Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 592 / 1052 oldal |
Nestlé pelenkatartó jött ma, illatszer csomagot elfelejtették, úgy kellett rájuk telefonálnom, akkor közölte a hölgy, hogy jelenleg nincs raktáron
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
a Danubiuszon nyert Kika utalvány
Mastercard sapka, sál, kesztyű. Tényleg jó minőségű, csak a kesztyű hatszor nagyobb, mint a kezem. Nem baj, majd lesz gazdája.
Mastercard-tól
nagyon jó minőségű sapka, sál, kesztyű

Hihetetlen család hűtőmágnesek, 10eFt-os KIKA utalvány, Grammy díjazottak csomagja érkezett az idei cd-vel. 

10 000 ft-os Coop vásárlási utálvány érkezett,
a honlapon mégm indig nincsenek fent az előző játék nyertesei.
a honlapon mégm indig nincsenek fent az előző játék nyertesei.
Supershopos kérdőív kitöltéséért kaptam ma egy tollat.
Futár hozta a blend-a-med lámpát
Aki még várja: előtte csörgött, hogy egy órán belül érkezik, tehát ne adjátok fel a reményt!
Postán pedig Libero 2 pelusmintával
Aki még várja: előtte csörgött, hogy egy órán belül érkezik, tehát ne adjátok fel a reményt!
Postán pedig Libero 2 pelusmintával

Villám és Éci levele érkezett, ahogy hazaértem 1 hét után. Köszönöm Nektek 

origo-tól jött egy póló
barátnőmnek 2db sorstalanság mozijegy
barátnőmnek 2db sorstalanság mozijegy
Parmalat-Hihetetlen hütömágnesek érkeztek hozzám, Zagar-Szezon Cd, és Észak-Magyrország csomag érkezett páromhoz. (és mivel én már fél éve nyertem ugyanilyet, ez így csere - másik topic.)
Cicca 

Ciica levele is megérkezett 

Hugi71 és gladiátor levele, köszönöm szépen!

A vége ez akart lenni: 

Hatvanhét! A tökéletes csomagolásnak egy hátránya van csak: a csomagolóanyag 4x annyi súlyú, mint a küldendő dolog maga 

hatvanhét
Köszi, de nem mi fogjuk meg inni, azt hiszem az orvosnak adjuk úgy is a héten mindennap nálunk volt.
Köszi, de nem mi fogjuk meg inni, azt hiszem az orvosnak adjuk úgy is a héten mindennap nálunk volt.
Egészségedre!
Jack Daniels whisky futár hozta.
Beato, vannak akik a csomizást egészen kifinomult, tökéletes szintre fejlesztették, én krysztasztól kaptm ilyet!