Penny-Nesquiken 30.000 Ft-os utalvány 😁 elfogadták a blokkot
(Mondjuk azt nem írják, hogy kapom meg... Olvashatom a jszt. Meg kell dolgozni érte! ☝️😁)
Almdudler 25 € értékű kód, amit már be is váltottam, nagyon finom a szörpjük.😉 És nekem is a Kométa szendvicstasak.

Végre rám is rám mosolygott Fortuna asszonyság!
Gratulálunk nyereményedhez, a személyre szabható üzenetekkel ellátott KOMETA szendvicstasakhoz...............
simplebiztosítás nyertesek:
Főnyeremény nyertese: r**********n@gmail.com
iPhone 17 nyertese: g****.*******n@gmail.com
MOL üzemanyagkártya nyertesei:
1db – b*************5@gmail.com
1db – l*****.****i@gmail.com
milka Szia, Szomszéd nyeremény (Tolna megye)
milka Szia, Szomszéd nyeremény (Komárom megye)
Allee játékán a múlt heti 100.000 Ft-os utalvány

Tegnap délután írtak, ma át is vettem

Gratulálunk!
Egy 7000 Ft értékű JYSK ajándékkártya szerencsés nyertese vagy! Hamarosan megkapod emailben.
A megnyert ajándékkártyát személyesen egy JYSK áruházban, és online, a JYSK.hu weboldalon is felhasználhatod vásárlásra.
Ne felejtsd el megerősíteni a hírlevél feliratkozásod, ha még nem tetted meg - ehhez küldtünk neked egy emailt. Ha nem találod, ellenőrizd a spam és a promóciós mappákat is.
Screvo ellenőrzi a blokkomat. Danone játék. Visszanyertem a vásárlásom értékét. 9920.-Ft Ha elfogadják.
Heineken-BL döntő

04.17-én a Nestle játékán(böröndös) Pótnyertesként 30.000ft Penny kártya!!Jó kis szülinapi ajándék(18-án)18-án a Mázlin kihúzták a szülinapom 8000ft🙂.Nem panaszkodom naa!!
A nagyfiJam tájékoztatott bő 5.000 mérföld távolból, hogy nyert egy 50ezres Ecofamily utalvány (a Domestos stb. 1.999 játékon) ill. pótnyertesként egy 20ezres CBA utalványt (CBA - Rama)
Aldi - Nyerj a kedvenceiddel fődíj.
Egyelőre csak a blokk fényképét kérték.
Az Aldi utazási utalványból majd az Aldi-szigetekre megyek.
Most a Maldív-szigeteken kergetem a kis halakat a vízben. Egy kis cápa viszont engem üldöz...
Márciusi MySPAR játékon 1-1.000.000 SuperShop pont nyertek:
B. Máté, Budapest
B. Gábor, Pécs
N. Ildikó, Molnaszecsőd
L. József, Szolnok
L. T. Mária, Kecskemét
CBA - Rama 20.000,- Ft-os utalvány.
A másik mai napi (az utolsó) még bent lehet.
Még egy CBA - Magyar Tej 10ezres a családban.
Talán még marad néhány utalvány a 100-ból holnapig.
Most jött értesítés Nesquik bőröndről (ma hajnali feltöltés).
Ma reggel (már nem hajnalban) volt egy 10ezres CBA - Magyar Tej napi nyeremény is. (Itt azonnal jött az értesítés a képernyőn.)
még tegnap Penny-Nesquik bőrönd , tegnap megkérdeztem tőlük mi fene ez a bőrönd, mert a játékszabályzatban nincs leírva, OCHNIK Size 16" (40x30x18 cm)
Auchan sörcsomag, hétfői feltöltés

50ezres dm kártya (dm - Domestos)
Ma kora reggeli feltöltés.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások