Én is örülnék, ha nem lehetne gyüjtőblokkal játszani, sokat javítana a statisztikámon! Ja, havonta több tucat ksh jelentést kell beküldenem, és tényleg igyekszem pontos adatokkal beadni, már ha én is azt kapok.
De nem csak ilyen stiklik vannak... bár egyesek szerint az nem számít...?!
mázlista, nem tudom, honnan veszed a dec. 15-öt.
Ezt a jsz-ból másoltam:
Az a nyertes, aki a nyereményről szóló értesítést követő 30 napon belül bármilyen okból adódóan nem tudja bemutatni a nyugtát, vagy annak hitelesített másolatát, a játékból kizárásra kerül, és a nyereményre a soron következő tartaléknyertes válik jogosulttá.
Gratulálok a játékszervezőknek! Tényleg örülök, és remélem hogy az ötödik szervező is tanult belőle, és a jövőben mellőzi a gyűjtőblokkos játékokat.
Amikor próbáltam rávilágítani finoman, és bántás nélkül, sada szerint "telehánytam" a fórumot, ezért mindent törölt.... a szervezők meg a csalókat,
A nyertes Camping-sajtos blokkokat december 15-ig kell beküldeni...
Olyan jó, hogy néha kiszűrik a csalókat! Sajnos ritka, mint a fehér holló, vagy mint a Monchichim. Bár erre a játékra, csak a minimumot vásároltam.
Heti nyertesek is voltak a campingnél,most már más név van ott.
És napi nyereményt is sokat nyertek,de onnan is törölték őket.
Camping sajt kosár nyerteseknél még a második és harmadik napi nyertesnél is Blokk ellenőrzés alatt szöveg van. Elvileg már régen pótnyertest kellett volna hirdetni, mert 30 napon belül kellett beküldeni a nyertes blokkokat. A játék okt. 1-jén indult, tehát már november első felétől lehettek volna pótnyertesek.
A TOLLE játékon mindkettejük neve fenntmaradt ezidáig, majd kiderül miről írt bbagi...
Azért nem értem az egészet mivel dec 15-g kell a blokkoknak beérkezni amihez még van idő.Botos Attila Somoskőújfalu ő a listán van Dalma meg gondolom a testvére de én nem ismerem őket.
Ja hogy megint bati-ék csibészkedtek!

" alt="

">
Nem játszottam egyik játékkal sem,csak rá-ránéztem a nyerteslistára.
Botos Dalma neve hiányzik azért tudom mert előttem volt és a camping listán sokszor szerepelt a neve most meg törölték az összeset.
Szerintem bbagi sem tudja,csak úgy gondolja.
Én nem látok változást,de nem is tartottam számon a nyertesek neveit.
Ha viszont tényleg van,az abból is adódhat,hogy nem küldte be időre a blokkot az illető,stb.
Gondolom, amit beküldtek nem felelt meg....
VÉGREEE!!!
Egy pár embert kizártak a camping,tolle,stb... játékból.

" alt="

">
Készülhetnek a pótnyertesek!

" alt="

">
Frissült a nyertes lista.

" alt="

">
Lehet, hogy kevertem a Club Card pontokkal...

" alt="

">
Nem ilyeneket lehetett nyerni a netes játékokon?
A bounduellnél végre egy szép napi ajándék....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások