Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 596 / 763 oldal |
később pénzre váltható, pontgyűjtő "játékhoz" van meghívóm! szóljaton, akinek kell!
Akinek kell Nivea meghívó, írjon. Kettő van 

Judit88
Írtam volna, de nem publikus a címed. Ha kell még meghívó, írj mailt nekem.
Írtam volna, de nem publikus a címed. Ha kell még meghívó, írj mailt nekem.
Szabina
Én ajánlottam a multkor, csak mire megtaláltam a delikát vk, addigra a címed nem találtam. Küldd el légyszi!
Tudja vki hogy az outlooknál hova a csudába tünhetnek a mailok?Nincsenek a beérkezett üzenetek küzött és a törölt elemekben sem!
Szét vet az ideg!
Én ajánlottam a multkor, csak mire megtaláltam a delikát vk, addigra a címed nem találtam. Küldd el légyszi!
Tudja vki hogy az outlooknál hova a csudába tünhetnek a mailok?Nincsenek a beérkezett üzenetek küzött és a törölt elemekben sem!
Szét vet az ideg!
A mi kis községünkben egyetlen játszótér sincs, így próbálok mindent megmozgatni és delikát vonalkódokat szerezni!esetleg aki felajánlaná számunkra nahyon örülnék akár 75 g-nak is!
Chappi 150ft-os kuponomat szivesen elküldöm valakinek ,aki kéri!

Judit88
Nivea Hűségprogram. Néha küldenek kis magazint termékmintával, visszaküldhetsz adatlapot vk-kal, sorsoláson vehetsz részt..
Nivea Hűségprogram. Néha küldenek kis magazint termékmintával, visszaküldhetsz adatlapot vk-kal, sorsoláson vehetsz részt..
tuti hülyénak néztek, de ez pontosan mi is, ez a niveás?
Ha valaki szeretne Whiskas klubtag lenni cicájával,akkor írjon!Van 1 db regisztrációs kérdőívem.
Van Nivea meghívóm, ha valaki szeretné írjon.
Van Nivea meghívóm, ha valaki szeretné írjon.
Van Nivea meghívóm,aki kéri írjon e-mailt !!!
magnes
Írtam neked levelet.
Írtam neked levelet.
Nekem van Nivea meghívóm!
Ha azt szeretnéd, hogy én regisztráljalak, akkor vonalkódot kérek!
Ha azt szeretnéd, hogy én regisztráljalak, akkor vonalkódot kérek!
Én is szeretnék Nivea meghívót, eddig mindig elfogyott, akitől kértem

mnrenata! Írtam mailt!
))= 

Én is szeretnék 1 nívea meghívót!
Megköszönném ,ha v.ki gondolna rám. ))
Megköszönném ,ha v.ki gondolna rám. ))Ha valaki szeretne Whiskas klubtag lenni cicájával,akkor írjon!Van 1 db regisztrációs kérdőívem

Én is szeretnék egy nivea meghívót,ha van még valakinek.
Köszi.
Köszi.
Nórika,
írtam.
írtam.
nekem is van 3 Nívea meghívóm!