Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 72 oldal |
első terhességem alatt 18 kilót híztam, ami most nyárra ment le. Kisfiam 20 hónapos. Lassan kezdtem elővenni a bikinit. De kezdődik minden előlről 10 hetes ikreket váró kismama lettem és már most akkora a pocakom, mint anno 5 hónaposan. Valamelyikőtöknek van ikres tapasztalata?
elanor6 gratula és jó egészséget, vigyázz magatokra
" alt="
">
Én 50 kg-ról indultam, 78 kg-val szültem. Kényeztettem magam és a picurt mindenféle finomsággal
" alt="
"> De jól éreztem magam és Zénó is 38 hétre született 4 kg-mal. 152 cm vagyok szélem hossszam egy volt
" alt="
">
2-3 hónap alatt lement rólam, most 52 kg vagyok, de azért bíztos, hogy a másodiknál már jobban odafogok figyelni .)
38 héten befektetett a doki, de nem a súlyom miaat, hanem mert Zénó hatalmas volt hozzám képest és már alig mozgott, a Ctg-s csajok mindig ébresztették
" alt="
">
Ja és engem a dokinénim piszkált állandoan, szülés után 6 hónapra mentem hozzá, terhes volt és hát rajta se kevé plusz volt
" alt="
"> Számon volt, hogy dokinéni tartja-e a diétát?
" alt="
">
" alt="
">
Én 50 kg-ról indultam, 78 kg-val szültem. Kényeztettem magam és a picurt mindenféle finomsággal
" alt="
"> De jól éreztem magam és Zénó is 38 hétre született 4 kg-mal. 152 cm vagyok szélem hossszam egy volt
" alt="
">
2-3 hónap alatt lement rólam, most 52 kg vagyok, de azért bíztos, hogy a másodiknál már jobban odafogok figyelni .)
38 héten befektetett a doki, de nem a súlyom miaat, hanem mert Zénó hatalmas volt hozzám képest és már alig mozgott, a Ctg-s csajok mindig ébresztették
" alt="
">
Ja és engem a dokinénim piszkált állandoan, szülés után 6 hónapra mentem hozzá, terhes volt és hát rajta se kevé plusz volt
" alt="
"> Számon volt, hogy dokinéni tartja-e a diétát?
" alt="
">Gratulálok elanor6!
Jó egészséget és örömteli babavárást kívánok neked!
Én most tartok a 31. hétnél, és bár az első terhességem könyebb volt, mégis nagyon élvezem minden percét!
Még akkor is, ha ma a magas vérnyomás miatt saját felelősségemre távoztam a kórházból!
Jó egészséget és örömteli babavárást kívánok neked!
Én most tartok a 31. hétnél, és bár az első terhességem könyebb volt, mégis nagyon élvezem minden percét!
Még akkor is, ha ma a magas vérnyomás miatt saját felelősségemre távoztam a kórházból!
Elanor6 jó egészséget és nagyon jó babavárást kívánok
" alt="
">
" alt="
">
Milyen sok webnyeremény babánk van már
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Milyen sok webnyeremény babánk van már
" alt="
">elanor6.gratulálok
" alt="
">vigyázz magadra nagyon
" alt="
">néha jelentkezz,hogy,hoyg vagy.
nagyon örülök ennek a hírnek
" alt="
">
" alt="
">vigyázz magadra nagyon
" alt="
">néha jelentkezz,hogy,hoyg vagy.
nagyon örülök ennek a hírnek
" alt="
">Én hatodik hónapban járok, eddig hét kilót híztam, és ebből hármat az utolsó egy hónapban. Nekem nem mondták hogy sok
" alt="
">
" alt="
">Bocsi elandor..
Gratula elenor, vigyázzatok magatokra, jó egészséget mindkettőtöknek
" alt="
"> Most eszembe jutott milyen jó érzés volt meglátni a két csíkot.
" alt="
"> Most eszembe jutott milyen jó érzés volt meglátni a két csíkot.6 hetes kismama vagyok
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> És nagyon boldog
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> És nagyon boldog
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">A terhesség alatt én is 11 kilót szedtem fel, ami mire kijöttünk a kórházból már le is ment rólam. Hála a hazai kajának 2-3 kg újra visszajött. Most a baba miatt, hogy elég tejem legyen össze-vissza "zabálok"! Szerintem is csak a tendencia miatt szólt a védőnő, nehogy toxémia legyen belőle.
nemeths: köszi a választ, egyenlőre akkor várok és remélem, hogy nem feledkeznek el rólunk :-)
Szerintem nem az a gond, hogy 6 kilót híztál, hanem az , hogy az utolsó 4 hétben 4-et. De ilyenkor már jobban hízik a baba is, így szvsz nem vészes, de azért vigyázz!
Hát na... Ilyenkor nehéz eldönteni, kinek higgyen az ember..
Én 25. héten voltam +6 kiló, szülni +13-mal mentem, most kevesebb van rajtam, mint szülés előtt...a védőnő felülbírálja az orvost?
" alt="
">
" alt="
">Drágáim! Ha nem gond, megírnátok, hogy 23. hétre ki mennyit hízott a kezdetektől? Mert tegnap kikaptam a védőnénitől, az orvos szerint viszont nem sok a 6 kiló 23 hét alatt. Mondjuk ebből 4 kg az uccsó 4 héten jött fel
" alt="
">
" alt="
">Krida.
A csp-kal nincs gond, meg a kelengyepénzzel se volt, mert azt mind a munkáltatóm intézte. eddig gyed-en voltam, most lett 2 éves a gyerkőc és most már nem intézi a munkáltató, hanem mindenkinek magának kell. Hát remélem, hogy küldik majd.
Véletlenül nem Te is a Kecskeméti kincstárhoz tartozol?
A csp-kal nincs gond, meg a kelengyepénzzel se volt, mert azt mind a munkáltatóm intézte. eddig gyed-en voltam, most lett 2 éves a gyerkőc és most már nem intézi a munkáltató, hanem mindenkinek magának kell. Hát remélem, hogy küldik majd.
Véletlenül nem Te is a Kecskeméti kincstárhoz tartozol?
de a csp és a kelengyepénz egy hónap alatt itt volt
" alt="
">
azt elvileg "hamar" megkapod.
fe lehet szerencsésebb leszel a gyessel is, mint én voltam..
" alt="
">
felhívni őket tényleg művészet..........
" alt="
">
azt elvileg "hamar" megkapod.
fe lehet szerencsésebb leszel a gyessel is, mint én voltam..
" alt="
">
felhívni őket tényleg művészet..........
csak kettőt, mert mindig az előzőt kapod
ettől félek én is. Már több, mint egy hónapja feladtam a papírokat, de még nem jött se határozat, semmi. Telefonon meg kész művészet őket felhívni.
Utána egy összegben utalták visszamenőleg a 3 havi gyes-t?
Utána egy összegben utalták visszamenőleg a 3 havi gyes-t?
ohoh, első gyesem majd 3 hónap után ért ki...
pedig azonnal ment nekik minden papír
pedig azonnal ment nekik minden papír