Sziasztok!
A palmi játékon a keresztrejtvénynél valaki tudna nekem segíteni, mert a vége valahogy nem akar kijönni:(
Köszi
...hát igen jól mutatna egy narancs színű oldaltáska is. Azt el tudnék képzelni. :)
De tényleg kék, és piroson kívül látott vki még valamilyet? :-/
Már a Csepeli Tescoban is elfogytak 16:00 óra körül a hűtőtáskák, így tegnap 2 öngyújtót, ma pedig egy oldaltáskát "szereztem"!
Ma direkt az Intersparba is elmentem az oldaltáska miatt, mert ott a múlt héten volt kék is, de most már ott sem volt!
A hosstess csaj azt mondta, hogy nekik a tréningen viszont 4 féle színű oldaltáskát mutattak, hogy annyi lesz! Még jó, hogy a mi Tesconkban csak piros van!!!!:(
Pall Mall-esek vannak ma a szolnoki TESCO-ban.
Nem voltam elég részletes az Europarkban, és a Váci u. Tescoban nem volt htatyi. :| Viszont amikor a kirakos játék volt azok hmágnesek voltak. :((
De még milyen jók. :)) Nem hogy olyan ajándék is lenne. :|
tegnap az Árkádban Interspar voltak a hosstesek szombaton is lesznek gondolom
volt minden ajándék, öngyújtó,hamutálas is,kistáska piros, kék, hütőtáska
Ma a Váci úti Tescoban lesz hűtőtatyó.
Mindkét helyen volt hűtőtatyó.
Paint
Én ma a Tescoban tettem szert egy hűtőtáskára ( Megapark ). Az Europarkban is voltak hosstesek.
Nem volt ma hütőtáska se a sparban se a tescoban. :(
lukrecica
A kis és nagy betű,valamint az ékezet is számit !!! Bármelyiknél követsz el
hibát,nem enged belépni !!!
sziasztok, az a bajom, hogy nem tudok a játék oldalra felmenni. van jelszavam, szerintetek a névnél számít a kis-nagy betű meg az ékezet (azt hittem, hogy tudom a saját nevemet.-)
Pall Mall hostessek vannak ma Pécsen az Uránvárosi Tescoban. Cigit kell venni, és tök jó ajándékokat adnak érte: oldaltáska, öngyújtó, hűtőtáska, hamutartós öngyújtó.
hali!tudna valaki segíteni regizni akartam az oldalon fel is hívott egy hölgy másnap csak épp vonaton ültem és nem sokat hallottam mondta, hogy másnap visszahív!ez volt kb.3 napja!most mit tudok csinálni várjak türelmesen?szám nélkül hívott!köszi
aki nem kapott még segítséget,az írjon:)segítek.
A fejtörőhöz kérhetnék én is választ? Köszönöm!
én is szeretnék segítséget ha lehet?
gondolkoztam még egy napot de nem jöttem rá ki a tolvaj :(
Nekem sem megy, segíteni emailben valaki? Köszönöm!
Sziasztok
tudna nekem valaki segiteni a nyomozos játékban?
nem tudom ki lehet és nem szeretnék rosszat megjelölni.
köszönöm,Viador és ttildi!:)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások