).
a tescóban nálunk Dújv-ban, a kétliteres pepsi is akciós!
tangi, hol vettél új kódos Pepsit? Úgy értem, melyik áruházlánc vagy ilyesmi?
Sárga kupak, a felső felszíne kék, ráírva deq vagy bep.
Most vettem és csak 0,5 literesben láttam. A cimkén is látszik a játék. Vigyázzni kell, mert a Pepsi twist is sárga kupakos, de nem bizti, hogy játékos. A mienkben volt kód.
Most vettem és csak 0,5 literesben láttam. A cimkén is látszik a játék. Vigyázzni kell, mert a Pepsi twist is sárga kupakos, de nem bizti, hogy játékos. A mienkben volt kód.
Mi elég sok helyre járunk vásárolni, de még sehol nem találtam kódos Pepsit. Az a gáz, hogy még csak azt sem tudom, milyet kell keresni. Az sem egyértelmű, hogy itt is csak a 0.5 literesek játszanak?!
Én nem pedig megvettem egy pár darabot .... sehol kód!

NYCMB Hozzászólás - 2007. június 09. :: 20:40
Valaki látott már valahol promóciós 0.5Pepsis üveget? És ha igen akkor, leírná hogy néz ki, mert a honlapon erről semmi info!
Valaki látott már valahol promóciós 0.5Pepsis üveget? És ha igen akkor, leírná hogy néz ki, mert a honlapon erről semmi info!
Zsani28
ha megkapod a garancialevelet,kérlek írj e-mailt
ha megkapod a garancialevelet,kérlek írj e-mailt

Én is megkaptam ma a garancia levelet
Szancus, nagyon köszi, akkor ez lesz az.
Nálam a postás írta megfejthetetlenül, de így már ráfogható, hogy Hammer!
Nálam a postás írta megfejthetetlenül, de így már ráfogható, hogy Hammer!
Évi**!
Igen, 1300..... Nekem is ma jött valami HAMMER... feladó. (olvashataln a bélyegző...)
Igen, 1300..... Nekem is ma jött valami HAMMER... feladó. (olvashataln a bélyegző...)
Ajánlottan kaptátok? Ha igen, esetleg 1300-mal kezdődik a ragszám? Ide is jött valami ajánlva, de a postás úgy írta rá, hogy olvashatatlan a feladó. Hátha ez az....
Köszi előre is, ha tudtok segíteni! 
Köszi előre is, ha tudtok segíteni!