Digitális képkidolgozás olcsón
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 12 oldal |
Nem bírtam várni, rányomtam a megrendelésre! a leírtak szerint haladtam...és midnig azt írja ki, mikor regiznék, hogy a szerver nem elérhető...pedig már megcsináltam két füzetecskét, amit nagyon szeretnék!És most látom azt is, hogy személyesen lehet átvenni! Én pedig vidéki vagyok... :( Ha valaki tudna nekem segíteni, kérem jelezzen! Nagyon szeretnék egyet én is! Köszönöm!
Sikerült megszerkesztenem!Megrendelésre rámentem, és kidobta egy ablakba a megrendelésem, de kiírja hozzá, hogy 2789 Ft és már csak olyan gomb van, hogy Rendelés megkezdése ! ha erre rámegyek, ugye lenullázódik a fizetendő! vagy valamit nem jól csináltam?nem szeretnék meglepődni, hogy 3000 Ft-ot kell fizetnem! valaki! aki már megrendelte! kérem segítsen! itt ülök a gomb előtt!
Sziasztok!
Szeretnék én is egy ilyen könyvecskét, de egy kis problémába ütköztem.:(
Már kész a programmal készített füzet, rákattintottam a megrendelésre, aztán a továbbra is. Ezután amikor csatlakozna a szerverhez hibát ír ki: a szerver biztonsági tanusítványát nem tudja ellenőrizni.
Eza hiba ugye nem nálam van??
Akinek volt hasonló gondja, nagyon kérem írja meg mi az ellenszere.
Dorc@
Szeretnék én is egy ilyen könyvecskét, de egy kis problémába ütköztem.:(
Már kész a programmal készített füzet, rákattintottam a megrendelésre, aztán a továbbra is. Ezután amikor csatlakozna a szerverhez hibát ír ki: a szerver biztonsági tanusítványát nem tudja ellenőrizni.
Eza hiba ugye nem nálam van??
Akinek volt hasonló gondja, nagyon kérem írja meg mi az ellenszere.
Dorc@
clari!
Küld visszaigazolást,ha sikeres volt.
Küld visszaigazolást,ha sikeres volt.
clari!
milyen hibát? és pontosan mikor?
Judit88!
Írtam mailt (mellékletben a progival:) )
milyen hibát? és pontosan mikor?
Judit88!
Írtam mailt (mellékletben a progival:) )
nekem a feltöltésnél ír csak ki vmi hibát... és nem értem miért!!!
Én is szeretnék egy ilyet nagyon! de nekem miért nem jóóóóóóóóóóóóóóóóó
a digifotolab küld visszaigazolást mail-ben, hogy sikeres volt a feltöltés???
Nekem ez a fotókönyv nagyon tetszik! Már rég óta akartam ilyet csináltatni, de eddig nagyon drága volt! (Ez a pici fotóköny is 2490ft!)
Kiváncsi vagyok milyen érzés lesz majd forgatni! :)
Vajon egy cimre többet is lehet kérni különböző neveken?
Kiváncsi vagyok milyen érzés lesz majd forgatni! :)
Vajon egy cimre többet is lehet kérni különböző neveken?
köszi árpi! hiába megyek rá a letöltés linkre, semmi! cél mentése más néven-nel is próbálom, és semmi...! :(
le
Nagy nehezen bejött! de én nagyon nem igazodok itt el! valaki tudna segíteni a menetében? le kell tölteni a szoftvert először? :(
Nekem nem jön be az oldal ! kiírja,hogy cannot find server... tudjátok! mi lehet a gáz?
Nem kell hozzá,ha a jó méretet választottad,autómatikusan le fog nullázni.
A digifotolab.hu- n hogy tudom érvényesíteni az ingyenességet? Kell hozzá valamilyen kuponszám? Hogy kapok olyat?
ez a www.digifotolab.hu?
Tisztelt Hölgyem / Uram,
Legújabb AKCIÓNK keretein belül 2007.06.22 és 2007.06.26 között a 26 oldalas kis Fotófüzethez INGYENESEN * juthat hozzá
a Fotolab Fotószolgálat jóvoltából! Próbálja ki ön is, milyen saját képeit könyv alakban viszontlátni! Az Új Fotókönyv Szoftver segítségével akár 3 perc alatt összeállíthatja!
Fontos pontosítás! Az Akció csak a kis formátumú 14x13 cm-es könyvre vonatkozik.
*A transzferköltség sem terheli önt az akció ideje alatt, így teljesen ingyenesen juthat hozzá termékünkhöz, azonban az Akció csak a 26 oldalas Fotófüzet termékre vonatkozik, amennyiben más fajtát, vagy több oldalasat rendel, normál megrendelésnek számít és teljes áron vásárolható meg!
Próbálja ki az Új Fotókönyvet! Most INGYEN rendelheti meg a 26 oldalas Fotófüzetet!
Dzsuzsa
Ha bemész az oldalra a fotofüzet szerkesztéshez láthatod, hogy te választod ki hány képet, milyen elrendezésben kérheted, de lehet egy oldalra többet is..
Ha bemész az oldalra a fotofüzet szerkesztéshez láthatod, hogy te választod ki hány képet, milyen elrendezésben kérheted, de lehet egy oldalra többet is..
Tibii
köszi,kipróbálom majd 22-én :)
köszi,kipróbálom majd 22-én :)
és azt tudja valaki hány képet foglala magába a 26 oldal?