Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 143 oldal |
Nekem sincs egyik pályázatom se fenn, de addig nem idegeskedek míg nem telefonáltam, mert szerintem még nem teljes a lista.
Ami most fent van nyerteslista, az a 3. fordulós? nem vagyok rajta,most mérges vagyok :(
Tisztelt Nyertesek!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Knorr Rafinéria Receptbarátnők promóciójának nyereménytárgyaival kapcsolatosan eddig sokak által használt www.webnyeremeny.hu portál Knorr nyereményakció elnevezésű fórumon a Szervező kérésére a továbbiakban a Complexpress Logisztika Kft. nem használja. Ennek megfelelően a jövőben bármilyen kérdésüket a hivatalos játékszabályzatban meghirdetett elérhetőségeinken (e-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu, mobil: 06-30-694-2458) tehetik fel. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden, a nyereménytárgyak kézbesítésével kapcsolatos érdeklődésre, kérdésre a lehető leggyorsabban válaszoljunk. Szíves megértésüket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
Complexpress Logisztika Kft.
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Knorr Rafinéria Receptbarátnők promóciójának nyereménytárgyaival kapcsolatosan eddig sokak által használt www.webnyeremeny.hu portál Knorr nyereményakció elnevezésű fórumon a Szervező kérésére a továbbiakban a Complexpress Logisztika Kft. nem használja. Ennek megfelelően a jövőben bármilyen kérdésüket a hivatalos játékszabályzatban meghirdetett elérhetőségeinken (e-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu, mobil: 06-30-694-2458) tehetik fel. Természetesen a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden, a nyereménytárgyak kézbesítésével kapcsolatos érdeklődésre, kérdésre a lehető leggyorsabban válaszoljunk. Szíves megértésüket előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
Complexpress Logisztika Kft.
sziasztok!a nyerteslistán mki rajta van?mert a pályázatom beért a 2.fordulóban és érvényes volt, de még a nevem sincs rajta és nem kaptam a tálat em meg.
Futár!
A múlt hét elején azt írtad, hogy hamarosan jön a sütőtál Dél- Borsodba, talán kimaradtunk? ( Mezőcsát)
A múlt hét elején azt írtad, hogy hamarosan jön a sütőtál Dél- Borsodba, talán kimaradtunk? ( Mezőcsát)
Szia Futárka!
Baja környékére mikor hozzátok a 2. fordulós barátnős ajándékcsomagokat?
Előre is köszike a választ!
Baja környékére mikor hozzátok a 2. fordulós barátnős ajándékcsomagokat?
Előre is köszike a választ!
...és Vass Kálmán? :) 12. ker? :)
Futárka,
meg tudnád nézni, hogy Oláh Gáborné az I. kerületben mikor számíthat a barátnős ajándékra?
Köszönöm
meg tudnád nézni, hogy Oláh Gáborné az I. kerületben mikor számíthat a barátnős ajándékra?
Köszönöm
Kedves Futár!
Érdeklődnék, hogy az V. kerületbe mikor hozzátok a barátnőnek járó ajándékot.
A barátnőm már rég megkapta a sütőtálat, de az én ajándékomról semmi hír.
Érdeklődnék, hogy az V. kerületbe mikor hozzátok a barátnőnek járó ajándékot.
A barátnőm már rég megkapta a sütőtálat, de az én ajándékomról semmi hír.
Érdeklődtem az ízbomba miatt.
3 pályázatomból 1 ért be a szalvétákért!!!!!!!!!!!
Ha valakinek lesz cserére,keressen meg légyszi.
3 pályázatomból 1 ért be a szalvétákért!!!!!!!!!!!
Ha valakinek lesz cserére,keressen meg légyszi.
érdemes küldeni még?
Kedves Futár!
Most találtam meg a válaszodat, amit nekem írtál, még 1 hete!
De nagyon örültem neki, meg annak is hogy rajta vagyok a listán!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm neked!
Most találtam meg a válaszodat, amit nekem írtál, még 1 hete!
De nagyon örültem neki, meg annak is hogy rajta vagyok a listán!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm neked!
Ne izgulj bettinah,hozzánk múlt keddre ígérték,hogy jönnek.Azóta is várja a nagyi.
Szia futár!
Nem vagyok türelmetlen, de nem ért ide péntek óta a kollégád. Mikorra várhatom kb?
Köszi
Nem vagyok türelmetlen, de nem ért ide péntek óta a kollégád. Mikorra várhatom kb?
Köszi
A raffinéria 3. fordulójának nyerteseiről a hétvége- jövő hét eleje fele lehet érdeklődni.
Remélem sikerül anyunak és anyósnak tálat nyernem. Ők úgy tudják nekem kell a cserékhez :), közben pedig a karácsonyi ajándékjukat veszik majd át.:))
Remélem sikerül anyunak és anyósnak tálat nyernem. Ők úgy tudják nekem kell a cserékhez :), közben pedig a karácsonyi ajándékjukat veszik majd át.:))
Kedves Futár!
Szeretnék egy e-mail címet ahová írhatok. Mondandómat nem szeretném ide írni.
Köszi
Szeretnék egy e-mail címet ahová írhatok. Mondandómat nem szeretném ide írni.
Köszi
Na, én is így vagyok vele!!!!
:))
Azért már eltelt a játék és nyerteslista sehol.....:((
:))
Azért már eltelt a játék és nyerteslista sehol.....:((
PenSzi: köszike, jó hír, bár tudnám kapok-e... :)
én még az első fordulósat sem láttam. De kérdezz rá az info@knorr.hu e-mail cimen. Név szerint is megnézik, hogy nyertél-e.
Penszi
azt lehet tudni, hogy hol található a 2. fordulós nyerteslista?????
azt lehet tudni, hogy hol található a 2. fordulós nyerteslista?????