Analia1
szerencséd volt nekem külön blokkoltak majd nem engedtek külön csokikat mondva naponta csak 1 vevőnek 1 jár
így jártam

Ma elmentem venni Balaton szeletet, hát persze, hogy nem ugyanazok voltak már egy dobozban....így amelyikből kitaláltam, hogy többet veszek, az mind más lett mint szerettem volna. Most van itt 3 zacskó csokim és semmi nyeremény.
na, így már tényleg megéri..!
1Blokk 1dobozcsoki nem 1darab és nem is rossz minőségű.
1 doboz bonbon. dobozonként 5 db mozartgolyóhoz hasonló , dekoratív csomagolásban.
Nekem megérte.
Mellesleg a DM- ben csak lézengtek a vevők, nem tartottam fel senkit.
Ez volt az utolsó bejegyzésem itt.
sada
ha 1 blokk=1 szem, akkor valóban nem éri meg szórakozni vele.. de Analia1 azt írta, hogy 12 doboz bonbonnal távozott.. az nekem is túl szép lenne...
én szkeptikus vagyok ezzel a történettel kapcsolatban...

Blokkonként kapott egy SZEM bonbont.
Ha egyben blokkoltatja az egészet és felhasználja a most nyomtatható 10 %-os végösszeg kupont, spórol kb. 1ezer Ft-ot (12* min. 700 ) és olyan nasit vesz rajta, amilyet akar.
Analia1
egy DOBOZ bonbon vagy egy SZEM bonbon/ blokk?
Samidala!és már olcsóbb termékeket vásárolnak ,pld:Nestea helyett ,spár tea stb...érezhető,hogy otthonról kevesebb költőpénzt kapnak,átgondoltabban vásárolnak! Egy beszélgetés--"Figyú ,ne vegyünk Fornettit,menjünk a Spárba,veszünk szalámit,kiflit."
Igaza volt. Itt nem a nyerési esély növeléséért blokkoltattál többször, hanem egy szem nasiért.
Így viszont nem tudtad kihasználni az aktuális 10%-os végösszeg engedményt. A különbözetért akár egy doboz bon-bont is vehették volna.
Ma a DM-ben vásároltam, láttam az előző vásárló valami ajándékot kapott. pénztárostó érdeklődtem ez micsoda stb. kérdésemre válaszolt: minden 700Ft feletti vásárláshoz ajándék bonbon, szülinapi ajándéka a DM-nek. nekem nem kellett több, minden tételt külön blokkoltattam, kb 12 doboz bonbonnal távozva. A pénztáros szomorúan rámnézett ez muszály? Nem hallottam a köszönését mikor elmentem a pénztártól... De már megszoktam ,sok helyen nem veszik jó néven ha külön blokkoltatok pl.: egy akció végett .
Liszolda!
Ugyanezt érzem én is... A gimivel szemben van egy üres üzlet, ahová kijárnak a diákok cigizni, gondoltam majd találok ott Nestea meg Adrenalin kódokat, de ők sem szemetelnek már úgy mint az előző évfolyamok.
Játszós blokkot találni számomra olyan, mint a lottón nyerni. Most a Rossmannban találtam ugyan blokkokat, de még JB sincs rajta, nemhogy Syoss, vagy a másik Schwarzkopf játék!
Vagy olyat találok, ami az előző hónapban jó lett volna, akkor bezzeg nem volt szerencsém hozzá, most viszont már vége van a játéknak
Marad a vásárlás és a különblokkoltatás
Pár éve annyi csokipapír, blokk volt szétszórva, hogy akár minden héten nyertem velük. Ma fesztiválon voltunk a 3 gyerekkel, egy olyan helyen, ahol rengeteg csomagolást kellett volna találnom.
SEMMI!
Nem messze tőlünk egy autószerelő képző van. Pár éve még rengeteg csokipapír volt szétdobálva, kész főnyeremény volt arra sétálni. Manapság SEMMI!
Egyik szeme sír, a másik meg nevet. Működik a környezettudatosságra nevelés, és a gyerekek nem szemetelnek. Na de akkor hogyan fogok én nyerő csomagolást találni??? :-)
Balatonnál nem elég hogy párosítani kell a kódot ,de még azt is fejben kell tartani melyik üzletben milyen szótag kapható!
Nekem szerencsére a Lidl -es passzol a Peny-sel ,de még nyerni nem sikerült.

hihi

most olvasom ezt a kuka-kólásat

Akkor nem olvasod a fórumot..
Van, aki több karton azonosat vett.
Vettem 5 db Balaton szeletet, mind az ötben "CSO" volt! Ilyen szerencsétlen vagyok!
(5 gyerek?? nem semmi!

olyan ritkán hallani ilyet manapság

gratulálok! )
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások