Csak 1 példa. A Gyermelyi nem épp olcsó kategóriás termék. 2019-ben több mint 15.000 pályázat érkezett be a játék 6 hete alatt, ráadásul a fődíjat olyan nyerte, akinek se előtte, se azóta nem olvastam a nevét sehol(de több példát is tudnék erre írni). Ahogy sada mondta, van élet a wny-en túl is.
Mi értelme lenne összedolgozni ennek a marék embernek itt? Még arra sem vagyunk képesek a legtöbbször, hogy jófejségből beírjuk, hogy ma már ne küldjetek erre, vagy arra a pályázatra, mert elvittem.
Vénember
Nem, (nagyon) nem így gondoltam!
Hanem valami olyasmire, amit Paintuci is írt. Akkor a példa kedvéért maradjunk a Sport szeletnél. Ebben a promócióban 400 feltöltésnél tartok. De úgy, hogy volt 1 olyan nap, ahol 200 kódot időben elosztva reggeltől estig folyamatosan töltögettem fel (ha jól emlékszem, 7 percenként). Semmi eredmény. Ha tudom, hogy más is ugyanezt a "szuper" tervet eszeli ki (oka volt annak a bizonyos 1 napnak), nyilván nem teszem. Erre gondoltam az egymás ellen küzdést...
De a visszajelzésekből megértettem, hogy ez nem feltétlenül az a fórum, ahol egyesíteni lehetne azt a tudást, erőfeszítést, energiát, amivel az egyes fórumozók rendelkeznek.
(Itt nyilván kivételt képez, és köszönöm azoknak, akiket bármilyen apró-cseprő kérdéssel kerestem meg. Tapasztalataim szerint igenis segítőkészen álltok a másikhoz. Csak remélem, hogy ez a picit elutasító hangnem amolyan "álca" a nyereményjáték szervezők figyelmének elterelése céljával! Ééértitek?! ;-)
Johnny-X van az a variáció s, hogy baráti társaság összeáll, és így növelik az esélyt, hiszen mindenki hozza a kódjait... blokkjait stb... azt osztozkodnak, de ez már szabálytalan le is írják a szabályzatban. Viszont nehezen ellenőrizhető.
De amikor rokonok állnak össze...?
Az sosincs leírva, hogy az is szabálytalan lenne.
Ők is össze tudják "hangolni tevékenységüket"
De mondom ilyen egy termékes milka, belvita, chips, keksz, sportszelet, stb. vel nehéz nyerni.
Tavaly 400db sportszeletből nem nyertünk. Kis sportszelet volt véve, ami tovább is tudott menni, cserére, ajiba.
nem regisztráljon = NE regisz.....
még = meg
Johnny-X
Ha igazán komolyan gondoltad, akkor miért nem olyat írtál, hogy egyik nyereményjáték fődíjáért (nem ritka, hogy csak az van, napi-heti nem játszik) senki más nem regisztráltáljon nyugtát, majd csak te. Megígéred ezért cserébe, hogy te még nem pályázol bögrére, ötezres uti-ra.
Valami ilyesfélére gondoltál a komoly kérdés feltevése közben?
mindenkit nek= mindenkinek. Van hogy az a baj nyert, mit kezd vele, hogy vásárolja le. Ja és az élet az nem egy verseny vagy igen? Nem tudtam. Ezek a játékok is versenyek?
Ahol egy termékes blokkal lehet nyerni és olcsó játék vagy sokat veszel vagy elmész guberalni. Ja meg aki csak direkt húzza a többit olyan nyereménnyel ami lehet nem is igaz, vagy éppen innen onnan szerzi a blokkot és nem foglalkoznátok vele lehet eltűnne a fenébe. Ne félj Royal Vodkával nem fog annyit nyerni mert drága játék. Ha mindig azt nézed a szomszéd kertje mennyivel zöldebb nem lesz jó Neked. Hidd el mindenkit nek van nyomora aki sokat nyer annak is.
Rendben, értettem. Köszönöm a visszajelzéseket, és az építő jellegű kritikákat...
