költői kérdés lesz, úgyérzem
tuti nem szabályos..
bár az sehol sincs megírva, hogy nem regelhetsz akár 10 számról is, ha neked annyid van

megkérdezem emailben, h ez szabályos-e
bbyke, én is 2x vagyok regelve, lolina és loliina.
esélynövelés
1x nyertem a lolinán és 2x a loliinán.
többet nem nyomtam be, de mind 3t megkaptam, 2 külön reg volt pedig.
azt nem tudom, ha tovább nyomtam volna akkor kiküldték volna?
majd kiderül nála, igaz nemtom kiaz, de ha nem kapja meg ugyis szidni fogja a pepsit mindenhol :

a játékszabály telefonszám, mailcím és névre együttesen vonatkozik. ha egy nicken nem nyerhet 3nál többet, de annyit kap meg ahánysor szerepel a listán. reméljük nem ennyi gyereke van

tyúha, kemény

most is ő

Juhász Arnold már minimum 30db plüss Rudit nyert...

De ha a játékszabályt nézzük, akkor max. 3-at kaphat meg

Juhász Arnold ma már 3-jára.
amúgy winiven is ő volt az, aki 8-szor legalább nyert klikkes játékon..
kinga így igaz, akkor is kijátszható(főleg, h már lassan a háziállatoknak is lehet mobilszáma

). A címmel is sokan variálnak pl. De nem feladni ám, aki még nem nyert!!! Drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön a Rudi, aki szeretne
így megnézve a listát tényleg nem látni olyat,hogy ua. a nick, viszont a név stimmelhet, ha van több telefonja, mert a telszám azonosít nem a név.
carla: 1 név,, cím, emilcím, csak 3 rudit nyerhet. nem többet. de ha már más emilcím és más a telefon már nyerhet.
én is úgy tudom h. nem lehet egy névről 3nál többet nyerni
érdekes az utóbbi hetekben van egy illető aki ugyanazon a néven de több felhasználói névvel (legalább 3) nyert többet is
kiváncsi vok h. mindet megkapja e
szerintem csak akkor nem nyerhet 3nál többet az adott órában, ha éppen akkor nem volt aktív játékos a site-on. Szerintem minden órában van aktív játékos több is, így nyerhet 3nál többet is egy személy. Elég bonyolult
1 név sok telefon és más cím. ennyi a trükk.
sarkane!
Még nekem sem sikerült nyernem, de én is láttam, hogy volt olyan nap, hogy egy ember 3-szor is nyert. Érdekes!!!
Mát sokszor próbáltam "Rudolfot" nyerni, de sajnos eddig nem sikerült a Pepsivel. Ellenben feltünt, hogy van olyan játékos aki két-három naponta is nyer, így elolvastam a játékszabályt és ez található benne:
"A mennyiben az adott órában nem volt aktív Játékos a site-on (vagy csak olyan Játékos, aki a
játék ideje alatt már 3 alkalommal is nyert), és így az adott órára eső sorsolási alap üres marad,
a nyeremény későbbi pótsorsolás alkalmával kerül kisorsolásra. Ebben az esetben az
adott órához kapcsolódóan a nyerteslistán a „NEM VOLT ÉRVÉNYES NYERTES” felirat
jelenik meg."
Akkor hogy is van ez???
Vagy csak én értetelmezem félre, hogy egy játékos 3-nál több plüssfigurát nem nyerhet a játék időtartama alatt? Akkor hogy lehet hogy valaki egy nap alatt akár kétszer is nyerhet, miközben már máskor is nyert.
Nem sajnálom tőle, csak érdek.
kaptam plüssRudit

nem is tudtam, h nyertem. vagy minden felhasználó kapott?
laszlo0515 mekkorák a nagyok? Egyiket nem cserélnéd el velem?
nekem is jött két kulcstartós, aztán meg még két csomag, hogy elnézést kérnek de rosszat küldtek, s most küldték a nagy rudikat. Ja, modom ok!
egyébként ++++++ mert én észre sem vettem volna, mert a kép csak illusztráció
Mikor nyertétek a Rudikat?
Én nov. 30-án, de még nem kaptam meg. Sem kicsit , sem nagyot.
jól ám, megérte

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások