"Olyan csönd van így nélküled,
hogy szinte hallani,
amit még utoljára
akartál mondani.”
(Váci Mihály)
Én is 37 éves vagyok ....
Nemtudtam , hogy ilyen fiatal. Sajnos a halál nem válogat , öreg , fiatal , gyerek , soha nem tudni mikor kerülünk sorra. Nővérként több gyerektől búcsúztam, és örökre bennem marad mind. Azt mondják az idő sok sebet begyógyít. Ez nem igaz. Apukám 3 éve halt meg , szintén hirtelen , egy óra alatt. Még most is várom , hátha betoppan , jön az unokáihoz, de sajnos ez már csak álom. Sok erőt kívánok neked , sírni szabad:(
" Örök az arcod, nem száll el a szavad ,
Minden mosolyod a szívünkben marad "
Én ilyen idézetet ismerek, az apukám sírján is ez van:
Csak az hal meg, akit elfelednek, örökké él, akit szeretnek.
Paint, dundibongo
Nem tudom kitől származik az idézet, de a gyászjelentésre azt írtam:
"A lélek és az emlék örök,
csak az hal meg, akit elfelejtenek"
Szörnyű, 37 évet élt. Miért Ő, miért?
Paint
Azért mert nem beszélnek arról aki meghalt, nem azt jelenti, hogy elfelejtették. Szerinted rajtad kívül hány kollégád van aki úgy éerze, gondol rá, mint te.
Nekem apukám halt meg , már több mint 4 éve, nem szoktam róla beszélni, mert a mainapig nem hevertem ki, azt hogyha gyorsabban reagálok, ha nem sms-t írok neki, hanem felhívom telefonon, akkor a még élhetne.:( Viszont rengeteget gondolok rá, látom magam elött a nagy erős kezeit, érzem az ölelését, látom a mosolyát, eszembejut, hogy círógatta meg mindíg a kezemet, stb.................és ha erre gondolok, mindíg mosolygok, most is.
Shakespeare szavaival élve:
"az emlékezéshez nem emlék, hanem szeretet kell,
s akit szeretünk azt nem felejtjük el."
A legkatasztrófális... maga az eset...
Tudjátok mi a legszomorúbb SZÁMOMRA a halálban...
Mostanság jöttem rá... mert augusztus 19-én halt meg egy kedves barátom a mhelyen... és úgyebár most még EGY BARÁTOT vesztettem el. :(
19-én elhunyt barátom nevét már meg sem említik a Trilakban... pedig központi emberke volt, Ő takarított sok helyen... én elneveztem Taki bának, és Tisztitusznak...
A dolgok mennek tovább... talán arra vagyunk kalibrálva a halált minnél hamarabb feldolgozzuk? :-/
Számomra ez szomorú...
Sosem voltam vagyok aktív fórumozó, és mostanában ritkán jöttem ide. De ildicc neve ismerős volt. Idicc! Nyugodj békében! És részvétem a családodnak!
Mostanában nagyon ritkán járok erre, így csak most értesültem erről a szörnyű hírről.
Ildicc nyugodj békében!
Őszinte részvétem a családnak!
Ildiccel és Istvánnal személyesen is volt alkalmam találkozni.
Mostanában nincs időm olvasgatni a fórumot, így csak most értesültem a történtekről. Ledöbbentem. Nagyon sajnálom a történteket.Kedves, segítőkész cserepartnertként ismertem meg ildiccet a neten keresztül.
Részvétem a családnak és barátainak.
Oly rég jártam a fórumon. Mikor a témák között megláttam a nevét összeszorult a szívem. Sejtettem,hogy valami baj lehet. Nagyon lesujtott a hír. Nem régen vesztettem el édesapám. Annyira friss a bánat,hogy teljesen együtt érzek a családdal. Nekem egy idős kolléganőm azt mondta,hogy az együtt töltött időért kell hálát adni... De mikor egy fiatal édesanya távozik, Nincs erre vígasz, csak az idő... De az nagyon nagyon lassan múlik. Búcsuzom kedves kis cserepartneremtől,és ismeretlen ismerősömtől....
Én ildicctől sok ötletet kaptam a cicusom ellátásában. Mit adjak neki enni, inni, úgy örültem az ő leveleinek is.
Még mindig nem raktam össze magam... :(
Csak Ő jár a fejemben...
Rea emlékszem én is úgy akartam olyan takit, csak Ő Leventének szánta, aztán a macsekoké lett... de talán ha rágtam volna a fülét akkor lettem volna egy konkurens számodra... de nem érdekel az a taki... más érdekel.... ha lehetne egy kívánságom.... :| Csak 1 kellene....
Ha az én anyám fele olyan odaadó anya lett volna mint ildicc.... :|
Ha a fele vidámságát elküldte volna nekem nap mint nap....
...és sorolhatnám...
Mi is köszönjük, hogy lehetővé tettétek, így is kifejezhessük együttérzésünket a távolból, ismeretlen ismerősökként.
Soha bele sem gondoltam, hogy ilyen megtörténhet a fórumon.
A búcsúztató napján újra gyújtsunk gyertyát Ildiccért!
Ezúttal itt is szeretném megköszönni hogy milyen sokan írtatok és kértétek a számlaszámot. Nagyon aranyosak vagytok, és nekem is jóleső érzés hogy ennyien szerettétek /szerettük Ildiccet és így is próbálunk osztozni a család fájdalmában. Azt hiszem mindenkinek elküldtem a számlaszámot aki kérte, mégegyszer köszönöm.
Én egy kicsit lemaradtam a fórumról a héten. Most olvasom. Le vagyok teljesen döbbenve.
Őszinte részvétem a családnak, és a barátoknak.
Valami hiba van nálam. Mégegyszer bocsánat!
:(
Elnézést rosszat nyomtam.
:((
Szívszorító!
Ő az ismeretlen ismerős, akit én is csak innen ismertem.
Annyi idős volt mint én és pont a születésnapomon lesz a temetése.
:((
Nem is tudom, mit lehetne ilyenkor írni... habár személyesen nem ismertem ildicc-et, és nem is olyan régóta vagyok itt a fórumon... mégis megkönnyezem a történteket :(
Őszinte részvétem az egész családjának, és közeli ismerőseinek...
Olyan szörnyű, ha valaki ilyen fiatalon megy el... apukám is pont ennyi idős volt annak idején :(
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások