a toplistán szereplő pontszámok,az egész eddigi pontok,vagy az z napi? (aznapinak kicsit durva lenne)
ha viszont mindösszesen pontok,akkor hol van az én 1470 pont-helyezésem
valaki hpmályosítson fel. tks. Tery
most nem azért,de egész de az APEH os kérdés miatt evett a franc.
beírtam nem egyszer a megfejtést,nem adott ki képet. Most érdekes módon igen
a lényeg,hogy megvan

Lujzii
Néha a legegyszerűbb dologra kell gondolni. Egy csomót szívtam már és a megfejtés tök egyszerű volt. Pl.: britt és a foci. Csak rakd össze másnövvel ... és kész

Valaki sagítene nekem??
Melyik vallás követői törekednek a megvilágosodásra?
Mi a Taj Mahalról híres indiai város neve rögtön Fatehpur Sikri szomszédságában?
A britek és a futball - hogy olvasztanád egy fogalommá e kettőt?
Előre is köszi!!
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Pár kérdésre nem tudom a választ. Cserébe én is segítek, ha tudok. Előre is köszi
Valaki sagítene nekem??
Melyik vallás követői törekednek a megvilágosodásra?
Mi a Taj Mahalról híres indiai város neve rögtön Fatehpur Sikri szomszédságában?
A britek és a futball - hogy olvasztanád egy fogalommá e kettőt?
Előre is köszi!!
mercike!
"Ki lettem osztva", hogy ne írjam be az oldalra a megfejtéseket. Csak ennyi történt. Valahol igazuk, van, csak annyira fel vannak háborodva, ha valaki beírja az oldalra a jó válaszokat.
Oké! Abban igazuk van, hogy akkor hol a játék izgalma, meg a többiek azért utána is jártak a megoldásokért. De azért túl is van reagálva - szerintem a dolog.
Sokan nem fogják visszaolvasni a tizenoldalnyi hozzászólást, és kéréseket, hogy ne írják ki az oldalra a jó válaszokat....
.... és queeene!
ha úgy jobban tetszik, akkor nem szavak, hanem stílus...
sok kezdő is kellőképpen megkapja a magáét a tájékozatlanságáért...
Sziasztok!
Ezt a kettőt nem tudom, illetve megmondom őszintén az elsőhöz lövésem sincs és még a keresők sem segítettek nagyon. A másodiknál meg már minden lehetőséget kipróbáltam de nem az igazi:
- Milyen program a cinema4d, a discreet, a maya és a lightwave?
- Mezőgazdasági információkat találsz ezen a lapon.
köszönöm
Kérdezzetek a mai nappal nyugodtam, emilben küldöm a válaszokat, mihelyt ránézek az oldalra.
Hol vannak válogatatlan szavak?
Hihetetlenek vagytok, de tényleg

Kedves queene és a többiek!
Tegnap ugyi mi is egymásba botlottunk, mert x db megoldást én is beírtam az oldalra... és miután le lettem baltázva, utána olvastam én is vissza az egészet. De mondjuk nincs mindenkinek ehhez cérnája.
Én mikor tegnap megtaláltam a topic-ot megörültem neki, segítettem, mert én is segítséget vártam. Mint írtam eszembe sem jutott az emil, főleg mivel így gyorsabb.
Viszont se a kérdezőnek, se a válaszadónak - legyen az régi vagy kezdő fórumozó - nem kéne válogatatlan, kéretlen szavakat egymáshoz dobálni...
Hali!
ha valaki tud segítsen lágyszíves, az alábbi kérdésre:
Melyik pest-megyei területhez tartoznak a következők? Dány, Isaszeg, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Rákoscsaba, Rákoskeresztúr
Bocsánatot kértem.
Körlevélben kérjek bocsátnatot ország-világ előtt?
Nem szoktam sűrűn fórumozni, de ilyenkor ha hozzá akarok szólni el kell olvasni az eddigi összes hozzászólást?
Vagy mennyi a kötelező, hogy ilyen butaságot ne csináljak megint?
kriszty: nem tudom, de én sem vagyok rajta, pedig nekem is van annyi pontom, hogy ott legyek...

Sziasztok! Hogy lehet az hogy nem vagyok a toplistán, pedig a pontjaim szerint ott kellene lennem?!
queene:

10 pont!! amúgy meg igazad van. már többször kifejtettük véleményeinket, de úgy látszik van olyan aki, csak idejön, ír, de nem olvas. én részemről feladtam.
bocs, tényleg nem olvastam végig, csak egy kicsit kiadkadtam.
és az is igen üdvös lenne, ha visszafele is olvasnál kicsit, evicaka, napok óta ezért könyörgünk, hogy aki segíteni szeretne a kérdezőknek, ne a fórumra pakolja a megoldásokat, hanem dobjon egy emilt, telefont, füstjeleket, akármit, csak ne ide.
De én már feladom, teljesen feleslegesen kérünk, a kutya se törődik vele, tehát: csináljatok, amit akartok. esetleg újsághirdetésben is megjelentethetnétek a megoldásokat. Vagy rádióba is bemondhatná valaki.

evicaka!Ha nem akarsz megbántani senkit, akkor miért kötekedsz?Ok legyen meg a saját véleményed, de nem múszáj azt világgá kürtölnöd v. esetleg mehetne privibe is. S mielőtt beírnád láthatnád hogy meglett a szájharmonikás válaszom, csak épp nem jutott eszembe a hangszer neve, bocsi Angliára nem jöttem rá, de nem én vagyok az egyetlen aki nem tud valamit, és azért van a "szám", hogy kérdezzek, és ki tudja legközelebb te mit nem fogsz tudni. ...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások