Egyetértek psy-vel.
Bár úgy gondolom ezzel nem szorítják vissza a dohányosokat. S nem a legjobb dolog, hogy dohányos cégek nem reklámozhatnak, se nem promózhatnak....Mikor eltudja mindenki dönteni, hogy akar e dohányozni vagy sem... Viszont én is egyetértek azzal, hogy ne kelljen nekem sem szívnom más füstjét. Mert az nem szabadság korlátozzás, hogy akkor én menjek oda ahol nem dohányoznak? ami valljuk be kevés hely....mert egyenlőre szinte mindenhol lehet.....
Arról nem is beszélve hogy annyi a cigicsikk a földön hogy rossz ránézni...Vagy hogy nemtudok úgy elmenni egy koncertre, hogy másnap nekelljen mindent egyből kimosni, hajatmosni, kabátot szellőztetni...
bár engem nem kérdeztél, de kikívánkozi belőlem:
azért az autót és a cigit nem kéne összekeverni, mert ha sétálok a belvárosban nem lesz büdős tőle a ruhám, hajam bugyim (!!!) ellenben ha egy dohányossal vagyok összezárva ezek megtörténnek, arról nem is beszélve, hogy az autó ritkán fújja az arcomba a füstöt (csak ha én hajolok oda) de a bagósok ezt is gyakran csinálják, az autóval nem dolgozom/tanulok egy szobában, úgy hogy megfulladok a belőle áradó bűztől, no meg ott vannak a jófej liftben dohányzók, a villamosra felszálló, füstöt a villamoson kifújó tünemények, meg az utcán égő cigivel közlekedő/kalimpáló pajtások, akik kiégetik a kabátodat/bőrödet, úgy hamuznak, hogy lehetőleg az ember cipőjére, pulcsijára, arcába menjen a cucc.
Ja és a csoró rimánkodó egyetemista a kedvencem, aki szoctámért könyörög, meg nincs pénze fénymásolni, de napi 1 doboz cigit szív.