Hahó!
Mit szólnátok nyár elején egy kis image-romboláshoz?
Azaz valami kellemes délutánon összejöhetnénk -mi, a nagy szerencsevadászok!- és kapásból kiderülne, hogy tanczos egy böhöm nagy szakállas, queene-nek benzinkút alakú anyajegy van a füle hegyén, novake valójában fiú, stb. :)))
A rácsodálkozásokon túl pedig átalakulhatnánk sztorimesélő brigádba.
Az összejövetelre a belépő tíz tetszőleges vonalkód lenne különböző márkás csokikról, levesporokról, stb. :)
Szerintem sokat tanulhatnánk egymástól... :)
Ismerkedés / társkeresés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 10 oldal |
Kérdezz queene, megpróbálok válaszolni
Olvastátok a főoldalon a hírt? Vajon Big Brother 2 Szilvi járt már itt? :P
Én is tudom ajánlani a Morze-t, igaz nekem már van párom, nyáron leszünk 5 évesek. Én a morzét arra használom, hogy a külföldön élő barátaimmal társalogjak, jobb mint az e-mail. De közben már szereztem a Morze-n egy-két nagyon jófej havert. Igaz este nagyon sok a sexes üzenet, de nem kell lereagálni.
Ismerkedni nagyon sok helyen lehet a neten is!
Én is ajánlok 1-et,2-őt! Pl.nekem a Morze nagyon bejön,és a Korridor cheten is lehet beszélgetni.De van még számos más is,most nem tudnám mind felsorolni. Ja,és a Bulinet is nagyon tetszik,habár vannak ott olyan fazonok,hogy csuda! :)
Én is ajánlok 1-et,2-őt! Pl.nekem a Morze nagyon bejön,és a Korridor cheten is lehet beszélgetni.De van még számos más is,most nem tudnám mind felsorolni. Ja,és a Bulinet is nagyon tetszik,habár vannak ott olyan fazonok,hogy csuda! :)
Szia Rita!
Én asszem, bárhol megfordul ilyen és olyan pasi is. Az én Kedvesem az egyik legjólneveltebb, intelligensebb, tanult (és még jóképű is, de legalábbis egy fokkal szebb az ördögnél, és az pasiban már elég!) krapek, akivel valaha találkoztam. Ő például a Bulineten figyelt. A sok kretén közt. Na?
Egyébként vannak fórumok (például az index.hu-n), ahová nem kifejezett társkeresési céllal járnak az emberek, mégis sokan gabalyodásanak indulnak. Ott hozzászólogatnak mindenféle témához, és nagyjából levehető az IQ, családi állapot, hozzáállás dolgokhoz. S ha szerencséd van, akkor még külsőleg is bejöhet!
Én asszem, bárhol megfordul ilyen és olyan pasi is. Az én Kedvesem az egyik legjólneveltebb, intelligensebb, tanult (és még jóképű is, de legalábbis egy fokkal szebb az ördögnél, és az pasiban már elég!) krapek, akivel valaha találkoztam. Ő például a Bulineten figyelt. A sok kretén közt. Na?
Egyébként vannak fórumok (például az index.hu-n), ahová nem kifejezett társkeresési céllal járnak az emberek, mégis sokan gabalyodásanak indulnak. Ott hozzászólogatnak mindenféle témához, és nagyjából levehető az IQ, családi állapot, hozzáállás dolgokhoz. S ha szerencséd van, akkor még külsőleg is bejöhet!
Most elolvasva úgy látom, hogy talán bántó az előző hozzászólásom. Én titeket is nagyon értelmes, kedves embereknek tartalak, de úgy látom, hogy többségében nők vagytok.
Én 30 éves hajadon vagyok. Próbálkoztam már a netes társkereséssel, de leginkább házas vagy csak szexre vágyó pasasok jelentkeztek. Volt olyan is, aki csak levelezni akart, egy másik illető pedig még a valódi nevét sem volt hajlandó elárulni, de tőlem elvárta, hogy őszinte legyek vele.
Van néhány tippetek, hogy hol lehet értelmes srácokkal találkozni a neten?
Van néhány tippetek, hogy hol lehet értelmes srácokkal találkozni a neten?
Sziasztok Lányok, Fiúk!
33 éves nő vagyok, budapesti. De fura, ezt most először írom le! Ugyanis 11 évig éltem valakivel mással, kicsit odébb. Aztán tavaly márciusban beért a két évvel azelőtti bulinetes regisztrációm gyümölcse. Két évig(!) ugyan még párhuzamosan futott a két kapcsolat, kicsit bele is haltam a döntésbe, de nem volt szabad tovább olyat "játszani". Márciustól már az új választottal gyűjtjük a csokipapírokat... Legnagyobb boldogságom, hogy a régi nemrégen megnősült, és kisbabát várnak az új társsal...! :)
Főként csokiban, édességben, üdítőitalban utazom. Főzni nem nagyon tudok, pelus még nem kell...
