Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 599 / 1052 oldal |
Wiesb-Dhús csomag, sima papírdobozba beletéve finom kisebb rúdszalámik, de a postás kutyája simán kiszagolhatja mert nincs még zacsiban sem.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
krysztasz
HA jól emlékszem decemberben adtam fel délhús termék volt
Kiemelten ajánlott volt még mondta is a postás, két helyen kellett aláírni
Már megtaláltam a nevem az oldalon is.
HA jól emlékszem decemberben adtam fel délhús termék volt
Kiemelten ajánlott volt még mondta is a postás, két helyen kellett aláírni
Már megtaláltam a nevem az oldalon is.
Futár hozta a chello sokoban játékán nyert Trója dvd-t.
Terézanyu póló, és Csudafilm plakát érkezett. Vasárnap pedig megjöttek a Blend-a-med lámpák.
Egy gyönyörű madáretetőt kaptam ma, amely sokkal exotikusabb és nagyobb mint gondoltam. Köszönöm! 

thiefman
Gratulálok!
A coop.hu oldalon vannak nyertesek, igaz jócskán lemaradtak a kiírással. Lehet, hogy az utolsó két játékon nyerhetted, mert ott még tévedésből az előző nyerteseket közlik.
Ajánlottan küldték?
Gratulálok!
A coop.hu oldalon vannak nyertesek, igaz jócskán lemaradtak a kiírással. Lehet, hogy az utolsó két játékon nyerhetted, mert ott még tévedésből az előző nyerteseket közlik.
Ajánlottan küldték?
4x5000 ft-os Coop utalvány
nem is tudtam, hogy nyertem, meglepetésként ért
nem is tudtam, hogy nyertem, meglepetésként ért
Anett22 és Villám levele. Köszönöm Nektek! 

Anda levele. Köszönöm.
Az enyém is már úton van.
Az enyém is már úton van.
L'Oreal aj. csomag 3 új termékkel a Club Tv-től, 2005-ös asztali naptár a National Geographic Channeltől.
Jerry, köszönöm! 

Könyvek érkeztek futárral. SMS érkezett, hogy holnap hozzák a Blend-amed lámpákat.
Rea! Kis csomag indult tölem.
Rea! Kis csomag indult tölem.
Évi*!
ez igen , gratulálok !!!
Jó étvágyat !!!
ez igen , gratulálok !!!
Jó étvágyat !!!
ELMÜ is küldhette, ha késve fizetted be plö a decemberi villanyszámlát, most rengeteg ilyet postáztak
egyet nekünk is
Míg tegnap keresgélték alább részletezett leveleinket, szinte csak ilyeneket láttam.
Szóval tegnapi termés:
megérkezett a 2 Wiesbauer ajándékcsomag, összesen 2 kiló 89,4 dkg 5-féle termékből (paprikás túra felvágott, Mini túra felvágott, Tiroli paprikás rúd, Alpesi speciál felvágott, Tiroli fokhagymás rúd).
Férjem kapott egy Maggi fém fűszertartót, nekem pedig jött egy januári angol nyelvű NG és egy egérpad.
Köszi Bami! 
egyet nekünk is
Míg tegnap keresgélték alább részletezett leveleinket, szinte csak ilyeneket láttam.
Szóval tegnapi termés:
megérkezett a 2 Wiesbauer ajándékcsomag, összesen 2 kiló 89,4 dkg 5-féle termékből (paprikás túra felvágott, Mini túra felvágott, Tiroli paprikás rúd, Alpesi speciál felvágott, Tiroli fokhagymás rúd).
Férjem kapott egy Maggi fém fűszertartót, nekem pedig jött egy januári angol nyelvű NG és egy egérpad.
Köszi Bami! 
Nekem a Coop vásárlási utalványokat küldték így. Ajánlott, tértivevény, értékbiztosítás, meg amit akarsz! Azt hittem, az amerikai rokonom küldött egy repülőjegyet.
Drukkolunk, hogy ne az APEH legyen!
Drukkolunk, hogy ne az APEH legyen!

ugyintezo
Lehet, hogy fizetési felszólítás.
Vagy egy értesítés vmilyen nyeremény bankkártyáról.
Lehet, hogy fizetési felszólítás.
Vagy egy értesítés vmilyen nyeremény bankkártyáról.

Tegnap jött egy tértivevényes ajánlott küldemény!
De csak hétfőn jutok el a postára!
De csak hétfőn jutok el a postára!

A National Geographic Channel 2005-ös asztali naptára. Még nem láttam, mert édesanyámékhoz jött, de állítólag csudajó.
Mindenkinek küldenek ilyet, aki játaszott tavaly a "Nézd és Nyerj!" játékon.
Talán most már beidul az idelyi év nálam(unk) is...
Mindenkinek küldenek ilyet, aki játaszott tavaly a "Nézd és Nyerj!" játékon.
Talán most már beidul az idelyi év nálam(unk) is...

No, még anno itt kérdeztem meg, hogy a Reader's Digest-es dologgal mi a helyzet.
Akkor meg is rendeltem a könyvet, meg az ajándékot, és tegnap kaptam meg. A válogatások könyvben: Lidércnyomás, Apa csak egy van, P mint pusztulás, fekete jég. Az ajándék pedig egy toll.
Aztán egyből írtam nekik e-mailt, hogy nem akarok a továbbiakban kapni könyveket. Aztán kaptam is a választ, hogy töröltek az adatbázisból, és nem fogok se könyveket, se csekkeket kapni.
Üdv mindenkinek!
Akkor meg is rendeltem a könyvet, meg az ajándékot, és tegnap kaptam meg. A válogatások könyvben: Lidércnyomás, Apa csak egy van, P mint pusztulás, fekete jég. Az ajándék pedig egy toll.
Aztán egyből írtam nekik e-mailt, hogy nem akarok a továbbiakban kapni könyveket. Aztán kaptam is a választ, hogy töröltek az adatbázisból, és nem fogok se könyveket, se csekkeket kapni.
Üdv mindenkinek!
mel6, Cs. B.ZS. levele ma elindult felétek!
Mel6 tiedet még várom ha megérkezik írok!
Mel6 tiedet még várom ha megérkezik írok!