Zsuzsa
Szerintem boltja válogatja.
Nálunk van értékcsökkent zöldség, gyümölcs.
(Ilyen almát szoktam hozni a rigóknak.)
Engem inkább az bosszant, hogy még a krumpli, hagyma is külföldi.
A gyümölcs még szezonban is olasz.
(Bár az Aldiban épp namibiai szőlőt árulnak -12e km-.)
Drága a paprika?
Itthon drága a gáz, amivel fűtik a fóliákat, Törökország meg messze van, ahonnan hozzák a primőrt.
Igazából zöldséget, gyümölcsöt szezonban kellene enni/venni.
Akkor olcsóbb is, no meg még íze is lenne.
b)
A Prímában mindig drága a zöldség/gyümölcs, de ez a háromezres ár felháborító.
Vágási 2.0
Hozzászólás:
2026. február 17. :: 18:49
Most olvastam.... C vagy simán lehet B is az ár!
Iszonyú áraik vannak, ráadásul le sem árazzák, ami fonnyadt,ótvar állapotban van.
Ritkán térek be oda, de elszörnyülködve látom mindig (!) az ár és a minőség borzalmas arányát/aránytalanságát!
Csak tájékoztatás: 2024 decemberében Tuc-cal nyert PS5Pro a jövő héten saját költségemen megy Prágába bevizsgálásra. Ennyit a garanciáról. Nem lehet beüzemelni. Jelenleg porfogó! Eddig dobozban volt.
Minden évben februárban elszőrnyúlködünk a zöldség árakon..3 hét és jön a jajdedrágaalángos játék..
Legalább van ami kiszámítható
Samsung melyik oldalon van? Köszi válaszod!
Akinek Samsung távrecsegője van, regisztráljon a félmilliós utazási utalványért.
Akinek van RTL+ Prémium előfizetése, jelentkezzen az e-mail címével a BL-döntős nyereményjátékra.
Nagy duzzogva elmegyek a nyertessel.
Még akkor is, ha a Real nem jut be a döntőbe...
Vettem a CBA Prímában egy 1,5 l-es Kinley gyömbért.
Itthon lefotóztam a nyugtát és fel akartam tölteni a CC appbe, de nem tudtam, mert azt írta, hogy a blokk nem tartalmaz Kinley terméket.
És tényleg! Az üdítőt elhoztam, ám a pénztáros nem csippantotta be...
És ha már CBA Príma: tippeljétek meg a sima, mezei tv-paprika (vagy nevezzük zöldpaprikának) árát:
a) 1.499,- Ft/kg
b) 2.999,- Ft/kg
c) 1.988,- Ft/kg
Az Impetus Research-csel áll valaki innen kapcsolatban? Idén még nem kaptam levelet tőlük.
Most már ezt is tudjuk...
De nem szoktam ipari mennyiségben blokkot a szelektívbe dobni, csak felettébb ritkán.
A hőpapír (például a blokk) nem alkalmas a szelektív hulladékgyűjtésre, mivel bisphenol-A (BPA) tartalma miatt nem újrahasznosítható.
De most milyen jó, h oda dobtad!

Köszi az infót, engem is megdöbbentett, hogy nem mindegyik játszik, két blokkom is a kukában landolt a hét elején.
No, de szerencsére a szelektívbe dobtam otthon, amiben gyakorlatilag csak sok-sok papír és temérdek elmosott kefires pohár vagyon, szóval délután ki tudom kukázni.
Eddigi tapasztalataim nekem is pozitivak voltak a Maxxonnal, de most december 29 óta várok a főnyeremény kiküldésére. Igaz 70 napot irnak, no de már 43 nap eltelt.
Nagy dícséret a maxxonnak! A lidl Mizo játéknál nem volt benne a játszós termékkosárba a kapucíner. Sok szervezőnél az a reakció,hogy " ha nem van benne akkor így jártál" Vagy "nem kötelező a részvétel" A Maxxon napok alatt módosított és fel is hívtak,hogy már feltölthető a blokk. Ez nem csak rólam hanem minden játszani szerető vásárlóról is szól, szerintem Ha a " Hal atortánból idéznék-5 azaz öt pont a Maxxonnak!

A szegedi Auchanban is van már zsákos REpont.
(100 palac, doboz, üveg vegyesen/perc)
https://szegeder.hu/helyi/2026-02-11/100-palackpe
rc-az-uj-szegedi-automata-teljesitmenye-a-mohu-szeri
nt/698ca79a47d3c004a7c3f076
Szerintem azért duplikálódnak a bejegyzések, mert miután rányomunk a Hozzászólok-ra, olyan, mintha lefagyna a renczer. De nem, csak lassú. Tehát elmegy az üzenet, csak várni kell 7-8 másodpercet.
Tehát aki rányom még egyszer (vagy többször), a bejegyzése többször fog megjelenni.
Szeged Rókusi körúti Tesco
február 13. péntek:
Az aranyzseton: plusz félmillió forint extra támogatás
a Mórahalmi Lurkó Világ Óvodának v.
a Fatima Ház Alapítványnak v.
a Szegedi Sólyom Utcai Segítő Kezek Alapítványnak.
Részletek:
https://www.delmagyar.hu/helyi-gazdasag/2026/01/t
esco-aranyzseton-start-a-jovoert
Jsz.:
https://tesco.hu/img/tescoce_ychwh_rb_hu/ychwh/do
wnloads/Tesco_Aranyzseton_Szabalyzat_Adatkezeles.pdf
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások