SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 18 oldal |
A kamu Hőgye simán mehetett egy kitalált e-mailről is, ami nem is létezik.
Oké, de neked is elmenne egy csomó blokkod a semmibe. Van, hogy ilyen nyerőidőpontosoknál már egész óra után 4 perccel ott a nyerőidőpont. Bumm, megmarad a a többi blokkod egy következő órára. Vagy hogy döntöd el, mennyi blokkot szánsz 1-1 órára? Nekem nem tetszik az ötlet.
Ha lenne visszaigazolás akkor mi lenne? Max. a saját emailjén játszana Hőgye Esmeralda néven. Ennyi...
Mert a kamu Hőgye nevek mentek saját emailjéről gondolom?
Ditkénél lett használva a látható emaile.
Mert a kamu Hőgye nevek mentek saját emailjéről gondolom?
Ditkénél lett használva a látható emaile.
Az óránkénti sorsolás feleslegessé tenné a "vaktölténnyel" való lövöldözést, és ahogy írod akár saját kamuemaillel is lehet.
Ráadásul ezt a "körbelövést", amit írsz, ezt egy saját kamu e-mail címéről is megteheti, persze ettől még lehet bukta a dolog, vannak játékok, ahol kb. 2 mp-enként mennek be a blokkok, szóval így is lutri lenne, hogy lehet-e önmaga pótnyertese.
Az egyetlen hiba, hogy nem kell visszaigazolni az e-mailt. Szerintem. Én legalábbis nem örülnék az óránkénti utólagos sorsolásnak.
Akkor írjátok már meg a szervezőnek, vagy lebonyolítónak, hogy legközelebb óránként sorsoljon.
...és nem árt ha többen.
...és nem árt ha többen.
Csak a kamunévig gondolom kamuadatokkal jut el. Utána jön a blokk. Így ne csodálkozzunk 40-50 blokkból vagy akármennyiből nem vagy alig lehet nyerni. ...és nem csak nekünk, annak is aki nem ismeri a fórumot.
Szóval ez így aztán már tényleg hát nem is tudom minek nevezzem.
Ráadásul ad egy ötletet másnak is. "Így lődd körbe az időpontot."
Akkor akit érint írja már meg a szervezőnek.
...és akkor csodálkozunk, hogy sokan nem teszik láthatóvá az emailjük?
Szóval ez így aztán már tényleg hát nem is tudom minek nevezzem.
Ráadásul ad egy ötletet másnak is. "Így lődd körbe az időpontot."
Akkor akit érint írja már meg a szervezőnek.
...és akkor csodálkozunk, hogy sokan nem teszik láthatóvá az emailjük?
Amúgy meg ez is egy elírható e-mail cím. Sokszor azért lesz az e-mail címben 3 i, mert 2-vel is, meg 4-gyel is van már létező e-mail. De ismétlem, nyilván nem erről van szó.
Honnan gondolod, hogy FlyGuy nyert tegnap?
Honnan gondolod, hogy FlyGuy nyert tegnap?
Na igen......
Ezért is írtam, hogy Klaudetta nem hozzánk tartozik, ahogy a Belvita játék Hőgye Pál-ja sem, és kétlem, hogy valós személyek...
Itt a lejáratás a cél, és az sem másodlagos, hogy a jsz. szerint ha valaki mégsem jogosult akkor az utána következő nyer, jobb lenne ha itt is újra sorsolnának, akkor végképp semmi értelme nem lenne ilyen dolgot csinálni....
De az is lehet kiderül még, ok is, indíték is....
Ezért is írtam, hogy Klaudetta nem hozzánk tartozik, ahogy a Belvita játék Hőgye Pál-ja sem, és kétlem, hogy valós személyek...
Itt a lejáratás a cél, és az sem másodlagos, hogy a jsz. szerint ha valaki mégsem jogosult akkor az utána következő nyer, jobb lenne ha itt is újra sorsolnának, akkor végképp semmi értelme nem lenne ilyen dolgot csinálni....
De az is lehet kiderül még, ok is, indíték is....
De miért járatja le ezzel? Nyilván ha nyer a nevével (OMG erre pazarolni az időt!), akkor nem lesz befotózva a blokk. Csak annyi történik, hogy lekerül a neve a listáról x nap múlva.
Valóban nem erről.
Ez itt nem egy átlagos cím, amiből 12 egy tucat.
A cél a lejáratás.
Mint P is írta tegnap, nem új ötlet, próbálkoztak már ilyennel korábban is.
Ez itt nem egy átlagos cím, amiből 12 egy tucat.
A cél a lejáratás.
Mint P is írta tegnap, nem új ötlet, próbálkoztak már ilyennel korábban is.
Vénember!
Lehet néha véletlen is, hogy elírod az e-mail címet. Nekem például tök átlagos nevem van és mint sokaknak, a munkahelyi (hivatalos) e-mail címem a nevemből áll és már többször kaptam nem nekem szóló e-mailt, elég egy betű vagy szám elírás és már máshol landol a levél.
Persze nem vagyok naív, valószínűleg itt nem erről van szó, de hogy ennek mi értelme, azt még nem sikerült megfejtenem.
Lehet néha véletlen is, hogy elírod az e-mail címet. Nekem például tök átlagos nevem van és mint sokaknak, a munkahelyi (hivatalos) e-mail címem a nevemből áll és már többször kaptam nem nekem szóló e-mailt, elég egy betű vagy szám elírás és már máshol landol a levél.
Persze nem vagyok naív, valószínűleg itt nem erről van szó, de hogy ennek mi értelme, azt még nem sikerült megfejtenem.
Tudom, nem egy tarka tehén van a világon, de tegnap valószínű FlyGuy is nyert.
Legenyhébb esetben pénzbírsággal sulytható szabálysértés.
Bizony, az adatkezelési szabályzatot figyelmen kívűl hagyni nagy hiba. Azonban szándékosan megszegni.....
Amit valaki hirtelen ötlettől vezérelve jó viccnek vélt, azt más adataival való visszaélésnek minősítheti a rendőrség, apppediglenn már bűncselekmény.
Amit valaki hirtelen ötlettől vezérelve jó viccnek vélt, azt más adataival való visszaélésnek minősítheti a rendőrség, apppediglenn már bűncselekmény.
Na, ez is egy játékszervezői hiba.
Csak akkor szabadna elfogadni egy regisztrációt, ha a megadott e-mail címről azt visszaigazolják.
Mert így bárki bárkit lejárathat.
Csak akkor szabadna elfogadni egy regisztrációt, ha a megadott e-mail címről azt visszaigazolják.
Mert így bárki bárkit lejárathat.
Sziasztok óvodások!
Melyikőtök szórakozik? Viccesnek tartod?
Nézzél már körül kicsikét! De segítek: 5.-én és 9.-én én már megnyertem a magam utalását kicsim!
Amúgy meg nem is ez a játszós emailem, mint vetted észre.....erre beregisztrálod a fórumos emailemet.... GRATULÁLOK! Nagy teljesítmény!!
Jött is tegnap a regis email, csak dilizett a freemail, és més éjjel sem volt jó, nem lehetett belépni.
Ezért ma láttam a múvedet, mert ott van a regisztrációs visszaigazolás :
" Kedves óta!
Köszönjük, hogy részt veszel a “Startolj óránként a 15.000 Ft-ért!” nyereményjátékban!
Ezt a levelet azért kaptad, mert a következő e-mail címmel sikeresen feltöltötted az első AP kódodat: ediii15@freemail.hu
Amennyiben nem Te töltötted fel a kódot, kérlek jelezd ezt nekünk....."
Az utolsó mondatban van a bűvös lényeg....igen jelezni fogom
kedves óta = IDIÓTA....
aki te vagy mert ilyennel szórakozol.....!
És nem azért írtam emiatt, mert ideges lennék......Nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban kedveském.....
Csak közkinccsé teszem a hülyeségedet, bármelyikőtök is az!
Az hogy látható az emailem, mert nem sunnyogok feketeként, az nem azt jelenti, hogy regisztrálgathatsz helyettem.
Szerintem azzal szórakozz aki veled egyidős.....
Sada kérlek ne töröld, mert ez azért igazán pocokság, amit ez lemúvel!! Nem akartam csúnyábban írni.....
Melyikőtök szórakozik? Viccesnek tartod?
Nézzél már körül kicsikét! De segítek: 5.-én és 9.-én én már megnyertem a magam utalását kicsim!
