trendy - könyöröghetsz nekik sajnos amennyit csak akarsz.
Vmiért ragaszkodnak ahhoz a nulla levelezőhöz.
Tesóm a Sanománál dolgozott, és ők is bevallották, hogy a freemail ...
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 110 oldal |
freemail-esek könyörgöm cseréljetek levelezőt!Katasztrófa!1 hete "levelezek"egy vevőmmel,ezalatt írtam neki 5 levelet,amiből 1-et kapott meg.Nekem is van egy freemail-es címem,ami át van irányítva,kipróbáltam és tényleg nem érkeznek meg az oda küldött levelek!
A sok feladtam, és megkaptam beírás az kb. olyan lenne nem látom a fától az erdőt...
De egy cím ellenőrzés kéne... meg adatlap. ...és új regizők listája.
De egy cím ellenőrzés kéne... meg adatlap. ...és új regizők listája.
adrivik - kmarczmoni szuper cserepartner, ne aggódj!
Adrivik!
Nem jött át a tied sem este majd akkor gépről irok.lehet hogy a telefonomnál van valami.vagy spam ba tette és azt csak gépről látom.estig kérem a türelmed!
Nem jött át a tied sem este majd akkor gépről irok.lehet hogy a telefonomnál van valami.vagy spam ba tette és azt csak gépről látom.estig kérem a türelmed!
Támogatom az ötletet.sőt azt is kéne jelezni ha feladtam vagy megkaptam egy levelet.így ki lehetne szűrn a bbagi s ja205 -höz hasonló embereket
Valami gond lehet valahol a rendszerben, mert nem kapom meg az e-mailedet. Most néztem nem jött semmi. :-(
Jó címre írsz? Te megkapod az enyémet? Ma is írtam.
Jó címre írsz? Te megkapod az enyémet? Ma is írtam.
Javasolnám egy olyan topic megnyitását ahol megjelenik az adott hónapban kik regiztek és honnan.
Cserélgetni meg csak úgy tudjon h. a címére kimegy egy ellenőrző levél... mint a teszvesznél.
Az új regisztrálóknál meg legyen egy adatlap. Ki, hol lakik, email, neme. Kit ismer a fórumon. Legalább egy ember.
Ezek nem olyan bonyolult dolgok... megoldható. Haladni kell a korral.
Ugyanazt a tchibo utalványt cserélgette gondolom körbe...
Cserélgetni meg csak úgy tudjon h. a címére kimegy egy ellenőrző levél... mint a teszvesznél.
Az új regisztrálóknál meg legyen egy adatlap. Ki, hol lakik, email, neme. Kit ismer a fórumon. Legalább egy ember.
Ezek nem olyan bonyolult dolgok... megoldható. Haladni kell a korral.
Ugyanazt a tchibo utalványt cserélgette gondolom körbe...
Írtam !
Kmarczmoni, örülök hogy itt vagy. Miért nem válaszolsz nekem?
Várom a cserét és a leveledet is.
Várom a cserét és a leveledet is.
Jézusom, ez a nő vagy hasadómolekula vagy a világon a legnagyobb családja van, hogy ennyi néven tud csalni.
Ja205
Ha gondolod nagyon szivesen bemásolom az összes levelet amiben azt írtam hogy nem ért ide a leveled.jelzem nem 1 levelet írtam hanem 4-5 levelet.az enyém persze célba ért.érdekes módon soha nem a te címedre ment a levél hanem mindig máséra.az hogy nem válaszolsz a levelekre,nem a ze címedre kéred a cserét és a tieid nem érnek ide ez azért elég érdekes
De tudud mit?este gépről majd az egész levelezésünket felrakom és majd akkor írd azt hogy nem jeleztem hogy nem ért ide a leveled!meglátjuk ki nem mond igazat.és várom a tchibo utalványt is.nem érdekel kitől szerzed meg de kedden azeretném megkapni.márcsak azért is mert arra sem válaszoltál hogy eggyáltalán feladtad-e
Ha gondolod nagyon szivesen bemásolom az összes levelet amiben azt írtam hogy nem ért ide a leveled.jelzem nem 1 levelet írtam hanem 4-5 levelet.az enyém persze célba ért.érdekes módon soha nem a te címedre ment a levél hanem mindig máséra.az hogy nem válaszolsz a levelekre,nem a ze címedre kéred a cserét és a tieid nem érnek ide ez azért elég érdekes
De tudud mit?este gépről majd az egész levelezésünket felrakom és majd akkor írd azt hogy nem jeleztem hogy nem ért ide a leveled!meglátjuk ki nem mond igazat.és várom a tchibo utalványt is.nem érdekel kitől szerzed meg de kedden azeretném megkapni.márcsak azért is mert arra sem válaszoltál hogy eggyáltalán feladtad-e
Én nem írtam, hogy csaló vagy, csak azt, hogy van függőben cserénk és, hogy mások nevére kérted a cserét, vagyis ami történt.....
