Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 511 oldal |
Mel6: fél szemetesvödörből? Az nem rossz, nem olyan sok beküldés. Akkor van esély egy jó kis játékra még.
most nézem a játékszabályt: csak zárt borítékban lehetett pályázni,én meg nyílt levelezőlapon tettem,tehát -5 db pályázat
akkor vagy nem volt sok beküldő vagy kevés volt a helyes megfejtés
megvolt a sorsolás a Karib tengeres játéknál.
Csak a fődíjat sorsolták ki,állítólag a többit nem nyilvánosan 2 ünnep között Vali ott volt, este jön és mesél.
A fődíjat Bárdosiné Boka valaki nyerte, vagy valami hasonló nevű Budapesti.Tartalék nyertest sem húztak.
Na meg egy fél szemetes vödörből sorsoltak...
Csak a fődíjat sorsolták ki,állítólag a többit nem nyilvánosan 2 ünnep között Vali ott volt, este jön és mesél.
A fődíjat Bárdosiné Boka valaki nyerte, vagy valami hasonló nevű Budapesti.Tartalék nyertest sem húztak.
Na meg egy fél szemetes vödörből sorsoltak...
Megáll az eszem. C2-ről két és fél nap alatt érnek hozzám az emailek. Hogy hol a fenében keveregnek ennyi ideig?

krysztasz
igen kértem azt mondta hogy 1000ft után jár csak még azt is mondtam hoyg nem is mindenki gyüjti aki 1000ft felett vásárol nem akartam a sort fetartani meg az összeget már kiütötte a gápből
igen kértem azt mondta hogy 1000ft után jár csak még azt is mondtam hoyg nem is mindenki gyüjti aki 1000ft felett vásárol nem akartam a sort fetartani meg az összeget már kiütötte a gápből
egyetlen*
áttehetták volna az off-ba, elolvastam volna
Közben elkalandoztam, mire visszatértem meg látom már törölték 
áttehetták volna az off-ba, elolvastam volna
Közben elkalandoztam, mire visszatértem meg látom már törölték 
Mit kell ezen csodálkozni? Nem politikai fórumon vagy, erre vannak más oldalak.
A Magyar Postában jól elkanyarodtunk az egészségügyhöz és a jövőre
tervezett áremelésekhez! Ki is törölték a beírtakat!

tervezett áremelésekhez! Ki is törölték a beírtakat!

rá is kérdeztél? Én, ha nem állnak sokan mögöttem, képes lettem volna visszamenni egy sütőporért, hogy legyen meg az ezres, és kapjak egy szívet és hogy bosszantsam a pénztárost. Étekzési utalvány miatt csináltam egy hasonlót, nem érdekel, hogy - elvileg - nem lehet visszaadni az utalványból, sokszor vásárolok a matchban Miskolcon, nem fogok számológéppel járni a kezemben. Egy tejfölért mentem vissza és még a sort is feltartottam. Máskor, más pénztáros már visszaadott 100-on belül, ő meg nem.
ma a miskolci kaisers-ben előttem egy dolgozó fizetett a pénztáros valósággal tukmálta rá a promós koronás cukrot és vmilyen tusfürdőt, én
999ft fizettem és nem volt képes adni 1 nyamvad szivecskét
999ft fizettem és nem volt képes adni 1 nyamvad szivecskét
nekem a citromailre írt levelek pattannak vissza 

Vettem megint 2 doboz mentolos multit, de kód sehol
Ebben a hónapban már 12 doboz olyan cigit vettem amiben nem volt kód. Mégis mennyi cigit vegyek ahhoz, hogy játszani is tudjak
Ebben a hónapban már 12 doboz olyan cigit vettem amiben nem volt kód. Mégis mennyi cigit vegyek ahhoz, hogy játszani is tudjak

A freemail-ról kapott levelek nem jutnak el hozzám!
Tudna irni nekem valaki citromail-ről?
Tudna irni nekem valaki citromail-ről?

Várszegi Viki
Nem tudok írni neked

Nem tudok írni neked

kriszty
nekem is visszajönnek a leveleim
nekem is visszajönnek a leveleim

kriszty: nekem tegnap óta nem működik a freemailom. és a webnyeremény oldalon kb. a 6.-ik nekifutásra sikerült belépni,mert mindíg kiírja,hogy nincs ilyen nick név
Nem tudom mi van a freemail-lel, már a 10. levelem pattan vissza 

...és már nem is lesz?