Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9303 oldal |
Nekem most a feltöltésnél azt írta, nem ismerhető fel a rendszerükben a kiskereskedő, majd amikor ellenőriztem, hogy márpedig a Rossmannt jelöltem és az is van a blokkon, az újbóli feltöltésnél már duplikációt írt ki. F.sza.
A NIVEA blokkomat nagy nehezen, sokadik próbálkozásra fel tudtam tölteni, viszont most azt írja, hogy "Duplikált beküldés észlelve"
Ezek szerint lehet, hogy a hibaüzenet ellenére is elfogadta a pályázatomat már az elején....?
Ezek szerint lehet, hogy a hibaüzenet ellenére is elfogadta a pályázatomat már az elején....?Coca cola appban a játékok másnak sem működnek? Mindenre azt írja hogy hiba..
Cirbolya
Még nem, január 21-én jött a novemberi ajándékcsomagjuk, akkor ez kb február vége fele érkezik.
Még nem, január 21-én jött a novemberi ajándékcsomagjuk, akkor ez kb február vége fele érkezik.
A decemberi Ecofamily P&G napi nyeremény ajándékcsomagot megkapta már, aki nyert?
Nivea-saga:
Tegnap írtam a magyar lebonyolítónak (Dentsu Creative Hungary Zrt.), semmi válasz....
És továbbra sem lehet feltölteni pályázatot.
Tegnap írtam a magyar lebonyolítónak (Dentsu Creative Hungary Zrt.), semmi válasz....
És továbbra sem lehet feltölteni pályázatot.
Fit müzli februári havi nyertese már megvan
A Screvo másnál sem működik? Vagy már volt téma csak elkerülte a figyelmemet 

Alattad 04:52-kor Vágási.
Próbálta már valaki a Niveát? Sehogy sem tudom feltölteni a bokkot se telefonról, se pc-ről, több böngészőből se, pedig kipipálja az összes adatot, a telefonszámot is a megfelelő formátumban adtam meg, de anélkül is próbáltam:
„A megadott adatok nem helyesek.
Sajnáljuk, hiba történt. Kérjük, próbáld meg később."
„A megadott adatok nem helyesek.
Valóban.
Vasárnap írta be Vágási az infokba.
Vasárnap írta be Vágási az infokba.
Fáreó, én most rákerestem, ez lesz az szerintem https://www.nivea.hu/utazzmadridba
Sziasztok.
Cc Fanta játékon nyert Xbox Game Pass Ultimate 1 hónapra felhasználható, de csak új előfizetők számára.
A Fiamnak meglévő fiókja van.
Tudtok valami trükköt, hogy mégis feltudjuk azon belül használni?
Ha nincs eladó lesz.
Cc Fanta játékon nyert Xbox Game Pass Ultimate 1 hónapra felhasználható, de csak új előfizetők számára.
A Fiamnak meglévő fiókja van.
Tudtok valami trükköt, hogy mégis feltudjuk azon belül használni?
Ha nincs eladó lesz.
Mivel játszik a Nivea és hol ? nem találom itt az új nyereményjátékok között.
Google Chrome, Microsoft Edge: egyik sem jó.
+ infó: Inkognitó módban sem jó. Telefonról sem.
Nivea feltöltés nem megy.
Minden rubrika mellett van zöld pipa, a kép 10MB alatti, de:
"A megadott adatok nem helyesek.
Próbáltam ékezetek nélkül, úgy sem jó.
A nyugtaszám (AP kód) esetében is variáltam, mindig zöld pipás lett, de hiába...
Mi a titok?
Minden rubrika mellett van zöld pipa, a kép 10MB alatti, de:
"A megadott adatok nem helyesek.
Próbáltam ékezetek nélkül, úgy sem jó.
A nyugtaszám (AP kód) esetében is variáltam, mindig zöld pipás lett, de hiába...
Mi a titok?
De,jó volt,mert más ilyen képfeltöltős játékok mennek,mentek.
Valami nem jó a telódon ?
Nálam mobilról Crom-al, Firefoxal, Safarival, Duck-Duck-al és Opera böngészővel , se töltődik fel a blokk képe.
és nem aktívizálódik a feltöltés gomb se.
és nem aktívizálódik a feltöltés gomb se.