Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 7 / 303 oldal |
Villám, láttam,hogy van bögre,de én csak vip bronz vagyok,és így 198ezer pont. Előtte meg 129ezer volt.
Villám, én elsősorban a plüssökre gyűjtöttem. Meg idővel, ha lett volna annyi pontom a komolyabb ajándékokra, főleg a konzolokra. (több reggel játszom)
Chicken, most jelenleg van bögre
igaz nem tudom, hogy mennyivel lett drágább
nekem most 132000 Pontért írja ki
hát igen ők drágítanak,hivatkozva a válságra, de azért remélem nem zárnak be
igaz nem tudom, hogy mennyivel lett drágább
nekem most 132000 Pontért írja ki
hát igen ők drágítanak,hivatkozva a válságra, de azért remélem nem zárnak be
Villám,én bögrére gyűjtöttem. Nem nagy valami,csak az esett rosszul,hogy éppen összegyűltek rá a pontjaim,mikor bezárták a butikot. Reménykedtem,hogy hétfőn mikor újra kinyitják akkor lesz bögre,erre jól megszívtam!
Magyarországra még ezek küldik az ajándékokat.:
1 Freshkado.com itt például 8 hónap 1 2 Gm memoriakártya
2 Binbango.com kb 1 év egy 4 GB Pendrive
3 grat-os.com kb 3 hónap egy láthatlan iró toll uv fénnyel
4 aldocado inkább code-ra jó, mert van sok és hamar összegyülik.
Kb ezek vannak, de van egy oldal ahol részletesen is le van irva minden
http://www.internetkisokos.eoldal.hu/oldal/ingyen
es-kaparos-jatekok_-termekmintak-es-egyebek
1 Freshkado.com itt például 8 hónap 1 2 Gm memoriakártya
2 Binbango.com kb 1 év egy 4 GB Pendrive
3 grat-os.com kb 3 hónap egy láthatlan iró toll uv fénnyel
4 aldocado inkább code-ra jó, mert van sok és hamar összegyülik.
Kb ezek vannak, de van egy oldal ahol részletesen is le van irva minden
http://www.internetkisokos.eoldal.hu/oldal/ingyen
es-kaparos-jatekok_-termekmintak-es-egyebek
A toilokdo oldalhoz byncode-t lehet találni az aldocado.fr oldalon is. Ez egy karácsonyi kaparós oldal ahol naponta 2500-3000 pontot lehet összegyüjteni. Van 6x3 kaparós játék és 1 fidelite és 1 jackpot játék naponta. 1 byncode 50 000 pont, de ha meghivsz valakit azután kapsz 10 000 pontot. Egy IP cimről csak 1 lehet regisztrálni. Kb 5 perc alatt le lehet játszani a játékot! De van itt rengeteg más kód is. Most én is erre gyüjtök, mert eddig grat-os codot vettem 35 000 pontért-
morticia, Ckicken mire gyűjtöttek? ha szabad érdeklődni...
Morticia,én is nagyot csalódtam!
Úgy látom a Toilokdon sem nagyon lesz érdemes játszani! Soha nem lesz annyi pontom, amennyi kéne
Köszi Kíváncsi leszek, milyen lesz. A kis képen nem tűnt túl Toilokdosnak A Prizees anno képen is nagyon Prizees volt, meg élőben is Egyébként 375000 pont volt, ott keressétek a listában.
köszi Hugi, sikerült elcsípnem egyet
most már újra gyűjtögethetek, mert mostanában 3 bynkódot sikerült vennem, s elfogytak a pontjaim
amúgy gratula a Toilokdo-s pendrivehoz
remélem legközelebb nekem is sikerül
most már újra gyűjtögethetek, mert mostanában 3 bynkódot sikerült vennem, s elfogytak a pontjaim
amúgy gratula a Toilokdo-s pendrivehoz
remélem legközelebb nekem is sikerül
Van byncode a Boutyn.
Én belépve nézem a butikot, és tényleg drágább lett minden. Amúgy mikor kell vagy mikor érdemes figyelni az ajándékokat? Van valami időszak amikor töltik a butikot? Pl. éjjel, vagy mindig más?
Szerintem a Toilokdo-val is úgy járunk majd mint a Prizee-val,csak egy kis idő kérdése még.
Most sikerült pent vennem a Toilokdon Erre vártam már régóta
A toilokdo-s butikot kintről néztétek meg, vagy belépve?
Mert más árakat mutat, legalább is nekem.
Pl. a bynkód 30000 , de ha belépve nézem akkor 6000, szóval emelkedtek az árak, de azért nem mindegy, hogy 30000 vagy 6000
eddig a bynkód nekem, ha jól emlékszem, akkor 3000 pont volt, de ebben nem vagyok biztos
az a baj, hogy kevés az értelmes ajándék, s azoknak magas az ára, s ráadásul, ha nem vagy résnél, akkor volt nincs, s megint várhatsz, hogy legközelebb hátha szerencsés leszel
valaki tudott most venni valami jót? én lemaradtam a nyitásról, de láttam a nyertesek közt, hogy volt 4 gigás pendrive
na nekem ez kellett volna
Mert más árakat mutat, legalább is nekem.
Pl. a bynkód 30000 , de ha belépve nézem akkor 6000, szóval emelkedtek az árak, de azért nem mindegy, hogy 30000 vagy 6000
eddig a bynkód nekem, ha jól emlékszem, akkor 3000 pont volt, de ebben nem vagyok biztos
az a baj, hogy kevés az értelmes ajándék, s azoknak magas az ára, s ráadásul, ha nem vagy résnél, akkor volt nincs, s megint várhatsz, hogy legközelebb hátha szerencsés leszel
valaki tudott most venni valami jót? én lemaradtam a nyitásról, de láttam a nyertesek közt, hogy volt 4 gigás pendrive
na nekem ez kellett volna
Na, megnéztem a butikot. Ki is akadtam rendesen! Pont mára jött össze a pontom a plüss sárkányra, most gyűjthetek hozzá még egy csomót
Valóban elég nagy szívás.
Jó nagy szívás az új butik!
nézzetek be a toilokdo butikba