Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 511 oldal |
Ezt a játékot megint jól megszervezték. Ezt nem kéne szó nélkül hagyni. Valaki azért nem nyer mert előtte már más is fizetett ugyanannál a pénztárnál. Egy kicsit furcsa.
sada Hozzászólás - 2007. április 27. :: 14:07
Sőt, kiírja:
"Nézd meg a kódot mégegyszer! Ügyelj a formátumra, minta:
AP123456789"
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:49
A got2b-nél először a tr. számot irtam be,de nem fogadta el.
Utána az AP számot szóközzel,az se volt jó.Végül szóköz nélkül nyertem pólót a lányom nevén. Ő lett az első nyertes
Sőt, kiírja:
"Nézd meg a kódot mégegyszer! Ügyelj a formátumra, minta:
AP123456789"
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:49
A got2b-nél először a tr. számot irtam be,de nem fogadta el.
Utána az AP számot szóközzel,az se volt jó.Végül szóköz nélkül nyertem pólót a lányom nevén. Ő lett az első nyertes
Pancsabi Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:33
Valamit elszúrtak, merta szórólapon TR számot is írtak, hogy kell küldeni.
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:29
A Váci úti Tescoban melyik pénztárhoz ne álljak, ha nem szeretnék így járni?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:16
szabcsina Örülök,hogy sikerült neked is. Mennyi ismerős név
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:01
Képzeljétek visszamentem a Tescoba, és visszakértem a pénzt!Aztán meg egy másik pénztárnál álltam sorba, ennek ugye már más volt az AP száma!Még jó, hogy 10 percre lakom a Tescotól!Ezzel már nyertem!
Csak tökre felháborító, hogy azt írják egyedi kód, közbe meg gondolom azok, akik pl. játszani szeretnének, és beállnak abba a sorba, ahol már egy nyertes regisztrált, kiírja nekik is, hogy már regisztrálva lett a blokk!Így kidobott 1000Ft-ot, hiába lett volna benne a 222 beküldőbe!
Ezek a szervezők sohasem gondolkodnak, mielőtt nyereményjátékot szerveznek!
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:54
törpi: hiába, attól ha elcseréli az AP szám nem fog megváltozni. Nem segít a dolgon.
törpi Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:28
szabcsina: próbáld elcserélni,beírni a Fórumba,hátha más is így járt!
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:20
1db Got2b póló!
De kettőt vettem, és külön blokkoltattam, de az AP szám minda2nek ugyanaz lett!Így a másikat nem fogadja el, mivel ezzel a kóddal már regisztráltak!
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:32
Bocsi, most olvastam, hogy Neked sikerült Gratulálok
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:30
Szökebabu: sikerült pólót nyerni? Eddig 3 nyertes van a listán.
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:19
egy termék is elég.Én hajlakkot vettem 999ft.Ennyit biztos megér a póló
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:15
Szia!
Mozillával sikerült!
Köszönöm, és gratu neked!
Lehet még egy kérdésem?Egy db bármilyen terméket kell vennem, mert nincs Tescos újságom!Segítenél?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:13
Az van ráirva,hogy"KEll több?"
Most már Mozillával is bejön.
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:08
De nekem nincs ott Tescos felirat!És explorerrel van megnyitva!
Ilyenkor mi van?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:02
Explorerel próbáld! és az intro átugrása után a fickó melletti narancssárga mezőben kell kattintani a tescos feliratra!
Adatlap kitöltése után az AP számot kell beirni kötőjel nélkül.Rögtön jött az email
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 10:59
És hogy?Én még mindig nem találom a honlapon, ahol regizni kell!Írd meg légyszike!
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 10:56
Nyertem a got2b-n egy pólót!!!
Valamit elszúrtak, merta szórólapon TR számot is írtak, hogy kell küldeni.
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:29
A Váci úti Tescoban melyik pénztárhoz ne álljak, ha nem szeretnék így járni?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:16
szabcsina Örülök,hogy sikerült neked is. Mennyi ismerős név
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 13:01
Képzeljétek visszamentem a Tescoba, és visszakértem a pénzt!Aztán meg egy másik pénztárnál álltam sorba, ennek ugye már más volt az AP száma!Még jó, hogy 10 percre lakom a Tescotól!Ezzel már nyertem!
Csak tökre felháborító, hogy azt írják egyedi kód, közbe meg gondolom azok, akik pl. játszani szeretnének, és beállnak abba a sorba, ahol már egy nyertes regisztrált, kiírja nekik is, hogy már regisztrálva lett a blokk!Így kidobott 1000Ft-ot, hiába lett volna benne a 222 beküldőbe!
Ezek a szervezők sohasem gondolkodnak, mielőtt nyereményjátékot szerveznek!
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:54
törpi: hiába, attól ha elcseréli az AP szám nem fog megváltozni. Nem segít a dolgon.
törpi Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:28
szabcsina: próbáld elcserélni,beírni a Fórumba,hátha más is így járt!
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 12:20
1db Got2b póló!
De kettőt vettem, és külön blokkoltattam, de az AP szám minda2nek ugyanaz lett!Így a másikat nem fogadja el, mivel ezzel a kóddal már regisztráltak!
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:32
Bocsi, most olvastam, hogy Neked sikerült Gratulálok
ördöglakat Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:30
Szökebabu: sikerült pólót nyerni? Eddig 3 nyertes van a listán.
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:19
egy termék is elég.Én hajlakkot vettem 999ft.Ennyit biztos megér a póló
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:15
Szia!
Mozillával sikerült!
Köszönöm, és gratu neked!
Lehet még egy kérdésem?Egy db bármilyen terméket kell vennem, mert nincs Tescos újságom!Segítenél?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:13
Az van ráirva,hogy"KEll több?"
Most már Mozillával is bejön.
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:08
De nekem nincs ott Tescos felirat!És explorerrel van megnyitva!
Ilyenkor mi van?
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 11:02
Explorerel próbáld! és az intro átugrása után a fickó melletti narancssárga mezőben kell kattintani a tescos feliratra!
Adatlap kitöltése után az AP számot kell beirni kötőjel nélkül.Rögtön jött az email
szabcsina Hozzászólás - 2007. április 27. :: 10:59
És hogy?Én még mindig nem találom a honlapon, ahol regizni kell!Írd meg légyszike!
szökebabu Hozzászólás - 2007. április 27. :: 10:56
Nyertem a got2b-n egy pólót!!!
Cirbolya
Azért írjál.
Sok lúd disznót győz.
V. nem.
Azért írjál.
Sok lúd disznót győz.
V. nem.
Hát, azért nem hinném, hogy pl. a letépett kódú Barillákat el tudták adni...:(
sada,
akkor én már nem írok.;) Pedig abban bízva, hátha nem falra hányt borsó lesz, én el is tettem a Pickes blokkjaim.:)
akkor én már nem írok.;) Pedig abban bízva, hátha nem falra hányt borsó lesz, én el is tettem a Pickes blokkjaim.:)
Viki: köszi,sikerült:)
Gia
Én ezt már egy hete megírtam a picknek, de annyit sem válaszoltak, hogy fapapucs.
Én ezt már egy hete megírtam a picknek, de annyit sem válaszoltak, hogy fapapucs.
Nálunk a CBA-ban van ilyen Scooby-s szórólap, ha esetleg végképp nem tudtok hozzájutni, eltúrázok érte és postázok, akinek kell.
Móni: átküldtem jpg-ben is hátha úgy ki tudod nyomtatni.
Viki: pedig van. :((mindjárt rok,köszi
Na letöltöttem, elküldtem.
Törpi: mert biztos nincs Acrobatod. Letöltsem Neked?
a Pick oldaláról meg nem tudja a gépem letölteni a lapot.:((
Danone-hoz promós borítékot tettek ki, de szórólapot nem.
