Sziasztok!
GLS hozza, feladó MB.
Ez valami nyeremény lenne, vagy átverés?
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9376 oldal |
Nekem még mindíg nem érkezett meg a Coca-colás Sziget jegy. Tudtok adni nekem e-mail címet,ahová lehetne nekik írni. pl. aki már megkapta a jegyet. köszi
Aki játszik Alza legos játékkal az email meg jött nektek?
délelőtt töltöttem fel , most jött email a baba tüsfürdőről , szóval még van
A Baba (Eco Family) vásárlás után még jár ingyenes termék? Vagy már lepörgött az 1000 db? Köszönöm, előre is.
Magyar termék bővült az egyéb üzletek kel
Töltsd fel az ő adataival
Sziasztok! A keresztfiam nem hajlandó részti semmilyen nyereményjátékban ezért ha tudomása van valamilyen promócióról nekem szokta adni a blokkjait annélkül,hogy kérném illetve hiába is mondom,töltse fel. Most kaptam 2 OMV s blokkot amin viszont rajta van a Supershop kártya száma Mi a véleményetek feltölthetem?
Sziasztok. A magyartermék játékba nincs a mizo laktózmentes kakaó. Írtam nekik
Szerintetek ?
Szerintetek ?
A Nestlén pontokért beváltott Tefal edényt vár még valaki?Még az első fordulóban lett beváltva.
mizo még nekem sem utalt
igen, azt kitöltöttem
de azt egyből ki kellett tölteni 2 napon belűl a linken keresztül a nyereményeimnél
igen!
törpi: köszönöm szépen. Napot kellett már választanod?
Még én sem kaptam meg,igaz a végén nyertem ,talán utolsó előtti napon
Sziasztok! Coca-cola szigetjegyet vár még valaki?
Rossmann
Ha beváltod az e-mail-ben kapott kedvezménykódodat az üzletben (és előtte természetesen beváltáskor/fizetéskor csippantod a Rossmann kártyádat is), akkor automatikusan benne vagy a játélban a fődíjért, igaz?
Tehát most nem kell a blokkal külön pályázni.
Ez olyan Penny-feeling, de jobb.
Ha beváltod az e-mail-ben kapott kedvezménykódodat az üzletben (és előtte természetesen beváltáskor/fizetéskor csippantod a Rossmann kártyádat is), akkor automatikusan benne vagy a játélban a fődíjért, igaz?
Tehát most nem kell a blokkal külön pályázni.
Ez olyan Penny-feeling, de jobb.
Magyar termék
Cba és coop saját márkás terméket
A Spar az auchan a metró a resco v a kifli.hu árul?
Cba és coop saját márkás terméket
A Spar az auchan a metró a resco v a kifli.hu árul?
igen, várom még én is