Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 63 oldal |
Hát, azt nem. Na, majd legközelebb úgy is kipróbálom.
Hajhabot használtál hozzá??
Én igen, én nekem jó volt, szép lett tőle.
Én igen, én nekem jó volt, szép lett tőle.
Vettem a játék kedvéért Dove sampont, ami festett hajra van. Tegnap ki is próbáltam, hát valami szörnyű! Persze, lehet, hogy csak az én hajamra, másnál pedig beválik. Fénytelen, lelapulós lett a hajam, pedig ugyanúgy szárítotam be, mint máskor. Meg csupa elektromosság. Mára meg aztán... Másnak mi a tapasztalata?
Angyalka! A problémás bőr kezelésére van.
A Vichy Normaderm mire való? Tudja valaki???
Írjon mailt,
LÉCCI!!!
www.alexandra.try.hu
angyal.alexandra@buli.net
Írjon mailt,
LÉCCI!!!
www.alexandra.try.hu
angyal.alexandra@buli.net
Ja, ő játszik a barátok köztben is!
kovács lajos nagyon jó pasi. ugye?
A Cilit Bangre kár olyan sok pént fizetni, annyira nem túl jó.
Nem ájultam el tőle.
Ezt egy más márkának a terméke is tudja.
Nem ájultam el tőle.
Ezt egy más márkának a terméke is tudja.
nekem pozitív tapasztalataim vannak a cillit bang-gel kapcsolatban.
most hétvégén vettem egyet, hogy kipróbáljam, kitakarítottam vele a fürdőszobát, és nagyon szépen letisztította mind a csapokról mind a kádról és csempéről a szennyeződéseket.
mondjuk az igaz, hogy nem volt rajta halál vastag vízkő és rozsdaréteg.
most hétvégén vettem egyet, hogy kipróbáljam, kitakarítottam vele a fürdőszobát, és nagyon szépen letisztította mind a csapokról mind a kádról és csempéről a szennyeződéseket.
mondjuk az igaz, hogy nem volt rajta halál vastag vízkő és rozsdaréteg.
Cillit Bang ismerős, nagyon ócska, mégis úgy veszi mindenki!
Szegény emverek bedőlnek a Cilit Bang reklámjának!
Szegény emverek bedőlnek a Cilit Bang reklámjának!
A Cillit Bang reklmjának egy jó mondata: "A vizkő nem más mint kálcium melyet a Cillit Bang rögtön felold..."
Egy pezsgőtablettát dobott a Cillit Bagbe a reklámozó, jó hogy feloldja.
Én is kipróbáltam úgy, de a vizkövet nem oldja úgy fel, vártam 5percet 10 percet 1 napot és nem oldotta fel.
Egy pezsgőtablettát dobott a Cillit Bagbe a reklámozó, jó hogy feloldja.
Én is kipróbáltam úgy, de a vizkövet nem oldja úgy fel, vártam 5percet 10 percet 1 napot és nem oldotta fel.
A Cillit Banggel én 2 órán keresztül "sz*rakodtam", mire valamicskét leoldott belőle. Tényleg nem olyan jó mint a reklámban. Én csak 990-ért vettem.
Hát a csokis Rama nálunk sem jött be, ráadásul a papírját is kidobtam.A végén még tényleg lesz előle valami játék.
Kóstolta valaki a SIÓ Ice tea bármelyik fajtáját?
Én igen, borzalmas íze van.
Én igen, borzalmas íze van.
Én megkóstoltam a Rama choco max-t nem túl édes nekem ízlett, de szerintem kenyér nélkül finomabb!
CILLIT BANG-et nem szabad venni, nem oldja a rozsdát, se a vízkövet leteszteltem őket!
Az ára meg szép 1200Ft és nem is jó!
Az ára meg szép 1200Ft és nem is jó!
queene
Mondassz valamit!
Én meg jól leszóltam a terméket! Rossz döntés! Lesz még itt hasmenés azt hiszem!
De a fóliát eltettem! 
Mondassz valamit!
Én meg jól leszóltam a terméket! Rossz döntés! Lesz még itt hasmenés azt hiszem!
De a fóliát eltettem! 
És amikor majd lesz vele nyereményjáték, akkor lelkesen magyarázzuk majd a családnak, hogy milyen finom, és igenis meg kell enni három dobozzal

Én a barackosat kóstoltam, feledhető élmény
Tényleg olyan mintha egy doboz joghurtot a kenyeredre kennél, nem valami nagy szám.
Tényleg olyan mintha egy doboz joghurtot a kenyeredre kennél, nem valami nagy szám.Kóstoltátok már a Rama új ízeit? Van csokis, epres, szóval gyümölcsös. Én az epreset kóstoltam, bár ne tettem volna. Olyan hasmenés gyötört, de komolyan!
Nagyon édes, nagyon sűrű, szinte massza az egész. Még a joghurtnál is sűrűbb. Jobban jártam volna, ha csak bekanalazom, nem pedig kenyérre kenem. Amikor kanalaztam, akkor finomabb volt, de szerintem a vaj és társai az igazi. A gyümölcsös vaj alapanyagát hagyjuk meg inkább a joghurtnak.
A csokis változatába bele se merek gondolni, hogy milyen lehet.
Még a nutellánál is édesebb lehet.
Nagyon édes, nagyon sűrű, szinte massza az egész. Még a joghurtnál is sűrűbb. Jobban jártam volna, ha csak bekanalazom, nem pedig kenyérre kenem. Amikor kanalaztam, akkor finomabb volt, de szerintem a vaj és társai az igazi. A gyümölcsös vaj alapanyagát hagyjuk meg inkább a joghurtnak.
A csokis változatába bele se merek gondolni, hogy milyen lehet.
Még a nutellánál is édesebb lehet.