JA 205. ÉN EGY SZÓVAL NEM MONDTAM HOGY VELED
MÉG NEVET SEM ÍRTAM
CSAK LE ÍRTAM ÉN IS ÍGY JÁRTAM A NAPOKBAN
NEM TOM MÉRT VESZED MAGADRA
MÉG NEVET SEM ÍRTAM
CSAK LE ÍRTAM ÉN IS ÍGY JÁRTAM A NAPOKBAN
NEM TOM MÉRT VESZED MAGADRA
Sziasztok!
Szeretnék védekezni a vádak alól,én senkitől nem kértem és kaptam pénzt.
És semmi közöm Hmvh és Kisdombegy településéhez,
kivéve annyi hogy onnan kaptam a cseretárgyaimat.
Nem is értem miért kerültem ebbe a rovatba,de ez szerintem igaszságtalan.
Én Szolnokon lakom és sosem csaptam be senkit,nem is játszom csak nagyon ritkán és inkább nyereményeket vásárolok.
Móni megkértelek,hogy jelezd hogy ha nem kapod meg a levelet és pótolom őket,nem jelezted hanem egyből kiírtad ide.
És az összes cserepartnerem adatait,és olyan dolgokat amik nem is igazak.
Olyan emberek írnak ebbe a topikba,akivel még levelet sem váltottam.
KITTI19 veled mit és mikor cseréltem?
Mert sajnos nem emlékszem rá!
És móni ha itt hazudsz ilyenekben,akkor honnan tudjam hogy a levelet nem tagadod-e le?
Szégyen ez az egész,nem vagyok gépközelben egy napig és egyből csaló vagyok!!!!
Köszönöm mindenkinek....
Szeretnék védekezni a vádak alól,én senkitől nem kértem és kaptam pénzt.
És semmi közöm Hmvh és Kisdombegy településéhez,
kivéve annyi hogy onnan kaptam a cseretárgyaimat.
Nem is értem miért kerültem ebbe a rovatba,de ez szerintem igaszságtalan.
Én Szolnokon lakom és sosem csaptam be senkit,nem is játszom csak nagyon ritkán és inkább nyereményeket vásárolok.
Móni megkértelek,hogy jelezd hogy ha nem kapod meg a levelet és pótolom őket,nem jelezted hanem egyből kiírtad ide.
És az összes cserepartnerem adatait,és olyan dolgokat amik nem is igazak.
Olyan emberek írnak ebbe a topikba,akivel még levelet sem váltottam.
KITTI19 veled mit és mikor cseréltem?
Mert sajnos nem emlékszem rá!
És móni ha itt hazudsz ilyenekben,akkor honnan tudjam hogy a levelet nem tagadod-e le?
Szégyen ez az egész,nem vagyok gépközelben egy napig és egyből csaló vagyok!!!!
Köszönöm mindenkinek....
Miért nem teszitek meg a feljelentést. Megvan a levelezésetek, a számlaszáma, neve, mindene, és ha ajánlottan adtátok fel az is! (Nem véletlenül kéri nem ajánlva!)Egyre többet foglalkozik a rendőrség is ilyen dolgokkal. Igaz kis összegű, de ha többen vagytok, akkor már nem kis összegről beszülünk, és ez megkárosítás!
n még nem kaptam sehonnan és lassan 2 hete várok
törpilla!
hol vették a tejet? szekszárd cba és coop? ha igen akkor azt én küldtem neked!
hol vették a tejet? szekszárd cba és coop? ha igen akkor azt én küldtem neked!
Na de jó, hogy beírtátok, én most gyűjtöttem össze neki 15 Pick blokkot Tchibo utalványért, pénteken postáztam volna ....................... Én is a mozgássérült hölgynek küldtem volna .....................
Most komolyan privát levelekből másolsz ide címeket?