Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 594 / 609 oldal |
Azt próbálták itt többen, többféle módon elmagyarázni, hogy más a segítség és más az élősködés.
Nem baj. Akkor "Ecserin vett érettséginkel" lesz valakinek autója (hacsak már nincs meg a gazdája...). Tulajdonképpen miért is vitáztok azokkal akik segítenek?
Segítünk egymásnak. és amikor a vkódokat, cimkéket, feliratokat, logókat cserélgetjük egymással? Igaz, ahhoz nem kell gondolkodni.
Minden nyereményjátékra több ezren (hanem tízezren) kattannak. 5-tel több vagy kevesebb. Nem mindegy?
Amúgy nyugodtan elkönyvelhetnek mumusnak, hogy kötekedek veletek...
Segítünk egymásnak. és amikor a vkódokat, cimkéket, feliratokat, logókat cserélgetjük egymással? Igaz, ahhoz nem kell gondolkodni.
Minden nyereményjátékra több ezren (hanem tízezren) kattannak. 5-tel több vagy kevesebb. Nem mindegy?
Amúgy nyugodtan elkönyvelhetnek mumusnak, hogy kötekedek veletek...
nem azért,de pl.ezen a nyüves hasfájóson rágódtam hosszú ideig.Nem mindenki annyira csúcsszuper a keresésben. Azért nem csak sipp-supp és előjön,a keresőben a válasz ahogy mondják itt páran.Ha segít valaki hadd segítsen. Nem azzal lessz kevesebb a játékosok esélye,ha valakinek sikerül választ kapni a kérdésére,hanem azzal,ha 50-60 @ címet fabrikálnak egyesek maguknak.
szészemről erről enyit és kész
szészemről erről enyit és kész
Nem játszom vele, nem vagyok érintett, de szerintem ez vmiféle tudáspróba, nem másolási gyakorlat.
Ha minden választ a fórumon szedsz össze, az olyan, mint az Ecserin vett érettségi...
Ha minden választ a fórumon szedsz össze, az olyan, mint az Ecserin vett érettségi...
Hát ez nem jószándék, hanem hülyeség. Vannak olyanok akik egyszer kérdeztek és vannak akik mindennap kérdeznek. Nem mindegy. Nekem is akadt gondom egy megfejtéssel az első héten, arpi segített, de nem ide írta hanem emailban. Ilyen előfordul bárkivel.
További szerencsés keresést és némi kreatívitást mindenkinek.
További szerencsés keresést és némi kreatívitást mindenkinek.
Startlap játék. A startlapon keresel megtalálod. Nem mindenre a google a megoldás és mivel ebben az esetben startlapon játszunk és a cél az oldal forgalomnövekedése nyilvánvaló, hogy ott érdemesebb keresni. Általában én is google-t, yahoo-t használok de itt nem az kell.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg keresitek. Én sem tudom mindenre csuklóból a választ de körülnézek.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg keresitek. Én sem tudom mindenre csuklóból a választ de körülnézek.
Vannak jószándékú emberek is...
Rea, mondhatjuk, hiába
Egyszerűbb megkérdezni. És mindig van, aki felel
Egyszerűbb megkérdezni. És mindig van, aki felel

Én a google-t használom, ott nem jött le.
Hihetetlen lusták vagytok már bocs. Ha a startlap keresőjébe beírjátok, hogy jinjang első találat a megoldás. 

Krisztina0311
Köszi! A jin-jangra sose jöttem volna rá. Nem vagyok járatos ezekben a dolgokban.
Köszi! A jin-jangra sose jöttem volna rá. Nem vagyok járatos ezekben a dolgokban.
gildi!
Neked is!
Neked is!

Gitta, Cirmus!
Emil ment!
Emil ment!

A jin-jang és a hasfájás kifogott rajatam. Aki tud segítsen, légyszi!
Hát ez ahét nekem most nem megy.
jin-jang......
angol tudáshoz mi kell....
hasmenés , hasfájáskor ez van....
CIA filmsorozat......
aki munden állatot szeret......
cinema4, maya program..
..autólopás,tesztvezetés....
jin-jang......
angol tudáshoz mi kell....
hasmenés , hasfájáskor ez van....
CIA filmsorozat......
aki munden állatot szeret......
cinema4, maya program..
..autólopás,tesztvezetés....
A jing és a jang kifogott rajtam.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Szivesen, máskor is
Köszi a válaszokat!!!
Habár azt hittem e-mail-re jönn.
Azért köszi!
Habár azt hittem e-mail-re jönn.
Azért köszi!
blog, balett, behajtas
Sziasztok!
Három kérdésre a választ egyszerüen nem találom.
-internetes nalpó
-fiu és lány táncos
- pénzes visszaszerzés
Légyszives segítsetek!! Elöre is köszi!
Három kérdésre a választ egyszerüen nem találom.
-internetes nalpó
-fiu és lány táncos
- pénzes visszaszerzés
Légyszives segítsetek!! Elöre is köszi!