Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9330 oldal |
Módosult a milka, már a vásárlás időpontját is kérik! HELYES!!!!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Tegnap este írtam a Milkának, lehet hogy feleszméltek. Bár csak dátumot kér, óra percet még nem...Alakul ez.
Milka-nál már kér időpontot is feltöltésnél.
Apt? ...és hányszor töltsem fel?
Atyaég...
Atyaég...Gyorsasági és napi nyereményről 30-360 percen belül értesít a nyertességről.
Egy játékos 5 pályázatot küldhet a játék ideje alatt.
Egy játékos 5 pályázatot küldhet a játék ideje alatt.
Gloria91:köszönöm szépen!
Én 6:45- kor töltöttem Spar Maggit de még nem kaptam semmit.
Én a Spar Maggit reggel 8: 30 körül töltöttem fel, de nem jött nyertes értesítés.
Vagy majd ezután...
Vagy majd ezután...
Csak nekem nem sikerült regisztrálnom a milkán?
Paintuci
AP kódot kell feltölteni!
AP kódot kell feltölteni!
Vágási2.0
Igen a heti nyereményt és az utazást 3 blokkal (3 tulajdoni lap) az autóváráslási utalványt 6 blokkal végig lehet játszani.....DE remélem még módosítanak a beazonosításon legalább még dátum, nyugtaszám stb..még kérnek a felületen
Igen a heti nyereményt és az utazást 3 blokkal (3 tulajdoni lap) az autóváráslási utalványt 6 blokkal végig lehet játszani.....DE remélem még módosítanak a beazonosításon legalább még dátum, nyugtaszám stb..még kérnek a felületen
Ap-t töltöttél fel?
Szia. @Paintuci: Töltöttem fel én is, de azt írta ki, hogy ha nyertem 60-360perc között kapok tájékoztatást emailben. 2 órája töltöttem fel úgyhogy, bizakodom
A milkánál akkor mit kell tölteni?
Sziasztok... A Spar maggi játéknál a gyorsaságit jelzi?
Áhh, rájöttem, hogy hogyan lehet gyűjtögetni tulajdoni lapokat.
Miután bepötyögtem az Ap-t, utána kell válasuztani a szerencsekártya és a tulajdoni lap között, és miután rányomtam a tulajdoni lapra, utána is rá kell nyomni az egyikre. (Az egyikkel londoni út nyerhető a másikkal 100e forint, és ha mindkettő megvagyon, az lesz 1 esély a kocsiutalványra.)
De szerintem be fogják kérni a nyertesektől a blokkok képét, annyit, amennyiszer pályáztak az adott AP kóddal, Tehát a londoni út esetében legalább hármat, a kocsiutalvány esetében legalább hatot. Ha mégsem így lesz, mert csak 1 blokkot kérnek be, akkor az érdekes lesz, mert akkor 1 blokkal végig lehet játszani a játékot.
Miután bepötyögtem az Ap-t, utána kell válasuztani a szerencsekártya és a tulajdoni lap között, és miután rányomtam a tulajdoni lapra, utána is rá kell nyomni az egyikre. (Az egyikkel londoni út nyerhető a másikkal 100e forint, és ha mindkettő megvagyon, az lesz 1 esély a kocsiutalványra.)
De szerintem be fogják kérni a nyertesektől a blokkok képét, annyit, amennyiszer pályáztak az adott AP kóddal, Tehát a londoni út esetében legalább hármat, a kocsiutalvány esetében legalább hatot. Ha mégsem így lesz, mert csak 1 blokkot kérnek be, akkor az érdekes lesz, mert akkor 1 blokkal végig lehet játszani a játékot.
Szia Törpi! Nekem még nem jött meg a Coca-Cola pohár.
Én már írtam, de nem is reagáltak rá...
Fogok írni a Milkának, hogy ez így vicc. A feltöltési felület meg a JSZ abszolút nincs összhangban. Meg alig működik az oldal.
De az egy kicsit vicces a milkánál, hogy bármennyiszer regisztrálhatsz egy blokkot....semmi több beazonosítás...és ha megnyered a 100.000,- forintot?.....előveszel 3 blokkot amivel végig lejátszod az egész játékot?!! Kicsit fura ez a lazaság....lehet belső nyertesség lesz :-(