Sziasztok!
én akkor is furcsának találom hogy 3ember kétszer nyerjen...
nem mondom hogy csal...de akkor meg a sorsolási módszerekkel nem stimmel valami!!!!
Tényleg a véletlenen múlik...
A Niveánál pl rendszeresen több borítékkal játszom, de más játékok is vannak, amelyekre akár 10 borítékot is beküldök.
A Smash-re csak egyet küldtem. Amikor húzgálta a postáskisasszony a száját, majdnem nem adtam fel, egyébként is rohantam valahová!
Amikor mi nyertük az autót, engedtük a fényképezkedést, a másik két nyertes nem, pedig mondták, hogy csak a cég dokumentációjához kell a fotó. Mi azért eltettük és büszkék vagyunk rá. Időnként elővesszük ezeket a jól sikerült fotókat és reménykedünk, hogy a szerencse máskor sem hagy el bennünket.
A mosolygó nyertes is lehet statiszta, nem? Túlságosan kétkedő vagyok :)
Engem (és gondolom sokan vagyunk ezzel így) igazán az győzne meg, ha végre én nyernék egy autót, házat, lakást vagy bármi más értékesebb dolgot. Bár a szomszédaim számára az én hűtőtáska, gumimatrac, társasjáték nagyságrendű nyereményeim is a hihetetlen kategóriába tartoznak, mert mint kiderült kisebb-nagyobb sikerrel ők is játszanak a nyereményjátékokon. Az egyik szomszédasszonyom unokatestvére állítólag (és miért ne higgyek neki) már több autót is nyert, lehet, hogy rendszeresen látogatja is ezt az oldalt az illető. Ha ismerős nyer az is meggyőző lehet, de egy fotó a mosolygó győztesről a minimum.
Azért számtalanszor felmerült már bennem, hogy a nyereménysorsolások (egy része) meg van bundázva, mert amilyen a magyar ember, egy, két, három fürdőlepedő is jól jön otthon, főleg ha nem kell érte fizetni. Az egyik volt munkahelyemen hivatalosan nem kaphattunk a cég logójával ellátott cuccokból, de ha lehetőség adódott mindenki hordta haza az olcsó tollakat és jegyzetfüzeteket, pedig sok hasznát nem vette egyikünk se.
szia!
nem tudom hogy csinálják nem értek hozzá ,de pl. nézd meg az utolsó nyertes listát a Smash.nál ...ott van ha jól emlékszem 3x2 ugyanaz a név ez már értékesebb mint egy törülköző...
én sem hiszek az ekkora szerencsében???
lehet hogy 3-4 beküldött pályázattal nem nyersz, ilyen akcióknak több 10000 beküldője van, a tavalyi Bravo SMS játékra a hírek szerint 400 000 sms érkezett.....
Véletlen-e hogy valaki 3-4 nyereményt is nyer? Ez már magas matematika.... egyszer egy matematikus azt mondta, hogy a véletlen lényege, hogy bármi megtörténhet: ezalapján az alábbi lottószámok is nyerhetnek jövő vasárnap: 1, 2, 3, 4, 5, ugyanakkor eséllyel, mint bármely más számcsoport.
Egyébként meg minek csalna valaki egy strandtörölköző, labda, napernyő nagyságú ajándékért?
köszi az információkat!
csak én a magam esetébem írom beküldők egy játékra 3db borítékot
sehol semmi!!
ugyanakkor olvasom a nyerteslistát tegnap a Nesquikél 3 név egymás után egy nyereményen belül !!a másiknak meg semmi!!
ezeket számomra nehéz megemészteni!!és nem is egy esetben,,ekkora mázli nincs !!
Sziasztok, úgy látom erre a témára nincs nagy érdeklődés, de van egy hír, ami ide vonatkozik, gondoltam megosztom Veletek. Egyébként erről kinek mi a véleménye? Megkönnyebbülést okoz nektek ha látjátok, megismeritek a nyereményakció nyerteseit?
"Algida - tényleg lehet nyerni
A nyereményjátékokkal szembeni bizalmatlanságot akarja kiküszöbölni az Unilever azzal, hogy nyári promóciójának fődíjasait bemutatja a
nagyközönségnek. A Magnum, Cornetto és a Solero jégkrémek SMS-promóciójában az első Volkswagen Beetle is gazdára talált a napokban, a másik két modellt a társaság júliusban és augusztusban sorsolja ki. Az akciót kommunikáló nyári kampányban az Algida a fődíjak nyerteseinek bemutatására is hangsúlyt fektet, az első győztessel készült interjút a Pesti Estben olvashatták a fogyasztók. "A kommunikációban nagyon ritkán fordítanak a cégek kellő figyelmet arra, hogy a fogyasztók kételyeit eloszlassák, illetve, hogy bemutassák a fődíjak nyerteseit. A vásárlók így azt is hihetik, hogy senki nem kapta meg a fődíjat vagy az ajándékokat" - mondta Boródi Tamás, az
Unilever impulz (nem dobozos) jégkrémeinek marketingtevékenységét irányító szektor menedzsere. A szakember szerint fogyasztók egy része azért nem vesz részt a különböző promóciókban, mert úgy gondolják, hogy a fődíjak nem a szerencse útján találnak gazdára.
(a hir egyébként a www.kreativ.hu-n jelent meg)
Bocsi :) Majd legközelebb írom. Mostanában igyekszem közelebbről is megismerni a másik oldalt. Nem is olyan könnyű egy jó nyereményjátékot megszervezni.
Nálunk a könyvtárban két csoport képviseltette magát nagy számban: a nyugdíjasok (ráértek, érdeklődtek) és a főiskolások (kb. 50 m-re van tőlünk a fősuli és nyerni akartak). Ennek megfelelően a nyugdíjasok végigülték az előadásokat, kérdeztek, élvezték a dolgot, a fősulisok meg beszaladtak, kitöltötték a kérdőívet és kirobogtak. A sorsolásra főleg a nyugdíjasok jöttek el. Csillogott a szemük, mint egy 5 évesé! Az első kihúzott nyertes egy olyan öreg bácsi volt, aki el is jött a sorsolásra. Nagyon örült a nyereménynek. Aztán főleg fősulisokat / fiatalokat húztunk ki. Legszívesebben megbundáztam volna az egészet és azoknak az öregeknek, akik ott ültek, kezükbe nyomtam volna az utalványokat. Persze nem ez történt...
Ja, azt nem is mondtad, hogy most a másik oldalon állsz, te szervezgeted a nyereményeket.... :)
Kedves Attila!
Egy megyei könyvtárban dolgozom és szerveztem egy nyereményjátékot, de azt elfelejtettem bárkitől megkérdezni, mi kell egy átvételi elismervényre. Végül Queene és egy nálunk dolgozó gazdaságis segítségével sikerült összeeszkábálnom egy korrekt átvételi elismervényt. Azért köszi... Legközelebb így már okosabb leszek.
kedves Novake,
elnézést hogy eddig nem válaszoltam, remélem még nem késő:
nem tudom pontosan miért kérdezed (lehet hogy úgy érzed hogy túl sok adatot kérnek tőled?)
szerintem ami a nyertes azonositásához szükséges: tehát személynév, anyja neve, cim, szem. ig. szám, adószám max. elegendőnek kell lennie. Gondolj bele, hogy lakás, vagy autó adásvételi szerződésbe se kell több mindent beirni.
És természetesen mindkét félnek aláirni. Mivel gondolom Neked nincs a nyeremény átvétele után kötelezettséged a nyeremény átadója iránt, Neked a kevésbé fontos az átvételi elismervény. Persze más a helyzet, ha vannak egyéb vonzatok a nyereménnyel, mint pl. fotózás, megjelenés rendezvényeken, stb. Gondolj csak a Big Brother vagy Való Világ nyertesekre, vagy a Törley, vagy a Kraft nyerteseire.
Köszi, rákerestem és igazad van!!!!!!!!
Kriszta! szerintem ez Pharmaton Vital csúcsformába hoz.. de hátha más jobban tudja kérdezz meg mást is!!
Sziasztok! Nem tudja vki a Pharmaton vital szlogenjét?
KÉRDEZNÉM, HOGY SZERINTETEK NEM KELLENE NÉHÁNY HALDOKLÓ TOPIKOT TÖRÖLNI A TÉMAKÖRÖKBŐL?
PL.: Playstation játékok
Bébiholmi
Tefal
Eskimo-3
Csere-bere fogadom
Telefonos játékok
Tud vk arra válaszolni, hogy pontosan mit kell tartalmaznia egy nyeremény átvételét igazoló elismervénynek? :-/ Név, cím, dátum, aláírás... egyéb?
lassan egy hónapja, hogy senkinek semmilyen kérdése nincs a webnyeremény szakértőjéhez..... még a végén kitörlik a fórumok közül ha ennyire süllyed a topik.... gondoltam feldobom
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások