Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 600 / 763 oldal |
2 Tescos benzinutalvány válaszborítékért cserébe átadó.
bocs mindenkitől, hogy csak most írom be - nem voltam gépközelben, elkelt a belépő.
playboy22: írtam email-t.
Szia ildicc!
Engem érdekelnének a belőpők, írtam privit is.
Köszi, Tünde
Engem érdekelnének a belőpők, írtam privit is.
Köszi, Tünde
Mivel a mi falunkban egyetlen játszótér sincs, nagyon szeretnék minél több vonalkódot beküldeni a delikát akciójára.
Esetleg akinek van otthon felesleges és szívesen felajánlaná, szóljon és természetesen küldöjk válaszborítékot!
Esetleg akinek van otthon felesleges és szívesen felajánlaná, szóljon és természetesen küldöjk válaszborítékot!
Április 9, húsvét hétfőre van családi belépési lehetőségem az Állatkertbe 2+2 fő, avagy 1+3 fő részére. Ekkor lesz a Duracell - nap, és a sorsolás is. Amennyiben érdekel valakit, sos jelezze, mert vissza kell emailoznom, hogy hány fő megy...
Ha lenne valakinek fölösleges jegye a mai Lurdy Napfény c. filmre este 8-ra kérem irjon priviben. Nagyon szeretnénk elmenni.
Köszönöm
Köszönöm
Chappi 600 Ft-os kupont ajánlok válaszboritékért. Csak az első jelentkezőnek válaszolok.
Ha a hétfői Napfényre (duna Plaza) lenne valakinek fölösleges jegye kérem szóljon!
évike69, nem voltam gépnél, de most válaszoltam... Sajnos, elkéstél 

....mi köszönjük szépen a jegyeket, jó volt a mese 

ildicc!
irtam emailt neked!
irtam emailt neked!Írtam smst. 

Szert tettem egy halom duracell szórólapra. Válaszborítékért elküldöm bárkinek, ill. mailban megírom a kódot, ha kell.
Szerintem mindenki két jegyre számított és több névre küldte be, hogy az egész család mehessen.
sada köszi, hogy beírtad az én fiaim is nyertek. (Mi megyünk mindannyian.
sada köszi, hogy beírtad az én fiaim is nyertek. (Mi megyünk mindannyian.

Viki
Tudom, hogy bmikor közbejöhet vmi, de ennyi embernek?
Tudom, hogy bmikor közbejöhet vmi, de ennyi embernek?
gida, írtam magánban !
sada: bocs, én a szomszédom jegyét ajánlom fel akinek közbejött valami, nem tud elmenni. Viszont én elmegyek teljes létszámmal ott leszünk. 

Van két Tesco benzin kedvezmény kuponom, aki be tudja váltani annak szívesen elküldöm válaszborítékért cserébe.
Ha ez az a játék, amire gondolok, amit én írtam be, akkor itt a gyorsaság döntött, nem sorsolás.
Nem értem, mi értelme volt több néven játszani, mint ahány jegyet valóban fel tudtok használni.
Nem értem, mi értelme volt több néven játszani, mint ahány jegyet valóban fel tudtok használni.