Egy nagyothalló Thaiföldre utazik repülőgéppel, ahol a (szex)turizmus a fő üzleti bevétel.
A pilóta felszálláskor : Üdvözölöm kedves utasaimat XY vagyok a gép kapitánya. Az időjárás kedvező, repülési idő 2 óra 40 perc lesz, stb, kellemes utat kívánok.
Szomszédját megkérdezi a süket: mit mondott??
Felszálltunk!
Amikor a repülő elérte a repülési magasságot, a pilóta bemondja:
10 000 méter magasan utazunk, sebességünk 1600km, külső hőmérséklet -20 fok, stb.
Süket megint kérdezi : Mit mondott??
Szomszéd: Simán repülünk!!
Leszállás előtt a kapitány ismét beszél:
Kedves utasaink nemsokára megérkezünk, de nagyon vigyázzanak, mert a lakosság 60 %-a AIDS-es, a maradék 40% pedig TBC-s.
Mit mond??? kérdezi a süket.
Szomszéd válasza: Vazzeg! Csak azt szabad megkettyinteni aki köhög!!!!
Anyuka elhatározza, hogy felvilágosítja kislányát. Elmondja neki, hogyan készül a gyerek. Amikor befejezi, megkérdi a kislányt:
- Na, világos volt minden? Van valami kérdésed?
- Igen. Akkor engem apu csinált?
- Igen.
- És a kismacskák hogyan készülnek?
- Ugyanúgy, mint a kisgyerekek.
- Hű, hogy ez az apu milyen sokoldalú!
Két feleség beszélget:
- Tegnap rájöttem, mi az a két dolog, amit nem szabad csinálni a hálószobában - mondja egyikük.
- Igen, és mik azok?
- Mutogatni és kuncogni.
Álláshirdetés: Családi és személyi szolgáltatások terén piacvezető világcég területi képviselőt keres. Jó kommunikációs készség és alapfokú latin nyelvtudás szükséges. A jelentkezéseket "plébános" jeligére kérjük a kiadóba.
Hogy mi a logika? Kockasajtnak hívni valamit, ami kerek dobozban van és (nagyjából) háromszög alakú.
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lenn a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.
A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41., illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok.- feleli a nő - Honnan tudta?
A hőlégballonos férfi így válaszol:
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
A nő erre így vélekedik:
- Maga pedig szerintem menedzser.
- Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta?
Erre a nő azt feleli:
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk volna, de most már én tehetek róla!
Az olimpián az orosz és az amerikai birkózó mérkőzése következik. Az edző okítja az oroszt:
- Nagyon vigyázz, nehogy azt a híres fogását bevesse, mert abból még senki nem tudott kijönni.
Elkezdődik a menet, az amerikai az első pillanatban beveti a rettegett fogást, az orosz meg csak kínlódik. Az edzője nem bírja nézni tovább, elfordul. Egyszer csak egy iszonyú sikolyt hall, odanéz, látja, hogy az orosz az amcsi mellkasán térdel. Megnyeri a menetet.
A nagy ünneplés közepette megkérdi az edző:
- Mégis, hogy sikerült? Nem hittem volna, hogy lesz ember, aki megveri!
- Mester, egyszerű! Ahogy ott szenvedtem, látom, hogy két heregolyó lebeg a szemem előtt. Gondoltam, mit veszthetek, beleharaptam teljes erővel......tudja maga, milyen erőt ad, ha az ember a saját golyóját harapja meg?
A nő bemegy a szőnyegkereskedésbe, sokáig válogat, majd ahogy lehajol, hogy megtapintsa az egyik szőnyeget, pukizik egy jó nagyot. Derékig elvörösödve megkérdezi az eladót:
- Ne haragudjon, mennyibe kerül ez a szőnyeg?
Mire az eladó:
- Hát asszonyom, ha már az érintésétől elfingotta magát, az árától be fog szarni!
Zsolesz180!
Én ezt 2W-vel ismerem
Egy házaspár a 25. házassági évfordulójára készül. Az asszony gondolkodik, hogy mivel lepje meg férjét, aki rajong Brigitte Bardot iránt. Nincs könnyű helyzetben, ugyanis az embernek már szinte minden ereklyéje meg van az imádott sztárról: képek, filmek, BB személyes tárgyai stb. Gondol egyet és elmegy egy tetoválószalonba. Megkéri a mestert, hogy tetováljon a feneke két oldalára egy-egy nagy B betűt. Elkészül a mű. A nő hazasiet, nagy izgalommal, egy szál hálóingben várja a férjét. A pasi megérkezik:
- Gyere drágám, óriási meglepetésem van a számodra! Behívja az embert a hálószobába. Ledobja magáról a hálóinget, megfordul és terpeszállásban jó mélyre előrehajol, hadd lássa a férfi az ajándékot. A férj nézi, méregeti, majd csodálkozó arccal kérdőre vonja az asszonyt:
- Te, de ki az a BOB?!
Kovács Jánost pontosan reggel 6 órakor ébresztette órája (made in China). Amíg a kávéfőzője (made in China) a reggeli kávét (product of Brasilia) csepegtette, lezuhanyozott, a hajszáritóval (made in Taiwan) megszárította a haját, a villanyborotvájával (made in China) megborotválkozott. Egy pólót (made in India) és farmert (made in Singapore) húzott. Lábait sportcipőbe (made in Korea) bujtatta. A kenyérpirítójából (made in Philippines) kinyert pirítóst reggelizett, majd menedzserkalkulátorán (made in Mexico) megnézte aznapi feladatait. Az óráját (made in Switzerland) beállította a rádió (made in China) alapján, beült autójába (made in Germany) és mint már hónapok óta, álláskeresésbe fogott. Az ismét eredménytelen nap végén János hazament, papucsot (made in China) húzott, fogott egy üveg bort (made in France) és bekapcsolta tévéjét (made in Japan). Amíg a brazil sorozatot nézte, elgondolkodott, miért nem talált ma sem egy jól fizető magyar munkahelyet...
Miniszterek és államtitkárok ellátogatnak az egyik óvodába, megnézik, hogyan élnek a gyerekeink. A látogatás végén a kultuszminiszter megjegyzi:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is éppen elegendő. A kelleténél jóval több játékuk van, takarékossági szempontból kevesebbet kell játékokra költeni.
Másik alkalommal, ugyanez a csapat meglátogat egy általános iskolát. A látogatás végén a kultuszminiszter ismét megjegyzést tesz:
- A gyerekeknek túl nagy az ebédadagjuk, ennek a fele is bőségesen
elegendő. Fölösleges minden iskolának számítógép, elegendő, ha minden másodikban van.
A legközelebbi alkalommal, egy neves büntetés-végrehajtó intézetet
látogat meg a kis team. Mikor a látogatás végére érnek, miniszterünk
megjegyzi:
- Itt a raboknak nagyon gyenge a koszt, fel kell javítani, több hús jár
nekik. Újabb konditermet kell nyitni nekik, és lehetővé kell tenni, hogy
minden szinten legyen Internet-elérés.
Mire az egyik társa megkérdezi:
- Te viccelsz? Az ovisoknak, meg az iskolásoknak az ételt felére
csökkentetted, a játékot, meg a számítógépet elvetted tőlük, itt pedig a raboknak a lehető legmaximálisabb kedvezményeket akarod adni?
- Dehogy is viccelek, óvodába meg iskolába már nem fogunk járni, de ide még bármelyikünk bekerülhet.
Batman és Superman beszélgetnek.
- Te Batman, nem fogod elhinni, mi történt velem.
A múlt héten éppen egy sziget felett szálltam, amikor megláttam egy sikoltozó széttárt lábú nőt. Azonnal leszálltam.
- És nem lepődött meg?
- A nő nem, de a láthatatlan ember nagyon.
A rendőr este fáradtan érkezik haza, és látja, hogy a felesége meztelenül fekszik az ágyon szétterpesztett lábakkal. Kérdezi az asszony:
- Tudod, mire gondolok?
- Nem én!
Erre a feleség még jobban elterpeszkedik.
- Na, most már tudod?
