Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 9168 oldal |
Nekem meg a Nivea termékemet
Nekem ma Douwe Egberts nyereményt hozott.
Tudja valaki, hogy a Fáma Futár mit szállít ki?
törpilla, melyik játékkal nyerted a csomagot?(én is várok egyre)Gratulálok
pieceofluck!
A napi nyertességről másnap jött email.
A napi nyertességről másnap jött email.
Köszi, lehet igazad van. Mindenesetre ők nem válaszoltak a kérdésemre, inkább nem töltök fel ilyen blokkot.
rigop
Biztosan.
Biztosan.
weber
Nem hiszem. Az nem a szervező terméke.
Nem hiszem. Az nem a szervező terméke.
Nutella napi/heti nyertességről a nyertes feltöltést követően kb. mikor kapott értesítést, aki nyert? Köszönöm előre is.
Sziasztok!
Orlenes 10 ezres benzinkártyával lehet-e 25 litert tankolni úgy, hogy a 10e feletti részt készpénzzel fizetem?
Orlenes 10 ezres benzinkártyával lehet-e 25 litert tankolni úgy, hogy a 10e feletti részt készpénzzel fizetem?
Szerintetek az M&M-ses játékban játszik az M&M-ses Danone?
Magic 17 egész hétvégén rossz az oldaluk ami elég dühítő tegnap is isa is voltak jó nyeremények csak esélytelen pályázni . Írtam nekik
Sziasztok !
Tibi csoki bizonylatot próbálom feltölteni. De meg sem mozdul az ablak. Ti hogy tudtátok beküldeni?
Tibi csoki bizonylatot próbálom feltölteni. De meg sem mozdul az ablak. Ti hogy tudtátok beküldeni?
Meg kell kérdezni a Maxxontól, hogy ez tudatos vagy véletlen?
EvandEra 2024-11-10 :: 11:40
Jól láttam, hogy a TESCO- OOOPS! nyereményjátékon egyedül a 40 tekercses wc papír nem játszik?
Jól láttam, hogy a TESCO- OOOPS! nyereményjátékon egyedül a 40 tekercses wc papír nem játszik?
agi80: nem.
Sziasztok
Ecofamily - nyerj a milka termékekkel játéknál kapott már valaki 10.000,- forintos ajándékkártyát?
Ecofamily - nyerj a milka termékekkel játéknál kapott már valaki 10.000,- forintos ajándékkártyát?
Köszönöm szépen a választ
Nem írja ki egyből. Egy automata e-mail azonnal érkezik a sikeres feltöltésről. De a nyertességről később küldik.
Kitkat nél a nyerést egyből kiírja a feltöltés után vagy email jön ha nyert a pályázat ?