Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9272 oldal |
Már írtam Nekik.
info@amagyartermek.hu
NAGYA
írtál nekik ezzel kapcsolatban? Ha igen, biztos hamar javítják...
írtál nekik ezzel kapcsolatban? Ha igen, biztos hamar javítják...
Sziasztok!
A Lidl-Detki nyereményjátékban tévesen szerepel hogy már 1darab Detki termékkel is részt vehetsz a játékban.
A magyaranyerő felületén,feltöltésnél,már két darab terméket kérnék.
Viszont a szabályzatban is 1db terméket írták.
Akkor most mi a mérvadó?🤔
A Lidl-Detki nyereményjátékban tévesen szerepel hogy már 1darab Detki termékkel is részt vehetsz a játékban.
A magyaranyerő felületén,feltöltésnél,már két darab terméket kérnék.
Viszont a szabályzatban is 1db terméket írták.
Akkor most mi a mérvadó?🤔
timotka 2025-09-18 :: 09:32
Ani78
Min bukott el az Aldi Burn?
Ani78
Min bukott el az Aldi Burn?
Volt valamikor a nyáron Penny – P&G játék. Ahhoz kapcsolódóan mentek már ki nyertesértesítők? Köszönöm előre is, ha valaki tud valamit. 🙂
Igen, azt én is láttam vala, bár az sem egyértelmű, hogy a vastag betűs szöveg a felette lévő ponthoz ("Nyeremények", ami ugye tartalmazza a FŐDÍJAKat és az EGYÉB NYEREMÉNYEKet) tartozik vagy csak az EGYÉB NYEREMÉNYEKre vonatkozik.
Ha szigorúan bekezdésben gondolkodunk, akkor ez esetben a ponttal jelölt kifejezés ("Nyeremények") a bekezdés.
Az, hogy a vastagbetűs szöveg az EGYÉB NYEREMÉNYEK után következik csak egy dolog, valahová le kellett írni ezt a korlátozást.
De mindegy már, mire megérkezne a válasz arra a kérdésre, hogy mire gondolt a költő, vége a játéknak... Aki nyert belépőt, pályázzon másik családtag nevére, az a biztos.
Ha a vastagbetűsben azt írták volna a "nyeremény" szó helyett, hogy "belépő", akkor kérdés sem merülhetne fel.
Bízzunk benne, hogy az is nyerhet Kékfog Han Szólót, aki már nyert belépőt. Kellene a PartyBox...
Ha szigorúan bekezdésben gondolkodunk, akkor ez esetben a ponttal jelölt kifejezés ("Nyeremények") a bekezdés.
Az, hogy a vastagbetűs szöveg az EGYÉB NYEREMÉNYEK után következik csak egy dolog, valahová le kellett írni ezt a korlátozást.
De mindegy már, mire megérkezne a válasz arra a kérdésre, hogy mire gondolt a költő, vége a játéknak... Aki nyert belépőt, pályázzon másik családtag nevére, az a biztos.
Ha a vastagbetűsben azt írták volna a "nyeremény" szó helyett, hogy "belépő", akkor kérdés sem merülhetne fel.
Bízzunk benne, hogy az is nyerhet Kékfog Han Szólót, aki már nyert belépőt. Kellene a PartyBox...
Mi van ha nincs is kétezer játékos?...
Vágási 2.0
Ez a mondat viszont az "EGYÉB NYEREMÉNY (belépők) bekezdésben van. Vagyis mindenki legfeljebb egyszer nyerhet belépőt.
A fődíjjal kapcsolatban nem írnak se korlátozásról, se megengedéről.
Ez a mondat viszont az "EGYÉB NYEREMÉNY (belépők) bekezdésben van. Vagyis mindenki legfeljebb egyszer nyerhet belépőt.
A fődíjjal kapcsolatban nem írnak se korlátozásról, se megengedéről.
Milka mozijegy nyereményről küldenek e.mailt ?
...
A lényeg előtte van...
"1 nyertes kizárólag 1 db nyeremény megnyerésére és átvételére jogosult!"
Nem nyugtáról/blokkról ír, hanem személyről, azaz nyertesről.
Volt már ilyen egy pár évvel ezelőtti vodkás játékon: aki nyert egy nyomorult napi nyereményt (póló + valami filléres sz@r), az nem nyerhetett fődjat, ami egy utazás vala Finnországba. Ha már nyertél bármit, befejezted a játékot.
