Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 591 / 763 oldal |
Helló! valakinek nincs esetleg a soroksári tescoba ilyen utalványa?
Gia! Írtam!
Ha még aktuális, akkor 5 db Balatonszelet-kódot felajánlok az első e-mailben jelentkezőnek.
sziasztok
én szivesen fogadok mindenféle megunt plüss figurákat és játékokat, mert idén gyöjtőakciót szeretnénk szervezni a közeli gyermek otthonoknak
szóval ha ilyen van irjatok és megbeszélünk mindent
én szivesen fogadok mindenféle megunt plüss figurákat és játékokat, mert idén gyöjtőakciót szeretnénk szervezni a közeli gyermek otthonoknak
szóval ha ilyen van irjatok és megbeszélünk mindent
A budaőrsi Tescoba szóló ajándékkuponjaimat felajánlanám (minden 10000 Ft után 1000 Ft) válaszboritékért, vagy tescós benzinkuponért.
A budaőrsi Tescoba szóló ajándékkuponjaimat felajánlanám (minden 10000 Ft után 1000 Ft) válaszboritékért, vagy tescós benzinkuponért.
Nálam is van egy benzinutalvány válaszborítékért.
Tescos benzinkutas utalványt ajánlok fel válaszborítékért...
június 12ig lehet felhasználni...
"vegye igénybe kedvezményét a Tesco benzinkutaknál, tankoljon literenként 10 Ft-tal kevesebbért!"
június 12ig lehet felhasználni...
"vegye igénybe kedvezményét a Tesco benzinkutaknál, tankoljon literenként 10 Ft-tal kevesebbért!"
2007.jun.10-re szóló MiVilágunk napra a Szentendrei Skanzenbe
2 meghívót felajánlok.
A meghívóval 1500FT ért az egész család részt vehet a Skanzenben tartandó mulatságon. ( Bábszínház, torna Béres Alexandrával, Levente Péter, halász Judit... kézműveskedés..stb)
2 meghívót felajánlok.
A meghívóval 1500FT ért az egész család részt vehet a Skanzenben tartandó mulatságon. ( Bábszínház, torna Béres Alexandrával, Levente Péter, halász Judit... kézműveskedés..stb)
Maradék máj 31-ig felhasználható Dm kuponjaim válaszborítékért elküldeném.
pöttyöst tudok érte adni!
esetleg maradt még valakinek felesleges jegye a karibra?? előre is köszi!
flori, vettem az adást, és nagyon-nagyon köszönöm neked a jegyeket!
ferkat, sajnálom én is
Talán majd legközelebb.
Talán majd legközelebb.
Queene, bocs, akkor most erről már lemaradtam. 

Julu, mentek levelek!!!
Meg én is.
El.
Meg én is.
El.
ferkat, ha itt vagy, jelezz valahogy, pls, tegnap kellett volna szólnom a színházjegyek miatt, de most kialkudtam, hoyg ma délután 4-ig még jelezhetem, ha valaki más menne helyettünk.
Ha nem megy a levelezés, esetleg fel is hívhatsz, adjak egy számot?
Ha nem megy a levelezés, esetleg fel is hívhatsz, adjak egy számot?
ferkat
Írtam. Kérek egy gyors választ.
Írtam. Kérek egy gyors választ.
Tesco kupon elkelt! 

Engem érdekel a pécsi színházjegy, de nem tudok mailt írni, mert rossz a freemail.