2 kérdésre kérnék segítséget:
1. Melyik az az amerikai gyökerekkel bíró "fúvós" hangszer, mely a country zenének és a blues-nak kihagyhatatlan elemévé vált és a Volt egyszer egy vadnyugatban is feltűnik?
2. Ezen az oldalon mindent megtalálhatsz, amit tudni akarsz a fociról és a foci bajnokairól?
Sziasztok.Nekem is az a "gondom",hogy megy a pontozás azaz alista.,mert volt már olyan ,hogy nekem több volt a pontom mégse vagyok sehol!Igaza van annak aki arra bíztat,hogy egy kicsit lehet gondolkodni is!!!
kőzet= dolomitok
oroszlán= nagymacskak
Ti nem használjátok a sima www.lap.hu oldalt? a lap.hu oldalak abc sorrendben...Az elmúlt másfél hét tapasztalata alapján a kezdőbetűk általában stimmelnek, és az abc sorrend is áll...Tehát elolvasod, hogy milyen lap.hu oldalak vannak, az előző és következő megfejtés között, amelyik gyanús arra egy katt, és már meg is van..
láttátok a napi toplistát? a tegnap előtti nyertest megváltoztatták!

ezt onnan tudom, hogy még néztem is tegnap, hogy vajon mit csinálhat az illető, hogy hétfőn ő nyert és kedden is egész nap ott van az első helyen! vajon mit csinált?

MOst húzták ki a fogam

Lehet hogy ezért, de a számitógépesre és a kőzetesre nekem sem jut eszembe a jó válasz próbálkoztm százféle szóval
Köszi előre is
Sziasztok!
Én a mai kőzetesre, meg a számítógépesre keresem a választ!
Tudom, hogy tök egyszerű, de nem ugrik be a válasz, a keresőn sem találok semmit.
Köszi
Sajnos a következő -biztosan végtelenül egyszerű - kérdésre nem tudom a választ: Milyen állatok a jaguár, a párduc és a leopárd?
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok!
Ma 1 kérdés fogott ki rajtam:
Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
Légyszi segítsetek?
Köszi!!
Viki válasz ment!

Sziasztok!
nekem ma is kettő kellene:
Hogyan mondjuk azt, amikor valamit (zenét, filmet, könyvet stb.) számítógépes felhasználásra alkalmassá tesznek?
Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
köszi, most írom a levelet.
viki: írtam

Én már nem merek ide beírni. Mindíg egyedül oldottam meg eddig, de most mégis 3 kérdéssel nem boldogulok. Valaki segít nekem? Én is segítek akinek csak tudok.
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.

goldwoman
ez a kérdés engem is érdekel + a demós. A többi kész.

a fehér kőzeteket tudja valaki, amik a tengervíz hatására keletkeznek mészkőből és mésziszapból?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások