Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 68 oldal |
Orbit rágó.....
A Magginak is lehetne megint valami vk-s vagy pontos akciója. Az én dobozom is tele van már mindenféle csokipapírral ...
ZEWA
Nesquik kakaó!
Már nem tudom hová tenni a zacsikat.
Már nem tudom hová tenni a zacsikat.
sada: kösz. 

VárszegiViki
A Nestlé infovonalán megmondják, ha nyertél...
A Nestlé infovonalán megmondják, ha nyertél...
Bubus: a Bocinak nemrég volt ilyen bolthoz kötődő játéka. Spar, de annak az eredményéről sem tudok semmit, pedig érdekelt volna, mert feladtam egyet rá. De jó ötlet egyébként annyi boci van itthon, főleg a fekete csomi.
coccolino vk-ért garantált ajándék 

BOCI!!!
Krysztasz!
Mivel én nem annyira régen figyelem a nyereményjátékokat, ezért csak a legutolsó Piros Pöttyös játékra emlékszem, amin házimozit lehetett nyerni, és ott a tépőszalagot kérték. Én nekem legalábbis ez ugrik be...
Mivel én nem annyira régen figyelem a nyereményjátékokat, ezért csak a legutolsó Piros Pöttyös játékra emlékszem, amin házimozit lehetett nyerni, és ott a tépőszalagot kérték. Én nekem legalábbis ez ugrik be...
KUBU
attevi
És ha a csomagolással együtt kérik? Nekem úgy rémlik, hogy amikor volt vele játék - házimozit - lehetett nyerni, akkor csomagolással együtt lehetett beküldeni.
Delma játéknak (is) örülnék, vk-os, fedős játékkal.
És ha a csomagolással együtt kérik? Nekem úgy rémlik, hogy amikor volt vele játék - házimozit - lehetett nyerni, akkor csomagolással együtt lehetett beküldeni.
Delma játéknak (is) örülnék, vk-os, fedős játékkal.
Régen volt a pöttyös rudinak én azóta is gyűjtöm a nyitó csíkjait hátha, most tartok az 500-nál,de a Glóbus-os csillagjaimból is sok van .Így szerintem ezek is indulhatnának újra valamivel.
Danone rudi
Libresse
A Barilla és a Findus.
A Piszke papír a Szilvia törlőkkel...
Carefree! valami jó kis dologért!
mit szóltok? 
mit szóltok? 
Boci csoki!!!
Boci és a Milka!