Mindenkinek sok-sok vonalkódot kívánok!!!
33 éves nő vagyok, budapesti. De fura, ezt most először írom le! Ugyanis 11 évig éltem valakivel mással, kicsit odébb. Aztán tavaly márciusban beért a két évvel azelőtti bulinetes regisztrációm gyümölcse. Két évig(!) ugyan még párhuzamosan futott a két kapcsolat, kicsit bele is haltam a döntésbe, de nem volt szabad tovább olyat "játszani". Márciustól már az új választottal gyűjtjük a csokipapírokat... Legnagyobb boldogságom, hogy a régi nemrégen megnősült, és kisbabát várnak az új társsal...! :)
Főként csokiban, édességben, üdítőitalban utazom. Főzni nem nagyon tudok, pelus még nem kell...
Mindenkinek sok-sok vonalkódot kívánok!!!
Van köztünk pénzügyes, vagy jogász, vagy valaki, aki tudna nekem válaszolni egy gyermektartással kapcsolatos kérdésre?
Én is keresem Fügit! Ugye nincs baj?
Fügi
Te még vagy nekünk a fórumon?
Fügit keresem!!!
Te még vagy nekünk a fórumon?
Fügit keresem!!!
novake:
Az elso talalkozas sem feltetlenul vontatott. Mikor en eloszor talalkoztam a ferjemmel, annyira ismertuk mar egymast a beszelgetesekbol, hogy csak ugyanazt folytattuk. Mondjuk akkor meg csak baratok voltunk, nem kioltozve, viragcsokor, etterem stb. kellekekkel, hanem egy koliban, en eppen felig melozas kozben voltam, de legalabb nem volt semmi fura, idegen benne. A tobbi talalkozas meg mar teljesen olyan, mintha pl. kozos ismeros reven tortent volna az elso.
queene:
Ismeros sztori, a parom is me'g csalados volt... talan ezert is alltam konnyebben le vele, hogy biztos nem felszedni akar. Aztan csak folytak az esemenyek, es ma mar orulunk, hogy igy tortent, bar egyikunk se igy tervezte.
Az elso talalkozas sem feltetlenul vontatott. Mikor en eloszor talalkoztam a ferjemmel, annyira ismertuk mar egymast a beszelgetesekbol, hogy csak ugyanazt folytattuk. Mondjuk akkor meg csak baratok voltunk, nem kioltozve, viragcsokor, etterem stb. kellekekkel, hanem egy koliban, en eppen felig melozas kozben voltam, de legalabb nem volt semmi fura, idegen benne. A tobbi talalkozas meg mar teljesen olyan, mintha pl. kozos ismeros reven tortent volna az elso.
queene:
Ismeros sztori, a parom is me'g csalados volt... talan ezert is alltam konnyebben le vele, hogy biztos nem felszedni akar. Aztan csak folytak az esemenyek, es ma mar orulunk, hogy igy tortent, bar egyikunk se igy tervezte.
novake
Én nem kerestem, sőt, amikor megismertem, még papíron máshoz tartoztam (bár már külön éltünk). Nem is akartam én új kapcsolatot, de hát a szerelem :))
Én nem kerestem, sőt, amikor megismertem, még papíron máshoz tartoztam (bár már külön éltünk). Nem is akartam én új kapcsolatot, de hát a szerelem :))
nekem is voltak netes ismerettségeim. volt egy nagyon durva csalódás amin családom még most is nevet (elég cikis helyzet volt), meg utána volt egy pár. neten ismerkedtem meg még kb 7 éve egy norvég sráccal is, aki eljött magyarországra és utána én mentem ki Norvégiába. :)
Igazából rájöttem, hogy értelmetlen keresni. Ha jönni akar a szerelem, úgyis megtalál. De azért ideírom a címem: ... :))
Neten meg asszem nem fogok ismerkedni. Az első találkozás olyan vontatott, mindkét fél kicsit hülyén érzi magát...
Neten meg asszem nem fogok ismerkedni. Az első találkozás olyan vontatott, mindkét fél kicsit hülyén érzi magát...
novake: ne add fel, nekem sem elsőre jött be, sőt...:D
Anno én is próbálkoztam netes ismerkedéssel. 4 pasival találkoztam is, ebből 2 halálos csalódás volt, 1ről meg kiderült, hogy itt lakik 2 saroknyira :)) Vele jóban vagyunk, ő magát adta a neten is.
queene: én is sokat jártam régebben a trefortra. :D
Én chat-en (a treforton). Addig beszélgettünk, amíg szükségét éreztük, hogy találkozzunk. Utána már nem volt kérdés, hogy ezt bizony folytatni kell:)
A folytatás ott nyafog a járókában.:)
A folytatás ott nyafog a járókában.:)