Kiegészítésül az alattam szólóhoz :) még annyit, hogy bár a termék mindenhol kapható, a szórólapot, amire felragaszthatnám, még sehol sem találtam. :( Ugyanez a helyzet a Danone-val: sehol nincs szórólap, jokerrel. fel is hívtam a Danone-t, ahol pofátlanul azt mondták, hogy tutti, hogy vitt ki mindenhová a területi képviselőjük, ahol már az új joghurt kapható. No, ezután több bolt vezetőjével is beszéltem, sehol még csak nem is hallottak szórólapról, nemhogy látták volna :((
Pick-Scooby Doo játékot sem a becsületes játékosoknak találták ki. Ma találkoztam az akciós csomagolással, vonalkóddal együtt kívül van a matrica. Csak az nem szedi le, aki nem akarja, mivel blokkot nem kérnek a játékhoz. Ennek egyenes következménye, hogy vonalkód nélkül nem tudják majd eladni a terméket.
Nem igaz, hogy a szervezők nem tanulnak saját, vagy mások hibájából.
Lelkiismeretfurdalás nélkül leszedem a játékos matricákat a termékekről (pl.Iglo, Barilla), és nyerek is velük rendszeresen, de soha nem abban az esetben, ha ezzel a terméket károsítom. És nagyon felháborít ha látom, hogy a polcokon ilyen cuccok vannak. Pl. Knorr leveskockáról letépve a vonalkód.
Csak azért írom ezt be, hátha a Pick is olvassa.
Nem igaz, hogy a szervezők nem tanulnak saját, vagy mások hibájából.
Lelkiismeretfurdalás nélkül leszedem a játékos matricákat a termékekről (pl.Iglo, Barilla), és nyerek is velük rendszeresen, de soha nem abban az esetben, ha ezzel a terméket károsítom. És nagyon felháborít ha látom, hogy a polcokon ilyen cuccok vannak. Pl. Knorr leveskockáról letépve a vonalkód.
Csak azért írom ezt be, hátha a Pick is olvassa.
Minya, bocs, beírás után rögtön el is kellett rohannom, így csak most tudok válaszolni. Igen, mailt írtam az itt, a fórumon beírt címükre: 2007garnier@publicisdialog.hu.
Nem lettem boldog a választól. Igaz, nekem első körben jól sikerültek a netes regik, a következő fordulóban pedig nem jutott rá időm, hogy postázzam, így bíztam benne, hogy hátha rendben lesz megint... Hát nem jött be! :(
Nem lettem boldog a választól. Igaz, nekem első körben jól sikerültek a netes regik, a következő fordulóban pedig nem jutott rá időm, hogy postázzam, így bíztam benne, hogy hátha rendben lesz megint... Hát nem jött be! :(
Most állítottam meg a házunk előtt az énekelős autót.
Kérdeztem a jelenlegi akciójukról ,amit a nyereményjáték infóban olvastam./próbáltam volna kunyizni a bögréből /.Azt válaszolta a "kedves" úr ,hogy ez már lejárt akció a télen volt, és csak akkor járt az ajándék, ha "vadonatúj" vevőt cserkésztek be ,és azonnali vásárolni kellett mindkét /régi és új / vásárlónak.Hiába hívtam oda az új szomszédomat,ennél az autónál ma nincs akció.
Kérdeztem a jelenlegi akciójukról ,amit a nyereményjáték infóban olvastam./próbáltam volna kunyizni a bögréből /.Azt válaszolta a "kedves" úr ,hogy ez már lejárt akció a télen volt, és csak akkor járt az ajándék, ha "vadonatúj" vevőt cserkésztek be ,és azonnali vásárolni kellett mindkét /régi és új / vásárlónak.Hiába hívtam oda az új szomszédomat,ennél az autónál ma nincs akció.
Évi**, honnan tudod ? Írtál nekik e-mailt ?