Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 598 / 763 oldal |
Jegy elkelt.
aadika
Írtam privit!
Írtam privit!
van 1nivea meghivóm 5db nivea vk kell hozzá akit érdekel irjon elküldöm
Abidah, írtam privit !
Van két jegyem ma este 8-ra a Művész moziba, a Virágok völgye c. filmre az nlcafe-tól.
Irjon privit, aki szivesen megnézné és elmenne.
Abidah
Irjon privit, aki szivesen megnézné és elmenne.
Abidah
Nekem is van Nívea meghívóm.
Főleg Kecskemét és környékieknek.
Van két jegyem a mai S.O.S szerelem lajosmizsei bemutatójára és az azt követő közönségtalálkozóra.
Akit érdekel írjon.
Van két jegyem a mai S.O.S szerelem lajosmizsei bemutatójára és az azt követő közönségtalálkozóra.
Akit érdekel írjon.
Van Nivea meghívom, akit érdekel, e-mailben keressen meg.
Van 81 db. nyeretlen sorsjegyem! Ki kér belőle? 

Szia palmalive!
Köszönöm szépen a lehetőséget! Megkaptam most a mailt!
Tünde
16:35-kor küldte el a citromail.
Szia palmalive!
Köszi szépen a jegyeket. Ugyan még nem kaptam meg a levelet a freemail-re, most nagyon lassú ,de várom nagyon.
Köszi, Tünde
Köszi szépen a jegyeket. Ugyan még nem kaptam meg a levelet a freemail-re, most nagyon lassú ,de várom nagyon.
Köszi, Tünde
Köszönöm! 

Erika és Tünde!
Tiétek a jegy!
Jó szórakozást!
Bocsi, de nem voltam net közelben! Írtam privit is!
Tiétek a jegy!
Jó szórakozást!
Bocsi, de nem voltam net közelben! Írtam privit is!
Én is írtam neki egyszer 2db mozijegy ügyben, de még nem válaszolt. Lehet, hogy már elkeltek? ???
Szia palmalive!
Van még 2 db mozijegyed?
Írtam privit is.
Köszi, Tünde
Van még 2 db mozijegyed?
Írtam privit is.
Köszi, Tünde
Tünde, most érkezett meg a mail-ed 15.51-kor! Egy db jegyem maradt, mert akinek felajánlottam, csak 1-et kért. Ha a másik 1 db-ot kéred, szólj!
Oké gondolok rád, de kérdezd meg Palmalive-et, ő is ajánlott fel jegyeket, hátha megvannak még! 

OK, semmi gond. Lehet, hogy a freemail vacakol.
Akkor majd legközelebb gondolj rám.
Tünde
Akkor majd legközelebb gondolj rám.
Tünde
Szia Tünde!
Sajnos egyetlen egy levelet sem kaptam tőled priviben, pedig percenként nézegettem, így végül odaadtam másnak. Bocsi, majd legközelebb!
Dorcha
Sajnos egyetlen egy levelet sem kaptam tőled priviben, pedig percenként nézegettem, így végül odaadtam másnak. Bocsi, majd legközelebb!
Dorcha