Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 50 oldal |
Hát, az én lelkesedésem erősen csökken. Fél szemmel a Terminátoron is nosztalgiázom, meg az előbb kaptam egy vodka-narancsot is... Szőlőcukor jobb lett volna.:D
én sajna nem :(
igen ,még 4000pontossal 20 játék simán repülünk .
Megannak tudtatok szólni ????
Megannak tudtatok szólni ????
egymás után sorakozunk :)
sztem még nem szabad abbahagyni, mert a különbség behozható.Még sosem volt ilyen kevés különbség :(
sztem még nem szabad abbahagyni, mert a különbség behozható.Még sosem volt ilyen kevés különbség :(
Megane 51 !!!!!
Megane-nak szóljatok már ,50 !!!!!
Komika is jól lecsúszott....
Komika is jól lecsúszott....
Szerintem már jók vagyunk.;) (Finci :) )
Hááát, én meg már a 8. hete egyedül!:(
Naon fáj már a kézfejem, csuklóm, stb...
Nekem ez az uccsó ajim, mindenből sikerült 2 db!Itt és most be is fejeztem, esetleg, majd a labdáért még harcba szállok :))
Naon fáj már a kézfejem, csuklóm, stb...
Nekem ez az uccsó ajim, mindenből sikerült 2 db!Itt és most be is fejeztem, esetleg, majd a labdáért még harcba szállok :))
..eddig a barátnőm játszott ,most váltottunk :) Nem bánnám ha 23:30 lenne már :)
Bírjátok még?:D
Bogi ,nézz csak be most a nyilakra .
a futárok ha nem tudják leadni a csomagot, akkor általában hagynak egy értesítőt , a saját vagy a diszpécserük tel.számával, amin meg lehet beszélni a köv. szállítási időpontot..
Nekem otthagyták tegnap a szomszédnál. Meg sem próbáltak hívni,hogy mi legyen vele.
megjött a csokifondű és a labda:)
anyu vette át:) amúgy mi van akkor,ha senki nincs otthon?
anyu vette át:) amúgy mi van akkor,ha senki nincs otthon?
én azért kiváncsi vok a fondü szettre, kár h. azt nem hozták ki nekem. :((
Sziasztok!
Itt is megpróbálok írni, mert minden oldalról eltünnek az írásaim!:(
A nestlé ajándékairól annyit , fele-fele arányban jók. A labda szuper, a törülköző és a fondue-készlet jó, de az alátét???? :( :((
Itt is megpróbálok írni, mert minden oldalról eltünnek az írásaim!:(
A nestlé ajándékairól annyit , fele-fele arányban jók. A labda szuper, a törülköző és a fondue-készlet jó, de az alátét???? :( :((
Most az előbb hívott a futár, hogy ma hozza a NESTLÉ nyereményeket!!!
Már nagyon várom...
Már nagyon várom...
Bogi ,az sokszor csak péntek késő este dől el ki marad az 50-ben .Addig végig kell játszani .
Nyereményért sosem kell fizetni, se a futárnak, se másnak.
Aki már kapott ajándékot: kellett érte fizetni a futárnak? Én már nyertem 3 lipton kannát, bögrét, azokat szépen ki is hozták (ingyen). (igaz, a bögre nagyobb, mint a kanna:-)))