itt vagyok

Van itt valaki?

Hát... lassan nekem mennem kell, mert szülői értekezlet, és nem is ott, ahol lakom, hanem 40 km-re.
Hát még este benézek, ha hazaértem!
Minden jót Nektek!

Szia Tündike! mennyi idős a gyermeked?
Szia Erja! Minden jót neked!
Sziasztok! A szükség nagy úr!! Az én férjem 7-éve dolgozik külföldön, én meg itthon vagyok egyedül egy beteg gyerekkel!! De itthoni fizetésből nem lehet megélni és orvosikezeléseket fizetni!!
Lassan készülődök haza, egyelőre elbúcsúzom, majd délután valamikor jelentkezem! Sziasztok

Ez így van Omaja

És mennyire igaz...
Az én fiam 16 éves, és úgy néz ki, ha összejön nyáron ő is megy ki a nővéréhez 2 hónapra dolgozni!
Kösz Erja, biztosan kibíro! Tudod: "Ami nem öl meg, az biztosan megerősít téged!" - mondta egy nálam sokkal bölcsebb ember!
Omaja biztosan ki fogjátok bírni, az legyen előttetek, hogy az ő érdekét szolgálja, tanul, világot lát, és fel fogja tudni használni itthon a tapasztalatát. Ma már olyan olcsón lehet telefonálni, hogy elég sűrűn fogtok tudni beszélni egymással. Ha esetleg lesz neki internethozzáférése akkor meg pláne. Nagyon hamar el fog repülni az idő, amit kint fog tölteni. Ehhez hozzászokni nem lehet, de el kell fogadni. Nem utolsó sorban pedig önállóságra neveli őket, hogy szinte csak magukra számíthatnak! Fel a fejjel, nem lesz annyira vészes!

Én igazán attól tartok, hogy a fiam még csak 17 éves! Ő nagyon elszánt, én meg mit tehetek? Nem korlátozhatom, ha ő menni szeretne és a lehetőség is adott, ugye?

sziasztok, most értem munkából haza! Kösz Erja! Én is így gondolom, hogy ha a lehetőség adott, nem szabad kihagyni! Az élet itthon is lehet nehéz, sőt!
Szia kevés munkát!

Na, sziasztok, megyek dolgozni
Minden rossz tapasztalat ellenére, csak azt tudom tanácsolni mindenkinek akinek lehetősége van, hogy próbálja meg! Persze hogy nagyon nehéz annak is aki elmegy, annak is aki itthon marad. De ha meg se próbálja, akkor nem tud tapaszatalot szerezni egy másik országról. És mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy visszajöjjön.
Amikor kiment 2 hónapra nem volt vészes, mert úgy tudtuk, hogy csak annyi időre megy. Aztán mielőtt jött volha haza pedzegette, hogy lehetséges, hogy visszamegy. Amikor a repülőről leszállt és ki volt sírva a szeme akkor tudtam, hogy vissza fog menni. Nagyon nehéz, főleg akkor, amikor valami problémája, baja van és nem vagyok ott, hogy tudjak segíteni, de talpraesett lány és eddig mindent meg tudott oldalni. Avval nyugtatom magam, hogy inkább így legyen, mint hogy itt lakunk egymás mellett rossz viszonyban és nem beszélünk egymással hónapokon keresztül.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások