Bogyó és Babóca rajongóknak:
http://www.bogyoesbaboca.hu/mesek.php?m=08
Sziasztok
Lenne egy eladó Chicco Happy Snack etetőszék (vízilovas) megkímélt állapotban
Csere is érdekel , étkezési jegy formájában.
Részleteket emailban tudok írni, ha érdekel
A postaköltség felét állom
Szerencs és Tiszaújváros , Miskolc ide le is tudom szállítani
Köszönöm Moncsi
Járt már valaki a Madarászban Sült Tamásnál ?
Fiús anyukák jelentkezzetek légyszi
nem én árulom,csak találtam!ha tényleg ennyi az ára érdemes megvenni ha még nem kellt el!
sziasztok!800ft-ért eladó bébikomp!http://www.jofogas.hu/vas/Bebi_komp_1333128
.htm?ca=2_a
Segítséget szeretnék kérni játékvásárlás terén, Fisher Price melepetés kockák "kisvárost" néztem ki a Tescos újságból 9900Ft-ért, és akinek már van attól kérdezném, hogy mennyire szórakoztató a gyerekek számára, mi a véleményetek róla, megérné megvennem?
Mi fél 10 körül fürdünk csak. Jó éjt nektek szandra!
Ma nagyon büszke voltam rá, úgy megette a kefírt, hogy csak na!!! Most próbáltuk először. A babák nem szokták szeretni, de Petrussal nem volt gond. Alapvetően nem válogatós, csak a brokkolit nem eszi meg.
én megyek,most már kell csinálnom a dolgom!jó éjt mindenkinek!szia eszty!
Dávidka mindjárt pancsizik!
Petra manó épp bontja a rendet.
Mászik és mindent pakol, üldözi a macskát, stb.
hétfőn akartam szavazni a lányodra,és láttam,h már lezárult!el is felejtettem!
Próbáltam másik mail címmel is regisztrálni picibabára, tudtam is, de szavazni nem enged. Ezek szerint egy IP-ről naponta csak 1x lehet.
látod én sehogy se nyerek a kisfiammal!sajna
mit csinál a kislányod eszty?
Sajna sok baba nem bírja a tehéntejet. Feldolgozva más, túrót, kefírt, joghurtot eszünk, de nem akarom, hogy esetleg később alakuljon ki manónál allergia a korai tejivás miatt. Várok még vele.
Régen volt gond, hogy a tápi puffasztott. A mai korszerű tápik már nem okoznak ilyen gondot.
1 éves kora előtt én sem adnék tehéntejet babának, tele van allergén anyaggal! Szandra, szerencsés vagy, hogy a gyermeked nem allergiás rá!
Én kipróbáltam 15 hónaposan, és csupa ekcéma lett a kisfiam teste, még a hónalja is sebes lett. Ő például a mai napig babatejet iszik. Hétfőn megyünk allergiatesztre, megnézik, hogy birja-e már a tejet.
Köszi a szavazatot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások