sada
Tényleg nem az a szegénység jele, de az ha nincs fa sem, ott ahol kályhát állítanak be, mert a gázt kikapcsolták....
Nem írtam le pontosan mit láttam..... de ott komolyan szegénység van.....
Bár itt ennek a panasznak nincs helye, ezt elismerem.
"amikor mindenki egyszerre kéri a saját e-mail címemen, hogy hol van a pont, mi ez a játék"
Ez enyhén szólva furcsa, mert a játék másfél hónapja fenn van a főoldalon.
Vagy itt mindenki csak írni szeret, olvasni nem? Tisztelet a kivételnek.
Tehát véleményemet továbbra is fenntartom:
Untig elég lenne a csereberébe néhány naponként beírni, hogy "Sulipontot" keresel.
Szerintem inkább mindenki gyártson plakátokat, amit a helyi boltokban, suliban, oviban tegyen ki, hogy a gyűjtés mindenütt helyi összefogás legyen.
200 pont fél év alatt egy faluban nem olyan nagy feladat.
Ha valóban tenni akarnak vmit a gyermekeikért.
A szilárd tüzelőanyagos fűtés nem feltétlen a szegénység jele.
Sulipontokat én is keresek cserére.
Ha megírod milyen kódot, blokkot szeretnél, megpróbálok szerezni.
Az iskolák helyzete kevés helyen rendezett.
Hány olyan iskolában voltam órát látogatni, ahol télen még szénnel, fával ( már ha volt.. )
fűtöttek, és ez tavaly volt ..borsodban.
Tornateremről álmodni sem álmodnak... Csak azt szeretnék, hogy ne kelljen bezárni a sulit...
Azért a kicsifiam sulija ettől jobb helyzetben van

" alt="

">
Nekik gyűjtenénk a pontokat.
3 éve elég nehéz anyagi helyzetben voltam, amikor a munkahelyem mellett találkoztam egy kedves hölggyel, aki egy ilyen szerencsehozó pénzt adott, piros szalaggal átkötve. A jókívánságaival, a mindent átható szeretetével adta át nekem, elmagyarázta, hogyan kell a pénztárcába tenni, hogy nem szabad pl. a sajátodat elajándékozni, de mindenképpen kapnod kell, ezt nem lehet megvásárolni magadnak! S egyéb jó tanácsokat is adott hozzá. Addig kb 7 éven keresztül csak küldtem be a nyereményjátékokat, nem nyertem. S utána elindult a csoda, szinte egymás után kezdtem -magam sem hittem - nyerni, legelőször kávéfőzőt a Meglepetéstől, azután mindjárt 2 Kodak fényképezőgépet, Karácsonykor 250000 Ft-os értékpapírt,egy beküldött, újság oldalán lévő nyereményszelvénnyel, azután betelefonáltam a Tv-be, sokszor nyertem ajándéktárgyakat, felsorolni is nehéz lenne, 5 porszívó, szendvicssütők, 2 mikrohullámú sütő, kukoricapattogtatók, stb, /ezeket eladtam/,s a pénznyereményekből egyrészt beteg gyermekekkel foglalkozó alapítványokat támogattam, másrészt ebből vettem a fiam nagy álmát, a számítógépet Karácsonyra! Neki és nektek köszönhetek azóta is egy csomó vásárlási utalványt, s ebből finanszírozom egyedülálló anyaként a kisfiam nevelését és a folyamatos kezelését,mivel nagyon beteg.
S szívesen küldök a sulipontokért cserébe azt, amit szeretnél.
Kedves Magic!
Szívesen küldök sulipontokat, a szerencsepénzről tudnál valamit írni? De enélkül is elküldök egy pontot.
Rendben, minden jó tanácsot elfogadok, de képzeld el, amikor mindenki egyszerre kéri a saját e-mail címemem, hogy hol van a pont, mi ez a játék, és mivel olyan sokan és olyan kedvesen érdeklődnek a felajánlott szerencsepénz után, s ráadásul most el is fogyott a boltban, hogy azt gondoltam, egyszerűbb ebben a témakörben válaszolni.
Tudom, hogy sok iskola van, nekik is lehetőség a garantált ajándék! Én nem tudom, csak így támogatni az iskolát, mert a fiam tüdőbeteg és fontos, hogy legyenek szép fák, padok, tudjon egy picit örülni annak a 4-5 perces játéknak, amit az udvaron eltölt. S én minden játékot komolyan veszek, az életben is csak így lehet.
Kiplakátolni pedig manapság sokba kerül, én nem tehetem, mert egyszer már rossz helyre tettem egy plakátot, s a legközelebbi alkalommal már megbüntetnek!
Köszönet mindenkinek, aki már küldi is a pontokat, nagyon hálás vagyok érte, s nagyon kívánom, hogy a szerencsepénz legalább úgy működjön,mint nálam, s legalább annyit nyerjetek, mint én az elmúlt 3 évben!
Nagyon jó érzés, hogy a jó szándékű emberek megtalálják itt egymást, s ez a mai nap pl.tényleg nem a cseréről szólt, csak úgy felajánlották nekem ismeretlenül az ország különböző részéről, de higgyétek el, nemsokára be fognak számolni arról, hogy jó tett meghozza a rég várt sikert!
Magic
Arról nem is beszélve, hogy nemcsak nálatok hiányzik a tornaterem... Másnál is, hidd el. A cserére feltesszük, aztán biztos lesz gazdája.
A játszóteresnél is volt olyan leleményes gyűjtő, akinek boltja volt, és kitapétázta a boltot, hogy aki szeretne csatlakozni, akkor vásárláskor adja oda a vk-ot és kap üveget, amiben hazaviheti a delikátot.
Vagy vidéken csináltak olyat, hogy ahol tudták, kitapétázták a forgalmas helyeket, intézményeket, iskolákat, ki-ki a munkahelyén, és ott adták le a gyerekek, szülők, akárkik a vk-okat és onnan foglalkozott 1-1 lakos a beküldésekkel. Meg lehet szervezni, nyilván minél kisebb a település, annál hatékonyabb.
El tudom képzelni, hgoy nagyobb helyen vki annyira magának érzi a gyűjtést, hogy képes lenne leszedni a másik hirdetését...
Ja, és tényleg ajánlva KELL feladni, mert képesek és ellopják a postán és majd gyűjtik ők...
A reggeli beírásod is ott van a csere-berében.
A játszótérre gyűjtök is egész jól elboldogultak a meglévő topicokban.
Hiába nyitsz új topicot, fél nap alatt a lap aljára süllyed látogatottság hiányában.
Kedves mindenki!
Szeretnélek megkérni benneteket, hogy ha van "Nyerjen a mi iskolánk!" feliratú Univer mustáros, majonézes vagy ketchupos flakonotok és a hátulján a suli pontot leveszitek és elkülditek a címemre, amit e-mailben megküldök, akkor egyrészt jót tesztek egy kis iskolával, ahol kicsi a tornaterem és az udvaron van ugyan kosárlabdapalánk, de nincs kosárlabda elég. 200 darabot kell összegyűjtenem. Másrészt a jótéteményt mindig visszakapod, s az isteni áldás sosem marad el. Köszönöm előre is!
Írjatok, válaszolok!
Azért kérem, hogy nekem küldjétek,mert egyben szeretném feladni ajánlva, mert a postára nem mindig lehet számítani...
Ha sikerül dobogós helyet nyerni áprilisig, akkor feltétlenül szólok priviben!
Újabb hozzászólások