Sztereó kazettás rádió-magnó ?

Kedves Fortuna.
Tudom sokan kérnék, de ha egy pici lehetőség lenne nagyon szeretnék egy Tv-t nyerni. Mindennél is játszom amivel nyerhető. Kérlek gondolj rám. Hálás vagyok az edigiekért is🙂🙏
Összetörtem a telefonomat, nagyon szeretnék egy másikat...
Kedves Fortuna! Egy tv-t szeretnék de nagyon.Légyszi segíts.
Kedves Fortuna!
Nagyon köszönöm az eddigieket!
Szeretnék egy Roomba-t 🙃 ha tvzni már tudok,legalább takarítson más helyettem 😁
Kedves Fortuna !
A héten nagyon bízom benned ? !!!

Baba címkés feliratozós tusfürdős játék.

Kedves Fortuna! Régen kértem tőled segítséget, most nagyon jól jönne a segítséged. Légyszives holnap segíts!🍀🍀
Kedves Fortuna 🍀
Holnap gondolj rám 🤞
Kedves Fortuna.
Kérlek gondolj rám. Nagyon szeretnék nyerni, de most megint úgy érzem feladom, mert semmi de semmi nem jön össze. Kérlek segíts. De lehet azért nem nyerek kicsiket mert egy nagy vár rám😊🍀 Nagyon szeretném a jelenleg nyerhető autót. Egy szuper fehér. Légy'szi.
Számsorsjáték második-harmadik nyerőosztályával ha megörvendeztetnél Szerencse Istenasszonya!
Lennék oly vidám, fülig érne a szám!
Kedves Fortuna, nagyon szeretlek,
Holnap gondolj rám,mindent bevetek ❤️
Jahh és kevesebb Maxxon játékot,
Játékkarrieremre vet árnyékot 😃
Sok mindennek örülök aminek hasznát is veszem
Nagy nyereményekre vágyom
Köszönöm !
Kedves Fortuna!
Kérlek segíts! Egy guruló járművet szeretnék! Még a kétkerekűvel is megelégednék! Légyszííííí

Szia Fortuna!
Holnap kérlek gondolj rám

hofi,
be fogod tudni vonzani! Biztos vagyok benne
Kedves Fortuna,
Most én is jöttem hozzád egy kicsit, mert nagyon-nagyon régen kértem utoljára. Nagyon szeretném, ha rám is koncentrálnál egy picit. Mindent megteszek, segíts nekem kérlek: Nagy szükségem van rád most!
Szóval megint nagyon vonzanék... azért köszönöm, h vagy... Én mindent megtettem... Fortuna most te vagy soron ... Nagyon nagyon nagyon vonzanám ... biztos tudod, mit...❤️
Ideje nekem is csatlakozni

vágyam,hogy én is megtapasztalhassam,milyen érzés,vmi szuper nyereményt nyerni

mondjuk egy bankkártya feltöltve,nem jönne rosszul,de egy szép autót se utasítanék vissza.Azt mondják merjünk nagyon álmodni

Nekem is jól jönne egy nagyobb összeg. 🙏
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások