Köszönöm sada !

Sziasztok.
A szimpatika megfejtéseke a 4-ik választól én is szeretném kérni a megfejtéseket.
Köszönöm ! O

Szimpatika rejtvényeket át tudná valaki küldeni?
Köszönöm!
Nincs kizárva, bár jó nagyra nagyítottam, hogy lássam, mit írok. Mindegy, az a lényeg, hogy megvan. Még egyszer köszönöm!
Volt ott más is. Az ilyen apróságot automatikusan átírja.
Köszönöm szépen! Most elfogadta, az volt a baj, hogy nagy betűvel kezdtem a mondatot.
Jó a válasz, csak vmit elírhattál. Esetleg benne hagytál egy felesleges szóközt. Próbálkozz.
Ugyan nem kereszt-, de rejtvényhez szeretnék segítséget kérni. A Szimpatika magazinhoz a negyedik kérdésre nem tudom a választ. Megtaláltam a videót, és ott azt mondja a hölgy, hogy az édesapját szeretné megölelni, de ez nem jó válasz. Mit kell beírni, hogy elfogadja?
Köszönöm szépen előre is.
PENNY 23. hét
Gyűjtse újra a hűségpontokat!
Igazad van sada, köszönöm.

https://rejtveny.penny.hu/data/images/rejtveny/5ec788
4e540a1kw22.jpg
Nem kell hozzá papír újság, fenn van a neten.
https://rejtveny.penny.hu/
Én is szeretném elkérni a múlt heti (22. heti) Penny keresztrejtvényt. Köszönöm!
Sziasztok,
Sajnos a múlt heti Penny news nem jutott el hozzám, el tudnám kérni valakitől azt az oldalt?
Köszönöm
közösségi törekvés = jelszó
zsolesz 180 nagyon köszönöm nekem is a tájfutás a nyerő bár a 3 meghatározást a csapat közösségi törekvéséról nem tudom pontosan a többi rejtvényt is meg kell fejteni tudom köszi üdv
112!
Nem férfinév a megoldás, bár ma már sok mindent lehet anyakönyveztetni. Valószínűleg egy korábbi lapszám rejtvényét elfelejtették "átírni". Segítek, de - biztosan tudod - további 3 rejtvényt is meg kell fejtened a beküldéshez. A helyes megoldás: tájfutás. Sokáig a távfutás is versenyben volt, de tegnap este némi töprengés után megszületett a megoldás.
a fanny 2020/22 számában a 33.oldalon levő egy a vége rejtvényt képtelen vagyok megfejteni a férfi keresztnév jönne ki valakinek megvan? elküldené ? köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások