Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 175 oldal |
A bombit még ne adjátok fel, szerintem nem lett még minden nyertes kiértesítve!
pmjudit:
Vannak ilyen időszakok, csak nem feladni!!! Ez a Titok. Hidd el, hogy már megnyerted azt a wellnest, már ülj fel - gondolatban - a biciklidre, s megkapod! Nekem mindig ilyen időszakok után jön a nyeremény!
" alt="
"> Most is kivárom a jövő hetet!
" alt="
"> Nagyon jó időszak jön!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Higgy benne!!!
Vannak ilyen időszakok, csak nem feladni!!! Ez a Titok. Hidd el, hogy már megnyerted azt a wellnest, már ülj fel - gondolatban - a biciklidre, s megkapod! Nekem mindig ilyen időszakok után jön a nyeremény!
" alt="
"> Most is kivárom a jövő hetet!
" alt="
"> Nagyon jó időszak jön!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> Higgy benne!!!Köszi sada
" alt="
">, de most kicsit jólesik az önsajnálat
" alt="
">
" alt="
">, de most kicsit jólesik az önsajnálat
" alt="
">Néha szabad egy picit elszontyolodni. De csak azért, hogy utána magadat megrázva még elszántabban üldözd Fortunát!
Most kezdek nagyon elkeserdni - olyan sokat küldtem, olyan sokat költök és semmi, csak a gyorsaágik - persze azoknak is örülök, de másra is vágyom.
Annyira bíztam a Bombival legalább egy állatkerti belépőben..., vagy egy Kalifa-Tesco utiban.
A nagy vágyam egy wellness vagy egy bringa - olyan sok helyen lehet nyerni.
Na jó, nem kesergek, de most elment a kedvem a játékoktól.
Annyira bíztam a Bombival legalább egy állatkerti belépőben..., vagy egy Kalifa-Tesco utiban.
A nagy vágyam egy wellness vagy egy bringa - olyan sok helyen lehet nyerni.
Na jó, nem kesergek, de most elment a kedvem a játékoktól.
Wafelini nekem is 51/0
" alt="
">
" alt="
">floriollal semmi, pedig halomban áll az olaj itthon, nem megy ez nekem
" alt="
">
" alt="
">
Hát ez már aztán bosszantó. Ma elértem a 100 kódbeküldést, 100 csokit vettem már meg, és még csak egy nyanvadt mozijegy sem. Ez a nyerőidőpontos játék nem az én esetem.
" alt="
">
" alt="
">Kitartás: Milkával is lehet nyerni! Én az 5. beküldéssel nyertem, azóta megint 3-at töltöttem. Annyira nem veszem komolyan...
Nem sikerült az Algida - pedig 7.05-kor fizettem a sparban....7-kor nyit.
" alt="
">
" alt="
">Nekem Milkával se ez se az nem jó. Ha jól megerőltetem az emlékező képességemet talán egy ceruzatartót nyertem eddig velük még anno
" alt="
">.Mondjuk sokat nem is feccölök bele mert kismillióan játszanak vele gondolom.
" alt="
">.Mondjuk sokat nem is feccölök bele mert kismillióan játszanak vele gondolom.Én akkor nem szólok semmit a kb 20 db eredménytelen beküldésről
" alt="
">
" alt="
">Sztem is jobb volt a vonalkód beküldős.
Milka 90 db csoki, és még egy nyomorult mozijegy sem.
" alt="
">
" alt="
">
Tele van a hócipőm a Milkával is. Az előző borítékos játék sokkal jobb volt, ott lehetett nyerni, én is nyertem. Ezek a nyerő időpontosak nekem nem jönnek be. 140/0 az eddigi eredményem. Ez hihetetlen. Pedig csak egy mozijegyet szerettem volna.
én is a nyeretleneket szoktam kihorgászni. kivétel amikor nyerten egy ezrest. Be akartam váltani,de kiírta a gép,hogy zárolva. állítólag a postán azt írták eltünt,zároltatták,de ezek szerint én meg tudtam venni.jegyzőkönyv,stb. 3 hete múlt most a héten már átvehetem a nagy 1000ft-omat!!!!!!!!
elöbb is beírhattad volna nem buzdulok fel annyira akkor
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">én még csak olyannal találkoztam
" alt="
">
" alt="
">hogy ilyen is legyen:nyeretlen buksza sorsjegy
" alt="
">
" alt="
">Ne vedd Fortuna unszimpátiájának:
Mindkét játék olyan, ahol túl sokan játszanak, hisz sört meg benzint mindenki vesz.
Mindkét játék olyan, ahol túl sokan játszanak, hisz sört meg benzint mindenki vesz.