- Még mindig nem!
A nő erre már úgy elfekszik, hogy elfoglalja az egész ágyat.
- Na, most már tudod?
- Igen. El akarod foglalni az egész ágyat te dög!
Az anyós ablakpucolás közben kiesett az emeleti ablakon és most két kézzel kapaszkodik az a párkányba, miközben iszonyúan ordít. Hazatérő veje meglátja lentől és felkiabál neki:
- Jaj mama, ne legyen már olyan ideges! Próbálja kicsit elengedni magát!
Aranylakodalmat ünnepel a házaspár. A vacsora után megkérdi a férj:
- Leéltünk egy életet egymással, áruld már el, hű voltál-e hozzám?
- Most már elárulhatom, háromszor csaltalak meg, de mindig a te érdekedben- mondja a feleség.
- Igazán? Ez becsülendő. Elmeséled őket?
- Talán emlékszel, mikor 35 éves voltál, épp nem volt munkád, szerettél volna a banktól hitelt kapni. Mivel a bank nem akart adni, bevetettem magam az igazgatónál, mindjárt megkaptad a pénzt. Ebből beindítottad a vállalkozásodat, és biztos egzisztenciát teremtettél.
- Igen, emlékszem. Ez nagyon rendes volt tőled. És mi volt a második eset?
- Amikor 40 éves voltál, a sok munkától meg a stressztől szívbetegséget kaptál. Olyan bonyolult volt a műtét, hogy egyik orvos sem vállalta, de aztán előkerült egy híres szívsebész, és rendbe hozott. Nos, ő is ajánlatot tett nekem, amit kénytelen voltam elfogadni, hogy megmentselek.
- Ó, ez nagyon rendes volt tőled! Nem is tudtam, hogy ilyen önfeláldozó feleségem van! És mi volt a harmadik eset?
- Emlékszel, mikor pár éve nagyon szerettél volna a golfklub elnöke lenni, és még hiányzott 17 szavazat?
A felizgatott kakas kergeti a tyúkot.
A tyúk közben így gondolkodik:
- ha megállok, akkor azt hiszi, hogy szajha vagyok. Ha viszont elszaladok, azt hiszi, hogy nem akarom. A legjobb, ha elesem.
A nőhöz beállít a szeretője, és azt mondja neki. Te most lefekszel az ágyra szivi, a megfelelő pózba, én felmászok a szekrény tetejére, onnan egy szaltóval egyenesen beléd ugrok, és tekerünk egy oltárit. OK. mondja a csajszi, de előbb letakarom a papagájt, mert ez a rohadt dög még elköpi a férjemnek, hogy mi volt. Mire megszólal a papagáj: Hát… inkább a nyelvem vágjátok ki, de ezt látni akarom...
Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
- De hölgyem, ön a nemi szervemet markolja!
- Így van...És most mindketten nagyon óvatosak leszünk, nehogy fájdalmat okozzunk egymásnak!
Egy rab megszökik a börtönből, ahol 15 évig volt fogva tartva. Talál egy házat, ahová be is tör. Egy fiatal párt talál ott az ágyban. Kiszedi a fickót az ágyból, és a székhez kötözi, a nőt pedig az ágyhoz. Ahogy kötözés közben fölé hajol, megcsókolja a nyakát, azután felkel, és kimegy a fürdőszobába. Amíg ott van, a férj azt mondja a feleségének:
- Ez a fickó egy rab, láthatod a ruháján. Valószínűleg egy csomó időt töltött a börtönben, és évek óta nem látott nőt. Ha szexelni akar, ne állj ellen, ne panaszkodj, csak csináld, amit mond, elégítsd ki. Ez az ember veszélyes, ha bedühödik, megölhet bennünket. Légy erős, szeretlek!
A feleség erre azt mondja:
- Örülök, hogy így gondolod. Biztos, hogy nem látott nőt évek óta, de ő nem a nyakamat csókolta meg, hanem azt suttogta a fülembe, hogy nagyon szexinek talál téged, és azt kérdezte, hogy tartunk-e vazelint a fürdőszobában. Légy erős drágám! Én is szeretlek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások