Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9362 oldal |
Lidl whiskast pótnyertes. Grat! Klassz nyertesség.
Ez mi lehet?
Gratulálunk! 100 000 forintot nyert a Whiskas nyereményjátékán. Kérjük, küldd el nevedet, telefonszámodat, IBAN számodat és a Whiskas vásárlást igazoló blokk fényképét a következő e-mail címre: whiskashu@promotioncustomerservices.com hogy elküldhessük neked a nyeremén
06 70 717 8581?
Gratulálunk! 100 000 forintot nyert a Whiskas nyereményjátékán. Kérjük, küldd el nevedet, telefonszámodat, IBAN számodat és a Whiskas vásárlást igazoló blokk fényképét a következő e-mail címre: whiskashu@promotioncustomerservices.com hogy elküldhessük neked a nyeremén
06 70 717 8581?
Intersparban is van. Az is egy car játék. Simán alá lehet nézni, anélkül, hogy kinyitnád.....
Auchan ban kaptam már promósat illetve Lidl
Auchan ban kaptam már promósat illetve Lidl
Loctite nyertesekről lehet tudni?
Budapesten.. én még nem láttam...
New gen energiaital akciós nyitókódos terméket hol kapható?
Az aldi burn esetében elöző játéknál különböző karakterű volt, onnan tudták az aldis. (asszisztensem mondta... )
Nestlé plüss nyuszi mindenkinek megérkezett? Itt eléggé várják már...
Szeretném megkérdezni, hogy a Lidl-Whiskas játéknál visszatérítést kapott-e valaki?
Ha a fedett Hungaroring tribünre (leánykori nevén: Supergold) szólnak a Heineken tikettek, azok ára 565 EUR. Darabonként. Tehát olyan 200ezer forint 1 db jegy.
És ha valóban így működik, hogy a két megadott e-mail címre küldött linken olyan adatokat adsz meg, amit akarsz akkor az égvilágon semmi értelme annak, hogy csak a nyertes + 1 fő részére küldik ki a linket... És persze az is kérdéses, hogy ellenőrizni fogják-e, hogy akik bemennek azzal a két tikettel, 18 éven felüliek vagy sem...
Na mindegy.
És ha valóban így működik, hogy a két megadott e-mail címre küldött linken olyan adatokat adsz meg, amit akarsz akkor az égvilágon semmi értelme annak, hogy csak a nyertes + 1 fő részére küldik ki a linket... És persze az is kérdéses, hogy ellenőrizni fogják-e, hogy akik bemennek azzal a két tikettel, 18 éven felüliek vagy sem...
Na mindegy.
Rita21
köszi az infot
köszi az infot

Amúgy meg érdekes mert a jegyeket egy később jövő emailben kell névre bejegyezni mindkét fél kap róla egy mailt ott neked kell kitölteni az adatokat név születési dátum stb szóval azcok hogy te leadodba szervezőknél a neveket email eket de a későbbi linken tebadod meg a nevet 🤔
F1 jegy kapcsán . A jegy a rajtnál lévő tribun re szól fedett részre ahogy a díjátadót is jó lehet majd látni valamint nagy kivetítőkön követni a pálya többi részén történő eseményeket . Én megnéztem ilyen jegyet már nem is lehet venni a jegyértékesitő oldalon a két jegy átszámítva 170 körül van árban
Akinek van jegye, az nyilván ne játsszon a saját nevén jegyért. Egyébként elég határozottak abban, hogy az egyik jegy a nyertes nevére kerülhet csak.
Heineken
Azért ez elég bolondság. A BL jegyeknél pl. bárki nevét még lehetett adni, most meg van korlátozás?
Ráadásul nekem pl. van mind 3 napra jegyzem, ha most nyerek velük akkor mit is csinálok a dupla jegyemmel ? (Azért ezt próbáljátok velük megbeszélni szerintem....)
Árkategóriát tekintve nem tudok nyilatkozni.
Azért ez elég bolondság. A BL jegyeknél pl. bárki nevét még lehetett adni, most meg van korlátozás?
Ráadásul nekem pl. van mind 3 napra jegyzem, ha most nyerek velük akkor mit is csinálok a dupla jegyemmel ? (Azért ezt próbáljátok velük megbeszélni szerintem....)
Árkategóriát tekintve nem tudok nyilatkozni.
Sziasztok! Van most vlmilyen jatek a MediaMarktnal?
...semmi info , várjunk hátha valaki reagál a kérdésedre.
( nekem nem igazán szoktak, max.sada,de ő sem tudhat mindent😊)
😊😬😉
( nekem nem igazán szoktak, max.sada,de ő sem tudhat mindent😊)
😊😬😉
köszi, akkor ezt a részét jól gondoltam
A jegy ártipusáról tudsz valamit esetleg?
A jegy ártipusáról tudsz valamit esetleg?