Soproni Ászok - Sörbarátok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 51 oldal |
Egyébként sopronizott a férjem a nyaralás alatt is, sms-eztünk is néha-néha, de semmi nem jött.
Férjem is korsót nyert, hozzánk is jönni akartak, csak Füreden nyaraltunk, mondtuk jöjjön oda, de az nem volt jó, pedig tényleg szuper hely.
De tényleg miért nem a bankkártyásokat filmezik?
De tényleg miért nem a bankkártyásokat filmezik?
ha kimennek s tetszenek a kepek kapsz cserebe 1 talca sört
ha jövheten kimennek forgatni azert 50 ezret adnak....
ha jövheten kimennek forgatni azert 50 ezret adnak....
Jó éjt.
Akkkor lesz egy darabig... na jó éjt! :-*
A készlet erejéig.
Majd megnézem holnap, vmi netezőben hátha van vmi szívbemarkoló aji...
De végre.... van vmi kézenfogható ajándék is.... és meddig tart?
De végre.... van vmi kézenfogható ajándék is.... és meddig tart?
Nekem nem tetszenek, retrósak.
Már akartam írni hogy qrva sok cucc van, mindenféle, póló, taki, táska, de nagyon drágák, több ezer pont.
Hm... pár db mágnest adhatnának cserébe. v. pólót, stb.....
Rea megnéznéd a cocát mire lehet pontokat beváltani... ?Lécci...
Rea megnéznéd a cocát mire lehet pontokat beváltani... ?Lécci...
Egyelőre csak annyit kérdeztek, hogy résztvennék-e egy reklámban. Mondtam neki, hogy szerintem nálam nincs jó fotózási lehetőség, de azt mondta ő mégis kijönne. Jöjjön, jó élmény lesz.
Előbb fotózni fog, aztán majd eldöntik, hogy megy-e tovább a dolog.
Korsót nyertem semmi mást, azt mondta, hogy Bp-en keresnek alanyokat egyelőre...
Mondjuk azt nem fogom hogy miért nem a bankkártyás nyerteseket hívják, de majd beszámolok.
Előbb fotózni fog, aztán majd eldöntik, hogy megy-e tovább a dolog.
Korsót nyertem semmi mást, azt mondta, hogy Bp-en keresnek alanyokat egyelőre...
Mondjuk azt nem fogom hogy miért nem a bankkártyás nyerteseket hívják, de majd beszámolok.
...és azt reklámozzák, hogy játszol? ..v. nyertél? Vagy vmi hütőmágnes reklámról van szó?
Csak ha a soproninak is tetszik. Egyébként egyelőre csak helyszínfelmérés.
...és visznek vmit cserébe v. nyeremények közt fótóznak?
Holnap jönnek hozzám.
valakit hivtak vagy voltak reklamfotozni?
sajnos sehonnan
Meg tudná valaki mondani, ha cserébe kapom a kódokat, honnan tudom, hogy már nem lettek beküldve?
végre 2 korsó
Sziasztok!
Na, én most már feladom, majd az utolsó héten megpróbálok egyet-kettőt beküldeni.....Ez így NEM JÓ!!!, hogy még egy kicsi korsócska se akar megtalálni engem.. ..
Na, én most már feladom, majd az utolsó héten megpróbálok egyet-kettőt beküldeni.....Ez így NEM JÓ!!!, hogy még egy kicsi korsócska se akar megtalálni engem.. ..