Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 59 oldal |
Viktória csak rá mutatott, hogy hol lehet megtalálni. A halaknál nem segített. Van egy akváriumunk és arról jöttem rá a megoldásra.
Szia rya!:) Ment a mél.:))
VárszegiViki
szerintem jól csináltad. Mindenki megdolgozik a megfejtésekért. Vagyis majdnem mindenki.
szerintem jól csináltad. Mindenki megdolgozik a megfejtésekért. Vagyis majdnem mindenki.
Viktória ! köszönöm az akviriumban is van .
köszönöm a nagy semmit
A halakat át lehet nézni a tematikus listában az állatoknál a halaknál. Nekem kb. 30 másodperc alatt megvolt.
Kérlek, hogy segítsetek!!!!!!!!!!!
Mi a Tanganyika- tó hala.
köszi
Mi a Tanganyika- tó hala.
köszi
Shuyin! Válasz ment.
Sziasztok kérlek segítsetek! Ezekre nem tudom a választ:
Lábatlan csúszó-mászó, amely a mitológiák szerint titkos tudás birtokosa. A gyógyászat jelképe.
A malawi-tavat és a tanganyika-tavat benépesítő halfaj. Rengeteg fajtája és színváltozata van
előre is köszönöm :):):)
Lábatlan csúszó-mászó, amely a mitológiák szerint titkos tudás birtokosa. A gyógyászat jelképe.
A malawi-tavat és a tanganyika-tavat benépesítő halfaj. Rengeteg fajtája és színváltozata van
előre is köszönöm :):):)
köszi rozita! Sehogyan nem jutott eszembe pedig a nyelvemen volt! Na mindegy! KÖSZI!
gimilla
ment az e-mail
ment az e-mail
Sziasztok!
Sajátos növénycsoport, amely nem virágokat, hanem spórákat fejleszt. Ilyen például az erdei pajzsika vagy a ginko biloba.
Sajátos növénycsoport, amely nem virágokat, hanem spórákat fejleszt. Ilyen például az erdei pajzsika vagy a ginko biloba.
Szia babaci!:) ment a mél :))
Hát...igen,látszik,hogy senki sem igényli a segítséget itt...:)Na,mindegy.Amúgy nem hiszem,hogy priviben is "rávezetés" lenne.De ha így jobb,hogy másolgatják be a kérdéseket...Nekem mindegy.Egyébként attól,hogy ti nem kértek a segítségből,más még igen,szóval hátrányba kerültök,de gondolom a versenyszellem a lényeg,szóval jó versenyt mindenkinek!:))
Sziasztok!
Segítene valaki, hogy mi az a találós kérdésekre épülő játék? A többire mindre tudom a válszokat, ha kell segítek!
Segítene valaki, hogy mi az a találós kérdésekre épülő játék? A többire mindre tudom a válszokat, ha kell segítek!
A segítség a háló (vagyis a rávezetés) nem a (megrágott) hal.
Itt már csak így szokás.
De biztosan van "jobb" fórum is.
Itt már csak így szokás.
De biztosan van "jobb" fórum is.
Azt hittem,az a cél,hogy segítsük egymást ,de ha ti (te ) nem kérsz belőle,hát legyen.Amúgy a minimális erőfeszítésről annyit,hogy hetekig kell rajta játszani,hogy normális nyereményed legyen...
Akkor többet nem rakom fel,priviben is el tudom küldni még annak,aki kéri a segítséget.
Akkor többet nem rakom fel,priviben is el tudom küldni még annak,aki kéri a segítséget.
78kata
Itt nem is fogod megtalálni.
Akik ide járnak, nem halat akarnak, hanem hálót. Szeretik, v. legalábbis megpróbálják önállóan megoldani a feledatokat.
És nyerni is szeretnének, ezért nem teszik fel az összes megoldást a netre, hogy bki, minimális erőfeszítés nélkül, beküldhesse azokat.
Itt nem is fogod megtalálni.
Akik ide járnak, nem halat akarnak, hanem hálót. Szeretik, v. legalábbis megpróbálják önállóan megoldani a feledatokat.
És nyerni is szeretnének, ezért nem teszik fel az összes megoldást a netre, hogy bki, minimális erőfeszítés nélkül, beküldhesse azokat.
Happy_Girl
Ment a válasz e-mailben
Ment a válasz e-mailben
köszi rozita!