Ebbe a jsz-ba bele kellett volna írni, hogy a fődíjak sorsolásában az összes érvényes pályázat részt vesz. De nincs benne.
A lényeg előtte van...
"1 nyertes kizárólag 1 db nyeremény megnyerésére és átvételére jogosult!"
Nem nyugtáról/blokkról ír, hanem személyről, azaz nyertesről.
Volt már ilyen egy pár évvel ezelőtti vodkás játékon: aki nyert egy nyomorult napi nyereményt (póló + valami filléres sz@r), az nem nyerhetett fődjat, ami egy utazás vala Finnországba. Ha már nyertél bármit, befejezted a játékot.
Ebbe a jsz-ba bele kellett volna írni, hogy a fődíjak sorsolásában az összes érvényes pályázat részt vesz. De nincs benne.
Vágási 2.0
A nyertes blokkok/számlák nem vesznek részt a pótnyertesek sorsolásán
mit állít?: nem vesz rászt
hol nem? a PÓTNYERTES sorsolásán.
Mi nem vesz részt? a nyertes blokk.
Ebből következik további ,blokkokal részt veszel a további nyeremények sorsolásán, így nyerhetsz pl hangszórót.
további nyelvtani tanácsokért kövess be
A nyertes blokkok/számlák nem vesznek részt a pótnyertesek sorsolásán
mit állít?: nem vesz rászt
hol nem? a PÓTNYERTES sorsolásán.
Mi nem vesz részt? a nyertes blokk.
Ebből következik további ,blokkokal részt veszel a további nyeremények sorsolásán, így nyerhetsz pl hangszórót.
további nyelvtani tanácsokért kövess be

Gia, sajnos a telefon átírta a nevet.
Gyakran
1 személyes jegy nyerhető, én nyertem és 1 személyre szól.
1 személyes jegy nyerhető, én nyertem és 1 személyre szól.
Gia
Nekem sem volt egyértelmű,de sehol nem írja,hogy páros jegy lenne .
Nekem sem volt egyértelmű,de sehol nem írja,hogy páros jegy lenne .
Sziasztok! Superalbum nagykoncertre páros jegy a nyeremény vagy 1 személyes? Számomra nem egyértelmű.
Bennszülött 2025-09-17 :: 12:21
csillagszemű
https://florafoodjatek.hu/rama
De ezért kár új topicot indítani.
1. Ha rákattintasz a játékra, elnavigál hogy mi után hova kell menni.
2. Ha mégsem egyértelmű, ott van a Kérdések, válaszok topic...
(szerintem)
csillagszemű
https://florafoodjatek.hu/rama
De ezért kár új topicot indítani.
1. Ha rákattintasz a játékra, elnavigál hogy mi után hova kell menni.
2. Ha mégsem egyértelmű, ott van a Kérdések, válaszok topic...
(szerintem)
csillagszemű 2025-09-17 :: 11:51
Hol tudom feltölteni a Rama kódot?
Hol tudom feltölteni a Rama kódot?
Superalbum Nagykoncert:
A jsz:
"1 nyertes kizárólag 1 db nyeremény megnyerésére és átvételére jogosult! A nyertes blokkok/számlák nem vesznek részt a pótnyertesek sorsolásán."
Ez annyit tesz, hogy aki nyert BP belépőt, az mást (pl. Partyboxot) nem nyerhet vagy csak az a nyertes blokk nem vesz részt a fődíj-sorsolásból és a többivel (ha van), nyerhet hangszórót is?
Nem mindegy, mert ha az előbbi, akkor nincs értelme több nyerő terméket venni...
A jsz:
"1 nyertes kizárólag 1 db nyeremény megnyerésére és átvételére jogosult! A nyertes blokkok/számlák nem vesznek részt a pótnyertesek sorsolásán."
Ez annyit tesz, hogy aki nyert BP belépőt, az mást (pl. Partyboxot) nem nyerhet vagy csak az a nyertes blokk nem vesz részt a fődíj-sorsolásból és a többivel (ha van), nyerhet hangszórót is?
Nem mindegy, mert ha az előbbi, akkor nincs értelme több nyerő terméket venni...
Nem ismerős valakinek ez a cég? Mit küldhet?
BT-Mail Box 694 Bt
BT-Mail Box 694 Bt