Lipton játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 40 oldal |
Nekem a novemberi és a januári nem érkezett meg.
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e még olyan lipton csésze nyertes, aki tavaly nyert és nem kapta meg az ajándékát? Én tavaly októberben nyertem, de még nem érkezett nyeremény.
sziasztok!
Engem érdekelnének ilyen webes kódok. Még sosem játszottam ezzel a liptonos játékkal és kiváncsi lennék rá milyen :D
ha valaki tud küldjön légyszi 1-2-t + 1 pontos imternet címet ,h. hol lehet játszani vele.
Előre is köszi a segítséget.
További szép napot!
danko_kata19@freemail.hu
Engem érdekelnének ilyen webes kódok. Még sosem játszottam ezzel a liptonos játékkal és kiváncsi lennék rá milyen :D
ha valaki tud küldjön légyszi 1-2-t + 1 pontos imternet címet ,h. hol lehet játszani vele.
Előre is köszi a segítséget.
További szép napot!
danko_kata19@freemail.hu
Megköszönöm, ha tudtok webes kódot küldeni! Köszi!
Van 4 lipton webes kódom.Este tudom küldeni,ha kell valakinek.
Reacska,írtam.
Valaki tudna segíteni az 1 szinten 5-ik különbséget hol találom? Köszi előre is.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Tudom, ez gyakori kérdés: az 1. szint 7. kérdés: mi az a bizonyos 5. eltérés? Már jojózik a szemem!!
Köszi előre is!
Tudna valaki segíteni? Tudom, ez gyakori kérdés: az 1. szint 7. kérdés: mi az a bizonyos 5. eltérés? Már jojózik a szemem!!
Köszi előre is!
sziasztok.!
vki tudna segiteni mi az a 3 jegyü szám? köszi
vki tudna segiteni mi az a 3 jegyü szám? köszi
köszönöm a segítségeket, sikerült :))
Kérem, segítsen valaki, kezdő szinten az 5. eltérést nem találom, pedig minden héten járok arra :(
kaptam pár netes kódot (még 1x köszi), de nem használom fel, mert nem megy nálam vmi miatt a játék, úgyhogy továbbajánlom...mailben küldöm őket!
Kezdő szint! CSak négy eltérés van meg, hol az utolsó?
nekem is van néhány webes kódom , írd meg mennyit kérsz... de csak du leszünk, kötözés után...
lipton kódok elkeltek
A kódok elkeltek.
2db sms-es kódom van, Douwe Egberts vonalkódot keresek-kérek érte
Van 5 lipton netes kódom,írj he érdekel.
Van 2 db neten felhasználható kodóm.Akinek kell írjon priviben és küldöm.
Van egy nem szűz kódom, az első privinek küldöm.