Ki mióta játszik...és mivel kezdődött?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 7 oldal |
Én az első fődíjamat 1969-ben nyertem.A főnyeremény annyi kiló Vic keksz volt amennyi a nyertes súlya:sajnos csak 3 éves voltam és nem valami sokat nyomtam.Erről van egy fekete-fehér fotóm.
köszi :)
törpi
gratulálok :)
nekem ezek a "kis" fődíjak is megfelelnének :))
gratulálok :)
nekem ezek a "kis" fődíjak is megfelelnének :))
...melyik pepsi játék volt az? Abból az órából nincs még 1 vhol? :))
Az elején én a fődíjakba nem hittem, de most már igen. :))
Amúgy most már arra kellene rá állnom, hogy 1 nyereményből halmozzak, mert eddig mindenből csak 1-2-3-t adagolok be, helyszűke miatt.
De én 20-22 évesen már átláttam a dolgot... ha vmi csoda nem történik akkor lakást elég nehezen lehet venni manapság. Na meg többiről nem is beszélve.... :))
De egyébként ha jó játékok vannak, és ügyesen vissza forgatja az illető akár meg is lehetne belőle élni. :))
Az elején én a fődíjakba nem hittem, de most már igen. :))
Amúgy most már arra kellene rá állnom, hogy 1 nyereményből halmozzak, mert eddig mindenből csak 1-2-3-t adagolok be, helyszűke miatt.
De én 20-22 évesen már átláttam a dolgot... ha vmi csoda nem történik akkor lakást elég nehezen lehet venni manapság. Na meg többiről nem is beszélve.... :))
De egyébként ha jó játékok vannak, és ügyesen vissza forgatja az illető akár meg is lehetne belőle élni. :))
gyerekkoromba is nyertem néhányszor keresztrejtvényen, Pajtásban , de a mánia kb.2 éve kezdődött. Két hét alatt nyertem vagy 70 üveg AÁ sört, egy kenyérsütőgépet és volt egy hatosom a skandináv lottón. Azóta hullamzóan, de kitartóan játszom, főleg kisebbb nyetremények pottyannak le, de nagy örömmel fogadom őket. Tudom, hogy vár rám a nagy nyeremény, mert mindig is szerencsésnek tartottam magamat az élet minden területén.
ezt a kérdést két felé lehetne osztani,mert nyertem már fődíjat:pl. Nestlével görögországi nyaralást,Helsinkibe nyaralást,repülőjegyekkel stb. vagy autógumikat több,mint 100000ft-ért viszont az autónyertesek mellett eltörpülnek még ezek a fődíjak is.:) Ettől függetlenül én boldog vagyok,csak innét külön helyezném a nagy nyeremény tés a fődíj kérdést :)
Hú már én sem tudom,de arra emlékszem azzal kezdődött,amikor a philips elemekkel megnyertem a fődíjat a hifi tornyot,na meg a pepsivel valami 22 órát,11 polót, 5 pulcsit,agassi teniszütöt,na meg aerobik szettet.Na aztán leálltam egy kicsit,majd újra kezdtem,most meg már megszállott vagyok,férjem szerint beteges:))
De amivel ténylegesen kezdtem és évekig semmit nem nyertem,az a meglepetés újság rejtvényei voltak:((
Bár már kevesebb időm van/lesz rá:(
De amivel ténylegesen kezdtem és évekig semmit nem nyertem,az a meglepetés újság rejtvényei voltak:((
Bár már kevesebb időm van/lesz rá:(
Jó kérdés, engem is érdekel :)
Még kiegészíteném azzal, hogy akik régóta játszanak, nyertek már igazán nagy nyereményt, fődíjat?
Én csak 1.5 éve kezdtem, szinte véletlenül keveredtem erre az oldalra. Elolvastam az előző évi nyereményösszesítő topikot és meggyőzött :))
A fődíj még várat magára, de én az eddigiekkel is elégedett vagyok. :)
Még kiegészíteném azzal, hogy akik régóta játszanak, nyertek már igazán nagy nyereményt, fődíjat?
Én csak 1.5 éve kezdtem, szinte véletlenül keveredtem erre az oldalra. Elolvastam az előző évi nyereményösszesítő topikot és meggyőzött :))
A fődíj még várat magára, de én az eddigiekkel is elégedett vagyok. :)
viszont egy dologra büszke vagyok,hogy rengeteg embert sikerült nyereményjátékkal megfertőznöm és nagyon sok belőle eszméletlen sokat és jót nyert! :)még most is szoktunk nosztalgiázni és akkor mindíg emlegetik,hogy nekem köszönhetik a sok-sok nyereményt! :)
Nekem anyukám foglalkozott rejtvényekkel. Nyert kisebb dolgokat, és egyszer ő nyerte a Meglepetés 5 perces bevásárlását.
2004-ben találtam az oldalra nyár elején, előtte próbálkoztam az algidával sikertelenül, viszont a ramaval összejött egy társas, de nem foglalkoztam nyereményjátékokkal különösebben, csak ha kiszúrta a szemem.
Ez az oldal inditotta el... Igazi főnyereményem még nem volt, de egy jó pár értékesebb műszaki cikket nyertem már..., na meg a sok-sok "apróság":))
2004-ben találtam az oldalra nyár elején, előtte próbálkoztam az algidával sikertelenül, viszont a ramaval összejött egy társas, de nem foglalkoztam nyereményjátékokkal különösebben, csak ha kiszúrta a szemem.
Ez az oldal inditotta el... Igazi főnyereményem még nem volt, de egy jó pár értékesebb műszaki cikket nyertem már..., na meg a sok-sok "apróság":))
Én 96-ban vagy 97-ben kezdtem. Multival, Pepsivel, Balatonnal. A Pepsinél nyertem pár pólót meg plakátot, a többinél semmit.
..és Te gabi? Mikortól, és mivel? (akkor nem delete) :))
engem érdekelne...:)
Akkor Delete... :))
Ez a 90. topic.
gyerek
koromban kezdődött rejtvényekkel,kb. 7 éves lehettem. kis füles stb. majd a vonalbeküldős stb, Rátok pedig a Completta nyereményjátékkor találkoztam,mert rajta volt az üveg nyakán a webcím
koromban kezdődött rejtvényekkel,kb. 7 éves lehettem. kis füles stb. majd a vonalbeküldős stb, Rátok pedig a Completta nyereményjátékkor találkoztam,mert rajta volt az üveg nyakán a webcím
Én kb. 2001 óta játszom!Általában a csokipapírokkal szoktam.Milka, Boci, de a sors fintora, hogy ezekkel még sohasem nyertem!Első nyereményem egy Adidas focilabda volt!
Nagyon jó kérdés, jó, hogy felvetetted.
Anno én is gyűjtötttem a tic-tac vonalkódot... Egy időre leálltam, majd most újra belelendültem a gyűjtésbe. Sajnos csak nemrég találtam rá erre a fórumra.
Anno én is gyűjtötttem a tic-tac vonalkódot... Egy időre leálltam, majd most újra belelendültem a gyűjtésbe. Sajnos csak nemrég találtam rá erre a fórumra.
Ezt már többször meg akartam kérdezni.... :) Ha gond akkor törlés.....
Én 1998 óta játszom, és a tic-tac cukorka vkód gyűjtésével kezdődött. Előtte iskolás koromban csak a kupakokkal játszottam. ( Coca és Pepsi)
Én 1998 óta játszom, és a tic-tac cukorka vkód gyűjtésével kezdődött. Előtte iskolás koromban csak a kupakokkal játszottam. ( Coca és Pepsi)