Amúgy meg nem is ez a játszós emailem, mint vetted észre.....erre beregisztrálod a fórumos emailemet.... GRATULÁLOK! Nagy teljesítmény!!
Jött is tegnap a regis email, csak dilizett a freemail, és més éjjel sem volt jó, nem lehetett belépni.
Ezért ma láttam a múvedet, mert ott van a regisztrációs visszaigazolás :
" Kedves óta!
Köszönjük, hogy részt veszel a “Startolj óránként a 15.000 Ft-ért!” nyereményjátékban!
Ezt a levelet azért kaptad, mert a következő e-mail címmel sikeresen feltöltötted az első AP kódodat: ediii15@freemail.hu
Amennyiben nem Te töltötted fel a kódot, kérlek jelezd ezt nekünk....."
Az utolsó mondatban van a bűvös lényeg....igen jelezni fogom
kedves óta = IDIÓTA....
aki te vagy mert ilyennel szórakozol.....!
És nem azért írtam emiatt, mert ideges lennék......Nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban kedveském.....
Csak közkinccsé teszem a hülyeségedet, bármelyikőtök is az!
Az hogy látható az emailem, mert nem sunnyogok feketeként, az nem azt jelenti, hogy regisztrálgathatsz helyettem.
Szerintem azzal szórakozz aki veled egyidős.....

Sada kérlek ne töröld, mert ez azért igazán pocokság, amit ez lemúvel!! Nem akartam csúnyábban írni.....
FlyGuy: ezt az egész ügyet engedd el, azok az emberek akik erőteljesen minden módszerrel próbálnak előnyhöz jutni általában előfordul sok gyerek, unoka van arrafelé. Sok éhes száj. Fizetésből nehezebben tudja megoldani amit meg kellene, ha egyáltalán van fizetése.
Örülj hogy te nem vagy ilyen élethelyzetben, vagy csak remélem.
Amúgy ez rengeteg energia kamu adatokkal, kamu nevekkel szórakozni, csak az a gáz volt ilyen 2015ben is. ...és olyan fórumosok is mondták akiknek még hiszek is.
Örülj hogy te nem vagy ilyen élethelyzetben, vagy csak remélem.
Amúgy ez rengeteg energia kamu adatokkal, kamu nevekkel szórakozni, csak az a gáz volt ilyen 2015ben is. ...és olyan fórumosok is mondták akiknek még hiszek is.
Ne nyalizzatok már itt egymásnak, sada igencsak te vagy rossz társaságban úgy látom. Vigyázz mihez adod a neved. Nekem is ezt tanácsolták.
A webnyeremény oldalon vannak fent színváltós gombocskák van narancssárga is, lehet tanulmányozni kellene már az oldalt. Lehet nem lenne annyi hiba. Azért más helyen tudod mit csinálnak mhelyeken?
Ditke: ha névvel vagy név nélkül mindig gáz ha szólnak emberek, mit szeretnétek, gratuláljunk, tapsoljunk, amit képviseltek? Vagy adjunk még pár talált blokkot? Nem árt zsákkal?
Jelica: ha ennek a fele igaz rég rossz. Kamu blokk adatokkal lövi körbe az időpontot? ...és mi van ha pont akkor küld vki? ...és nem lesz pótnyertes? Hogy jelented fel ha nem tudod a rendes nevét?
Ezért lehet nehezen nyerni ha kamu adatok is terhelik a rendszert.
A webnyeremény oldalon vannak fent színváltós gombocskák van narancssárga is, lehet tanulmányozni kellene már az oldalt. Lehet nem lenne annyi hiba. Azért más helyen tudod mit csinálnak mhelyeken?
Ditke: ha névvel vagy név nélkül mindig gáz ha szólnak emberek, mit szeretnétek, gratuláljunk, tapsoljunk, amit képviseltek? Vagy adjunk még pár talált blokkot? Nem árt zsákkal?
Jelica: ha ennek a fele igaz rég rossz. Kamu blokk adatokkal lövi körbe az időpontot? ...és mi van ha pont akkor küld vki? ...és nem lesz pótnyertes? Hogy jelented fel ha nem tudod a rendes nevét?
Ezért lehet nehezen nyerni ha kamu adatok is terhelik a rendszert.