én élem az egyetemisták "gondtalan" életét, főleg most utolsó éven, és alig várom, hogy vége legyen. ha minden jól megy, akkor tanár lesz belőlem, és a sokak által utált kémiát fogom tanítani.
mellette egy csomó missziós munkát csinálok, segítettem már napköziben, de a legfontosabb a nyári gyereknapközik mindenfelé a világban: horvátországi Baranya háromszög, Kárpátalja- Ukrajna, és az utóbbi években főleg Erdély, és egy kicsi falu a mi kisvárosunk mellett Magyarországon. igaz itt most új helyet keresünk, mert az ingyen foglalkozás a gyerekekkel több embernek nem tetszik, sajnos ilyen lett a világ

(erre mennek a teszveszen lévő dolgok bevételei)
meg mindenféle kézműves dolgot gyártok, és segítek az anyukámnak a boltban, és kitanulóban vagyok kőművesmesterségből is lassan.
no meg van két "gyerekem", akiknek segítek, hogy megszeressék a kémiát.
annyira érdekes olvasni, hogy ki mit is csinál éppen.
ja a lényeg meg kimaradt: nekem is van egy álmom, igaz nem festék, hanem egy játék és könyvesbolt, ahol csakis igazi, kézzel készült játékok vannak, meg fakockák és ilyesmik, és persze bárki bejöhetne játszani is, és olvasni, és nem kellene megvennie a dolgokat, és olcsó is lenne, és időnként lehetne nyerni is
na ez hosszú lett, de jólesett leírni