Meg aztán hol maradna az élvezet? Sokkal kevésbé örülnék annak a nyereménynek(lehetne még egyáltalán annak nevezni így?), amihez ilyen módon jutnék hozzá.
Apám munkahelye jut erről eszembe. Minden március 15-én valaki önkoris kitüntetéssel kapott egy "évi díjat" a munkájáért, csak 1 ember, minden évben. Annyira egyértelmű volt, hogy mindenki sorra fog kerülni, hiába végezte csak 2-3 ember mondjuk igazán jól a munkáját, nem kaphatott csak 1x ilyen díjat, majd ha kitartott nyugdíjig, akkor életműdíjat is kapott, slussz-passz.
értelek, de sok értelme nincs...
szerinted a fórumot nem nézik a játékszervezők??
ez a pont a játékszabályzatokban csak az oldal kitöltése miatt van ?
(no meg a "házmesterekről ", a folyton feljelentőkről ne is beszéljünk)
"A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a Játék szellemével ellentétesen egy természetes
személy neve alatt csapatban, nem valós e-mail címmel, illetve hamisított Blokkal vesznek részt a játékban
azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket ezzel a megtévesztő magatartással megnöveljék. "
1.
Sokkal kevesebb (szabad szemmel is látható) nyeremény van, mint ahány fórumos.
2.
Sokkal többen játszanak, mint ahányan fórumoznak.
(Vagyis van élet a wny túl is.)
+1
Milyen verseny az, ahol a többi induló cipőjét leragasztják a startban?
Jó ember! Szerinted van annyi nyeremény, amennyi játékos?
Ilyen baromság is csak olyan fejében születhet meg, aki ritkán szokott nyerni.
Páran hatalmas erőfeszítéseket tesznek (teszünk?) annak érdekében, hogy összejöjjön valami, de csak nem sikerül. Próbálkozunk, de nem megy. Lehet, hogy elég lenne annyit megbeszélni, hogy hétfőn Te, kedden Ő, szerdán én töltök fel. Aztán meglátjuk. Nyilván így sem garantált a nyeremény, meg "vissza lehet élni" az információval, de talán több sikerélmény, és kevesebb negatív tapasztalat lenne... (szerintem)
Sziasztok! Csak egy kérdés / felvetés: nem tudna a csapat picit összefogni azért, hogy hatékonyabbak legyünk? Nekem valahol az az érzésem, hogy néha "egymás ellen" játszunk, elvéve a másik elől a lehetőséget. Míg ha egyeztetnénk / harmonizálnánk akkor (talán) sokkal jobb lenne mindenkinek. Volt már ilyen próbálkozás?
Illetve van, aki ebben, más meg abban "jó". Esetleg segíthetnénk egymást. Mi a véleményetek?
Bizakodom Én is, csak mikor azt látom, hogy soha egy milka vagy lays, vagy dörmi vagy belvita ahol azért volt nyeremény még véletlenül se nyertem egyikkel se🥺 Na majd fordul a kocka🙏😊 Sok sikert💖
Ne adjátok fel, előbb-utóbb nyerni fogtok. 😊
Én kb. harmadik éve játszom úgy, hogy figyelgetem is az aktuális játékokat, a tavalyi évem jó volt, az idei se rossz, igaz, nincs évi többmilliós leltárom (azért remélem, majd egyszer lesz 😁), de nem panaszkodom, mert amit nyertem, azokat a saját vásárlásaimnak köszönhetem.
Volt, hogy az első/egyetlen feltöltéssel nyertem, volt, hogy a sokadikkal, és volt, hogy több tíz blokk/kód után se...😑
Próbálkozni kell a nap minden szakában töltögetni.
Sok szerencsét! 😊🍀
Aranyoskicsi!
Én is csak néha nyerek, eddig kb csak utalványok voltak. Csak pár blokkal játszom mindig. Próba szerencse, ne add fel!
Esküszöm nem vagyok irigy senkire, de az összes kedvem el megy a játéktól, hogy hiába próbálok bármivel is játszani gyakorlatilag nulla. Míg mások egy játékon belül 3 ajándékot is képes nyerni. Adjatok tanácsot kérlek. Mit csinálok rosszul 🙏😊
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások