Ha esetleg valaki nyert az alábbi t-home.hu-s játékon:
http://www.t-home.hu/lakossagi/csomagok_akciok/ho
bbit
és nem tud elmenni szívesen jelentkezem A hobbit: Váratlan utazás című film 2012. december 13-ai premierjének részvételére.

" alt="

">
Egy darab libero kódot szeretnék kalapozni ma éjfélig ha van vkinek kérem szóljon.
Balaton csomagolást kódokat kalapoznék.
Én nem felajánlanék, hanem kérnék. Nem magamnak, hanem a rászorulóknak, egy kis faluba ahol élek. Ha van otthon olyan nyeremény ami" számodra kacat, könyv amit már kiolvastál, gyerek játék amit már kinőttek... de másnak öröm lehet, kérlek ajánld fel. Szívesen írokk bővebben is...
Infó:
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=3511449
603389&set=a.1390746067126.48465.1786360231&type=
1&t
heater
magdi23
Már válaszoltam is!!!
2 lidl matricát szeretnék pontgyűjtővel együtt vagy csak üres pontgyűjtőt. Mit kérnél érte? Postaköltséget utalnám!
LIDL matricákat szeretnék.
Balaton csomagolásokat kalapoznék, a jövő hét az utolsó hét a játékból.
4 db Lidl matricát kalapoznék S.O.S-ben
Boríték + válasz boríték: 210-260 Ft.
Akkor már érdemesebb megvenni egy csomag tésztát....
20 gyermelyit keresnék S.O.S.
Felesleges gyermelyi pontokat kalapoznék. Előre is köszönöm: Erika
5 Nescafé hűségpontot keresek, ha már nincs rá szükséged. Nálunk már elfogyott és nem is lesz.
Válaszborítékért vagy mit adhatok érte?
Ha volna még valakinek 1 db Danone-nal nyert mozikódja és nem tudja felhasználni, én örömmel venném. Előre is köszönöm

" alt="

">
dm-ben kapott logiko kupont kalapoznék
talán uzsonnás táskához adták
ha valaki nem használja fel elküldené nekem a kódját e-mail-ben
Ha marad felesleges Gyermelyi pontod,és te már nem gyűjtöd légy szíves gondolj rám.
köszönöm szépen.
Amennyiben marad felesleges Gyermely pontot, légyszíves gondolj rám. Előre is köszi: Erika
Balaton szeletes csomagolásokat kalapoznék a játék lezárta után akinek nem kell ne dobja ki inkább szóljon nekem
Köszönöm
Johnsons Picuri blokkokat kalapoznék, ha van és nem tudod már felhasználni, gondolj rám! nem leszek hálátlan

" alt="

">
Kérdezd meg TŐLE e-mailben! Nem biztos, hogy visszanéz ide.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások