floriollal semmi, pedig halomban áll az olaj itthon, nem megy ez nekem

" alt="

">
Hát ez már aztán bosszantó. Ma elértem a 100 kódbeküldést, 100 csokit vettem már meg, és még csak egy nyanvadt mozijegy sem. Ez a nyerőidőpontos játék nem az én esetem.

" alt="

">
Kitartás: Milkával is lehet nyerni! Én az 5. beküldéssel nyertem, azóta megint 3-at töltöttem. Annyira nem veszem komolyan...
Nem sikerült az Algida - pedig 7.05-kor fizettem a sparban....7-kor nyit.

" alt="

">
Nekem Milkával se ez se az nem jó. Ha jól megerőltetem az emlékező képességemet talán egy ceruzatartót nyertem eddig velük még anno

" alt="

">.Mondjuk sokat nem is feccölök bele mert kismillióan játszanak vele gondolom.
Én akkor nem szólok semmit a kb 20 db eredménytelen beküldésről

" alt="

">
Sztem is jobb volt a vonalkód beküldős.
Milka 90 db csoki, és még egy nyomorult mozijegy sem.

" alt="

">
Tele van a hócipőm a Milkával is. Az előző borítékos játék sokkal jobb volt, ott lehetett nyerni, én is nyertem. Ezek a nyerő időpontosak nekem nem jönnek be. 140/0 az eddigi eredményem. Ez hihetetlen. Pedig csak egy mozijegyet szerettem volna.
én is a nyeretleneket szoktam kihorgászni. kivétel amikor nyerten egy ezrest. Be akartam váltani,de kiírta a gép,hogy zárolva. állítólag a postán azt írták eltünt,zároltatták,de ezek szerint én meg tudtam venni.jegyzőkönyv,stb. 3 hete múlt most a héten már átvehetem a nagy 1000ft-omat!!!!!!!!
elöbb is beírhattad volna nem buzdulok fel annyira akkor

" alt="

">

" alt="

">
én még csak olyannal találkoztam

" alt="

">
hogy ilyen is legyen:nyeretlen buksza sorsjegy

" alt="

">
Ne vedd Fortuna unszimpátiájának:
Mindkét játék olyan, ahol túl sokan játszanak, hisz sört meg benzint mindenki vesz.
Borsodi 140/0 MOL 20/0 a MOL fájdalmas nekem anyumnak szerettem volna,de talán majd a következőn.
Purina nálunk is 6/0, különböző nevekkel, címekkel
pite, nálam is ugyanez a helyzet, 3/0.
Ha 1000-ből sem lehet nyerni, akkor hányból?
5 macskatartó személyt regiztem különböző településen ,egyikünk sem nyert purinát

" alt="

">
Semmi,semmi,semmi!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások