Sziasztok!
Elolvastam 1-2 hozzszólást, de nem értem mi van itt.
Én nem akarlak bántani, de mikor láttál utoljára térképet?
ANGLIA
Ja, és szájharmónika
Köszönöm a segítségeket

Már csak az Írországos kérdésre nem találom a választ

Sziasztok!
Az alábbiakra nem tudom a választ, sehogy sem találom, aki esetleg tudja légyszi segítsen, köszi
-Ha levágjuk Skóciát, Wales-t és Észak-Írországot, akkor marad
-Melyik az az amerikai gyökerekkel bíró "fúvós" hangszer, mely a country zenének és a blues-nak kihagyhatatlan elemévé vált és a Volt egyszer egy vadnyugatban is feltűnik?
-Hogy mondod az áldott állapotot másképpen
GYertek játszani az INVÁZIÓ játékba AKI szereti a Kviz játékot Mindha az Ürbe kalandoznál . Várunk lányok fiúk hogy mi is tudjunk játszani mert a játékhoz többen kellünk.Valami jó ne hagyjuk elveszni.
"Mai toplista
A mai napon még senki sem szerzett pontot. "
Ez azért érdekes

Más: tenyleg nem veszitek észre, hogy minden puzzle-ban a keresett lap-nevek abc-sorrendben jönnek, (kivéve a legelső puzzle legelső kérdését), és ha csak behívjátok az abc-sorrendes lapokat, egy pillanat alatt megvan minden?? ha nem is jut eszetekbe szó, akkor a legutolsó kezdőbetűvel fossátok át a lapneveket, vagy ha nem ott van, akkor a következő puzzle-név kezdőbetűjét kel használni.. 1-2 kivételtől eltekintve minden megvan! ami kimarad, az is a két betű közötti részből való..
Krysztasz!
emil ment.
És annak a három embernek aki emilt küldött. Köszönöm a válaszokat!

Én úgy tudtam, hogy Hitchcock a suspense nagymestere, de a megfejtés szerint nem. Irja már meg valaki! A volt egyszer egy vadnyugatos fúvós hangszert sem tudom, és az egri települést sem.
krisztina0311
Nem lettél lebaltázva, csak megemlítettünk ezt-azt. Te legalább olvasol a sorok között.

Kedves Mindenki!
Vegyétek úgy, hogy meg vagytok követve. Miután le lettem baltázva, visszaolvastam indulástol a topic-ot. Megmondom őszintén, hogy mivel nekem is jólesett a segítség én is nagyon szívesen segítettem másokon. Eszembe sem jutott az emil lehetősége.
Amúgy meg, meg vagytok értve. Főleg, mikor olyan hozzászólást olvastam, ami egymagában kitöltötte kb. az oldal felét. Ennyire azért nem nehezek a kérdések. :S
Azért általános segítségeket azért leírnék még:
- van olyan megoldás, ami több szóból áll, és bár a magyar helyesírás más mond, itt egybe kell írni
- mindezeken felül MINDEN MAGÁNHANGZÓ RÖVID. Úgymint é=e, á=a, í=i, ó,ö,ő=o, ú,ü,ű=u
Bocsánat, hogy ilyen dedós módon írtam le, biztos, hogy nagyon sokan tisztában vannak vele, de biztos, hogy van olyan is, akinek segítség lesz.
mi a bajod neked? azon gondolkozom beírom az összes választ!

I.M.R.E
Gratulálok

Vajon miért emilben kaptad és nem ide kiírva?
Az eszem megáll, most már komolyan

köszi a választa a szépség.............-t kaptam már 4 mailt, köszi!
queene
mert butuska, és lusta
Krisztina0311
De pont arról van szó, hogy ide a fórumra ne írjuk meg a megfejtést. 2-3 oldallal lejjebb arról volt szó, hogy vki feltett kb. 8 kérdést, ebből a felét kapásból tudni lehet, kettőn gondolkodni kell, mert találós kérdés, a másik kettő esetleg ide való. Azt írtuk, hogy esetleg emailben kérjük a választ, és ne az összesre, hanem ha már végképp nem megy.
Krisztina0311
Pont ez a lényeg: nem itt az oldalon
Tudod, hány ember olvassa ezt itt, anélkül, hogy valaha hozzánk szólna?
Lehet kérdezni, persze, és emilben lehet segíteni is, de ne szúrjunk már ki magunkkal, hogy közhírré tesszük a megfejtéseket.
A Starlapon így is játszik párezer ember, növelhetné az esélyeinket, ha néhány kipotyog, mert butuska, de így nem fognak, hiszen csak ideballagnak és máris olvashatják a megoldásokat, kérdezés nélkül is

a 2. puzzle jobb alsó sarkához nektek milyen kérdés tartozik? Nekem a (Mi az az elsősorban női kuncsaftokat vonzó hely (szalon), mely sok pénzért cserébe záros határidőn belüli szépüléssel kecsegtet?), de ez az 1. puzzlehoz már volt! Aki tudja mi tartozik a 2. puzzle jobb alsó sarkához, az leírhatná, és megköszönném!
pepito!
Gondolkozz már egy kicsit, mielött megszólalsz! Nem te kértél segítséget pár hozzászólással korábban?
Az tény és való, hogy egy kis gondolkodással meg lehet mindent találni, de ha már szinte feladja az ember, akkor jól jön ha egy-egy kérdésben segítenek.
Nekem is segítettek, bár nem itt az oldalon.
Mi az az elsősorban női kuncsaftokat vonzó hely (szalon), mely sok pénzért cserébe záros határidőn belüli szépüléssel kecsegtet? - ezt a kérdést kétszer kaptam meg de két különböző képrészlet kell, de itt csak a csocsós képhez van! a 2 képhez tartozo nincs mit kedzdjek?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások