Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 243 oldal |
Aldi - csoki játék kér nyugtaszámot is, így nem kell 1 perceket várni.
Spár- Mastercard 10 000 uti pótnyertes értesítő valakinek 

fitoska
szuper ,csak ne Knorrt kéne vásárolni
bár akciós lesz .
szuper ,csak ne Knorrt kéne vásárolni

Wow, új év alkalmából kezdik szórni a Jbl-eket?!
Szuper! 🥰🙏
Szuper! 🥰🙏
Jah
,új játék ....

Próbálkozni lehet 

Úgy tűnik, ezen a SuperShop játékon már mindenki csak a saját kódjaival játszhat.
"LIDL Varázsjegyek" játékon nyert napi nyeremény a visszajelzéstől számítva kb. a 3. napon megérkezett! GLS hozta. Nagy pirospont a Szervezőknek!
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hivatalos eredményhirdetés (összegzés, visszajelzés a résztvevőknek), hiszen a játék lényege inkább az adományozás volt: "A játék időtartama alatt minden egyes felhasznált sorsjeggyel 400 forinttal járulsz hozzá a Lidl tartósélelmiszer-adományához, melyet a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével rászoruló családok kapnak meg, hogy mindannyiunk ünnepe meghittebb lehessen."
Szerintem több ilyen kezdeményezés indulhatna! Jónak tartom az irányt!
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e hivatalos eredményhirdetés (összegzés, visszajelzés a résztvevőknek), hiszen a játék lényege inkább az adományozás volt: "A játék időtartama alatt minden egyes felhasznált sorsjeggyel 400 forinttal járulsz hozzá a Lidl tartósélelmiszer-adományához, melyet a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével rászoruló családok kapnak meg, hogy mindannyiunk ünnepe meghittebb lehessen."
Szerintem több ilyen kezdeményezés indulhatna! Jónak tartom az irányt!
Nádudvari folytatódhatna
Reálban előttem vásárlótól elkértem a blokkját /Nádudvari tejföl-2 db /Nagyon szívesen adta,sőt mondta,hogy rendszeresen csak ezt vásárolja,szívesen elteszi nekem a blokkokat

Hogy eddig nem tudtunk "találkozni " ?

Szuperapu napinyeremény 4,5 (azaz négyésfél!!!) nap alatt megérkezett!
pircsi2113 2022-12-06 :: 15:00
Most voltam Maglódon a Número Unoban. Nagyon jó Wellensteyn kabátok vannak, hihetetlen áron és még nyerni is lehet:
www.divataminoseg.hu
kupont és Wellensteyn kabátot is
Most voltam Maglódon a Número Unoban. Nagyon jó Wellensteyn kabátok vannak, hihetetlen áron és még nyerni is lehet:
www.divataminoseg.hu
kupont és Wellensteyn kabátot is
Mizo rudi akciósan már 129-ért!
(5db olcsóbb, mint csomagban 😋)
(5db olcsóbb, mint csomagban 😋)
én most a mol/mastercard játéknál sírtam :
"Amennyiben nincs lehetőséged letölteni az appot, regisztrálj weben.."
de.. "használd Move kártyád"..
ezek akik a játékszabályzatot így le írják, néha ki mozdulnak az irodából?? vigye magával a laptopot?
"Amennyiben nincs lehetőséged letölteni az appot, regisztrálj weben.."
de.. "használd Move kártyád"..
ezek akik a játékszabályzatot így le írják, néha ki mozdulnak az irodából?? vigye magával a laptopot?

Sada: onkiszolgalo kasszanal nem ad ki POS szelvenyt
A jsz bent ott van hogy ellenőrzik a rendszerben az adott vásárlást és csak akkor válik ténylegesen nyertessé valaki ha az ellenőrzést követően megbizonyosodtak róla hogy valóban MasterCard al lett fizetve.
Elindult újra a Nádudvari pontgyűjtő időszak.
Nem hiszem, hogy sűrűn kell előkeresgetni a POS szelvényeket
Majd esetleg annak jut 1-2 db nyeremény, aki több száz db 25 Ft-os mikulászacskót egyesével blokkoltat és fizeti MC kártyával
Átlag(normális) embernek ZERO

Majd esetleg annak jut 1-2 db nyeremény, aki több száz db 25 Ft-os mikulászacskót egyesével blokkoltat és fizeti MC kártyával

Átlag(normális) embernek ZERO
De biztos, ami biztos, tegyük el a blokkhoz tűzött pos szelvényt is.
Enni nem kér, ártani sem árthat.
Enni nem kér, ártani sem árthat.
Hát szurkolok, hogy úgy legyen...